h2oenergy Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Zkus do Columbusu novější FW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Funguje někomu SMS v rSAP na maxidotu nebo navigaci s Androidem 5 a vyšším? Pod 6.0 my jde všechno jen né SMS:/ Mám Honor 7, v nastavení BT jsou všechna zaškrtávátka přístupna, ale message access prostě chybí... Je to jen záležitost mého telefonu, nebo i ostatní mají problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Jak uz jsme si psali... mam Note 4 s 6.0.0 a v RSAPu mi komplet sms vali... jednotku mam 3c8 035 730 B 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 mohl bys mi prosím udělat printscreen nastavení BT v telefonu u HF? Zajímalo by mě, jestli tam máš taky možnost přístupu ke zprávám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Není to jen o verzi androidu musi to podporovat tvoje ROM a dokonce se dělají i BT chipy které rSAP nepodporují... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 Tady vidim problem v rom, telefon rsap jako takovy umi,jen zpravy nesdili...Ale neco podbnebo maji i lidi s Huawei p9, takze spis hdelali chybku kluci v cajne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 25, 2016 Sdílet Odesláno Červen 25, 2016 je to mozne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nzape Odesláno Červenec 16, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 Pozdravujem pani. Som cerstvy majitel Octavie II kombi, pred FL, modelovy rok 2008. v aute je original handsfree sada, s drziakom na nokiu 6230/6230i, multifunkcny volant a "biely" MAXIdot. Radio je navigacka Cruise. Pri vysavani som objavil pod sedadlom spolujazdca uni handsfree jednotku 1Z0 035 729 s logom Bluetooth. zacal som googlit, a popravde mam teraz taku velku hlavu, ze neprejdem dverami. Moja otazka je, ci je mozne k tejto jednotke cez Bluetooth pripojit mob. telefon a vyuzivat tak uz v aute zabudovane handsfree. Pri zapnutom zapalovani mi stary, ani novy telefon nenajde "Skoda UHV", tak isto ani v menu pal PC nie je moznost telefon. Dakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 16, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 Aktivovat BT spojení + BT anténu do jednotky pro lepší příjem. Aktivovat to lze např. VAGem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nzape Odesláno Červenec 17, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2016 Aktivovat BT spojení + BT anténu do jednotky pro lepší příjem. Aktivovat to lze např. VAGem. Zdravim. Antena uz v tom module je zastrcena. Takze mam pohladat niekoho sikovneho s VAGom, co by to vedel nakodit? Pripadne existuje odkaz na navod? Dakujem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 17, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2016 (upraveno) Pokud v tý jednotce je BT anténa tak bych předpokládal že bude BT aktivní ale nemusí to tak bejt, chyba taky může bejt i v tý jednotce. Aktivace se provádí v jednotce telefon 77, přizpůsobení, kanál 133 = 1 a 134 = 0 jestli si to teda dobře pamatuju, už sem to dlouho nedělal ale čísla si docela pamatuju :) Třeba se tu zapojí i někdo kdo se tím živí a bude tak vědět víc ;) Upraveno Červenec 17, 2016 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nzape Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 Pokud v tý jednotce je BT anténa tak bych předpokládal že bude BT aktivní ale nemusí to tak bejt, chyba taky může bejt i v tý jednotce. Aktivace se provádí v jednotce telefon 77, přizpůsobení, kanál 133 = 1 a 134 = 0 jestli si to teda dobře pamatuju, už sem to dlouho nedělal ale čísla si docela pamatuju :) Třeba se tu zapojí i někdo kdo se tím živí a bude tak vědět víc ;) Zdravim. Zohnal som typka s VAGom, takze aktivovane to uz bolo, a medzi zavadami bolo aj - nemozne sa spojit s modulom. vcera som to vykuchal von, premeriaval som konektor, a nasiel som na nom max 5V, predpokladam ze to je CANbus. usudzujem teda, ze na tu jednotku nejde "stava", 12V. vybral som von kastlik, ale kablovacka je sucast povodnej kablovacky vlozenej do auta uz pocas vyroby, takze sa nedokazem dopatrat, odkial to berie napajanie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 Pokud se přes diagnostiku na jednotku napojíš tak v napájení chyba nebude. 12V je na pinu 1 červený drát. Na dráty pin 17 a 18 nešahej to jsou CAN bus dráty (oranžovo hnědý a oranžovo fialový). Je třeba přes diag na kódovat použití displeje, mám pocit že to je poslední pozice v kódování a tam nesmí být 0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 22, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 kódování jednotky 1Z0 035 729 vývá nejčastěji 466 nebo 366 podle přítomnosti MF volnatu... zároveň jsou tyhle jednotky hodně náchylné na startování boosterem při vybité baterce a dost často odcházejí. Vada bývá i taková, že jednotka komunikuje po diagnostice, do GW vypysuje chybu, ale sama chybu neobsahuje, zároveň je jako HF nefunkční 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danno Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 zdravim mam radio Bolero a zabudovany origo drziak na telefon. Sparovanie s BT prebehne bez problemov, takysto aj volanie..na MFD vidim volane cisla....... smsky ani signal sa mi nezobrazuje. A chcem sa spytat ako spojazdnim BT Audio..v nataveniach mam polozku BT audio je aktivne ale ked vojdem do Media tak BT audio zostava sive a neda sa stlacit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 24, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2016 (upraveno) Jednotka nepodporuje A2DP a nebo nemas audio povolene v telefonu. Upraveno Červenec 24, 2016 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nzape Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 Pokud se přes diagnostiku na jednotku napojíš tak v napájení chyba nebude. 