Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Udělám si tady zase po čase zápis do cyklodeníčku.😁 Dneškem jsem natočil první letošních 1000km.

Včera jsem dal 101 km v rámci akci Bílý kámen na Libavé, kdy jsem byl poprvé a ta krajina je super.

Akorát tam bylo na můj vkus hodně lidí. Dnes jsem jen na 20 km protočil nohy.

Jinak minulý týden v sobotu jsem poprvé sedl na bike a natočil na něm do dneška 210km. Dnes jsem ho umyl a namazal a zítra ho zase pověsím na zeď a vracím se na silničku, kde mám zbytek z těch 800 km. V září pokud to klapne bych měl jet na kola na Mallorcu, tak makám už teď ať tam v těch kopcích moc netrpím. 😄

Co vy, jezdíte?

Odkaz ke komentáři

No moc pekny, pekne dupes 🙂 Ja mam na pulku kvetna takovy svuj standard, asi 400 km, vse na biku. Ale 200km z toho najeto v unoru, kdyz jsem potreboval naslapat na novym kole kvuli garancce. Ale ted na me neco leze, vsichni doma nejaka ryma, tak jsem se drzel a ted si asi dam od kola pauzu. 

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Jo, počasí bylo v květnu slabší, proto za květen jen 400km. Ale provedl jsem upgrade silničky - nové brzdy, přehazovačku, řetěz a kazety, pláště, ráfky a náboje. Takže to posviští, ale aktuálně nesvištím, protože jsem nachlazený. 😕

Jinak slíbil jsem si, že pokud najedu letos 5000km, tak si koupím novou silničku. Zatím to teda ale nevypadá.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

To byla rychlovka, jsem se tě ani nestihl zeptat, proč chceš měnit, když sis docela nedávno ladil to svoje 😄

A vzpomněl jsem si na tebe, protože jsem dnes šlapal na Ondřejník. Kdy dáme něco kolem Oder?

Dneškem jsem taky překonal 2000 najetých km, ale fyzičku mám letos zatím nic moc. Snad se mi podaří jí přes léto zlepšit.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak to je nejlepší, ověřenou techniku poslat dál. Sedí mu ten rám velikostně? A co nové kolo, spokojenost?

Já si tady jen odložím, že jsem dneškem překonal 3000 km a to výjezdem na Horní Boudu u Olomouce. Makačka, ale po dvou cestách Ova -Olomouc jsem docela rozjezdil, tento týden mi to fakt jde, ale Horní Bouda to je hrozný magnet.

Příští týden bych chtěl dát Lysou.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Kluk je s kolem spokojen. Rám je mu velikostně akorát. Jezdí převážně Bike park u nás v Tošovicích a tak jak kolo vypadá po jedné jízdě u syna, nevypadalo za mě po celý rok. Kluk je mladý a potřebuje se vyřádit, tak to chápu a respektuji. No kapku jsem upustil, no.

Spark je pro mě úplně něco jiného. Geometrie mi sedla ze všech kol co jsem měl nejvíce. Celkově hodnotím na jedničku. Co jsem hned ze startu řešil, byla výměna organických destiček za sintry a kotouče za lepší (tvrdší). Jinak ze zvědavosti budu pořizovat Sram GX- axs a nebo T- type. Rozhoduji se mezi těmito dvěma sadami. Na nynějším pohonu můžu instalovat  GX- AXS ihned u T- type bych musel sehnat komplet nový pohon, což je ranec.

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...