12V je na pinu 1 červený drát. Na dráty pin 17 a 18 nešahej to jsou CAN bus dráty (oranžovo hnědý a oranžovo fialový). Je třeba přes diag na kódovat použití displeje, mám pocit že to je poslední pozice v kódování a tam nesmí být 0 Dakujem. VCDS sa na jednotku nepripoji, vypisuje chybu komunikacie. na tom pine1 tych +12V nie je, ako som tusil uz v prvom prispevku. po privedeni 12V z ineho zdroja sa taktiez nic nedeje. sudim teda, ze niekto druhu stranu kabloveho zvazku odpojil, aj ked - na tom konektore je, chyba "len" + 12V. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Srpen 21, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 (upraveno) Ahoj mám O2 MR07 jednotku HF 1Z0 035 729B a pár dní nového columba stalo se mi že columb neukazuje telefonní seznam a přitom na maxi dotu vše ukazuje. columb ukáže nepřijaté, přijaté a volané čísla,ale seznam ne a přitom když vytočím číslo na klávesníci v columbu, které je v seznamu jméno se jako právě volané uikáže. Kde může problém? Díky Upraveno Srpen 21, 2016 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Srpen 21, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 Ahoj mám O2 MR07 jednotku HF 1Z0 035 729B a pár dní nového columba stalo se mi že columb neukazuje telefonní seznam a přitom na maxi dotu vše ukazuje. columb ukáže nepřijaté, přijaté a volané čísla,ale seznam ne a přitom když vytočím číslo na klávesníci v columbu, které je v seznamu jméno se jako právě volané uikáže. Kde může problém? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Srpen 21, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 A telefon mas jaky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Srpen 21, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2016 (upraveno) Mám číňana THL5000 android 4.4.2. Myslíš že to bude telefonem. Já měl před columbem bolero, ale starší bylo tak r.v. 2008 a tam to šlo. Upraveno Srpen 22, 2016 uživatelem Tomasoct 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Srpen 22, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Dnes jsem to prubl na starší Nokii a tam te,takze je to mobilem. Nejaka appka na to asi není že? Odesláno z mého thl 5000 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarrda Odesláno Srpen 22, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2016 Mám ten samí problém. Telefon Asus Zenfone2. Ještě máme doma minulé Piccaso a tam vše funguje tak jak má. Nešlo by to přece jenom nějak vyřešit v autě. Mám OII před FL a Columbus. Předtím jsem měl HTC One M7 a vše fungovalo v pohodě. Také bych se tedy přidal s prosbou o radu. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 23, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2016 A proč citujes příspěvek... Necituj... Odporuje to pravidlům... Dodrzuj to, jinak tě budu muset řešit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 31, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2016 Funguje někomu SMS v rSAP na maxidotu nebo navigaci s Androidem 5 a vyšším? Pod 6.0 my jde všechno jen né SMS:/ Mám Honor 7, v nastavení BT jsou všechna zaškrtávátka přístupna, ale message access prostě chybí... Je to jen záležitost mého telefonu, nebo i ostatní mají problém? Takže aktulaizace, SW na telefonu je sice pořád 6.0 (interní SW B380). SMS a Wifi pořád nejde, v autě jsem zkoušel (3C8035730E) s Galaxy S7 a ... vše běželo na první dobrou.. takže jsem lehce nakrknutej a jestli se to nesparví případně s nugátem (android 7/N) nebo mi to někdo nepotvrdí na Honor 8, tak čajňana hážu do bazaru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 31, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2016 NOTE 4 android 6.0.1 sms na maxiku mam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 31, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2016 Jj, ty jsi mi to sám potvrzoval... dnešní zpráva z podpory huawei je, že Honor 7 premium RSAP nepodporuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Můžete mi poradit, který telefon tedy podporuje rSAP? Potřebuju ho už vyměnit a nechci mít 2 a měnit HF sadu v autě se mi taky nechce :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Ozkoušen například Galaxy S7 ;) Celkově se vyhni Huawei/Honor, oni to prostě nemají aktivní :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.