Přejít na obsah

Kamera v autě (černá skříňka)

Doporučené příspěvky

Já mám taky nějakou čínu z aukra asi za 700,- sice u toho píšou noční vidění,ale vůbec nic jako.Maximálně tak ve městě kde je to osvětlení tak to jde.JInak za světla přez den celkem dostačující,ale jak píše krysarr chtělo by to fullHD aby to bylo pěkný video.

Kamera tuhle mám

Upraveno uživatelem Seda
Odkaz ke komentáři

Tá moja je síce FHD, ale keďže mám len tú 8GB kartu, tak som to prepol na 720p a za cca 30 minút spraví 2GB dát. Súbory seká po 10 minútach, každý súbor má 535MB. Reálny rozdiel 1080p vs 720p som v kvalite obrazu veľmi nevidel, testoval som to za rovnakých podmienok a keď nebolo možné prečítať ŠPZ na obraze s 720p, nešlo to ani na 1080p.

Sľúbil som spraviť foto pripevnenej kamery v aute, ale zabudol som :wallbash: Zajtra budú už určite!

Odkaz ke komentáři

Já mám taky nějakou čínu z aukra asi za 700,- sice u toho píšou noční vidění,ale vůbec nic jako.Maximálně tak ve městě kde je to osvětlení tak to jde.JInak za světla přez den celkem dostačující,ale jak píše krysarr chtělo by to fullHD aby to bylo pěkný video.

Kamera tuhle mám

Hod i nejake video.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

maros: Uff, tie ledky veru neviem posúdiť. Ono celkovo záznam v noci a tme je v podstate nepoužiteľný. Našiel som vcelku dobré porovnanie kamier http://pctuning.tyden.cz/hardware/36-ostatni/25196-velky-test-sesti-kamer-do-auta-vyplati-se-byt-pripraveny a tam píšu, že prisvecovacie ledky sú zbytočné.

Moja kamerka je aktuálne na reklamácii, únava materiálu, počas jazdy sa rozpadla prísavka - oddelila priehľadná guma od plastovej nohy. Tak uvidíme, či sa ConnectIT pochlapí. Škoda, že sa nedá kúpiť držiak samostatne.

Odkaz ke komentáři

@160R : s tou prisavkou sa mi stalo presne to iste. Reklamovat som to nechcel, ja som to objednaval z ebay a sice som mal este pol roka zaruku,ale spytal som sa predavajuceho ci ma aj nahradne prisavky, tak mi za 150 Kc vratane postovneho poslal dve nahradne. Takze mam aj do zasoby :palec:

Inak taky postreh : myslim,ze ta unava je sposobena z vacsej casti slnkom. Cize som si vystrihol z bieleho kartonu presne kruh plny v tvare tej prisavky, strihol som z kraja do stredu,tam odstrihol mensi kruh velkosti vnutornej casti prisavky, zasunul to presne pod prisavku, krasne to sadlo , plus co ostavalo osvetlene miesto v strede, tam som vystrihol z alobalu z milka cokolady maly kruzok a ten polozil na stred prisavky a tak to pricapil na sklo. Uz to mam tak vyse pol roka a drzi mi to ako pribite :palec: Uvidime, snad to uz vydrzi velmi dlho :) A keby nie,mam nahradne

Edit: ja mam tu prisavku v aute stale,nikdy ju nevyberam, iba kameru davam dole

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Nez trapit telefon tak to radsi dam 800,- Kc za tu kameru, nehlede na to, ze mobil vetsinou nema IR prisvit a tutove, kdyz budu pouzivat mobil, tak mi nekdo zavola urcite v tu nejmene vhodnou dobu a bude po zaznamu :-) . Mam vyhlidnutou tuhle: Kamera

Kolega ji ma a je spokojenej (v ramci moznosti kamery samozrejme). Ma i vyhodu v tom, ze je v ni baterka z Nokie :-) takze neni problem ji pak vymenit kdyz zdechne.

Ja myslim, ze tyhle kamery v cenach 1000 - 2000 Kc budou vsechny +/- nastejno a vsechno je to stejne China made.

Tuhle kameru Kamera nebo tuhle (jsou vlastně stejné) http://www.dhgate.com/p_ff808081325f1f6f01326e6f0af745ff.html si koupil otec, ale prodejce i vietkong zapoměli přidat český návod(ani v PDF)

Nemáte ho náhodou někdo? nebo nějaký odkaz kde ho stáhnu?

Kdyby k takové kameře někdo sháněl návod v češtině tak už ho mám.

Upraveno uživatelem sisin
Odkaz ke komentáři

Tohle taky nevypada spadne, libi se mi to provedeni a upevneni:Car camera

a tady jeste s druhou zadni kamerou: Dual car camera

Tuhle jsem koupil,taky mně zaujalo uchycení,v příslušenství je standardní přísavka i držák na přilepení na sklo.kamera se tak dá schovat za zpětné zrcátko,nebo umístit do kouřového pruhu na skle a nevadí tak ve výhledu.Není full HD,ale pro svůj účel snad postačí.

Hned první den úlovek :) asi nové pravidlo :)

https://www.youtube.com/watch?v=AVqXiP865g0&list=UUppql_ZiXGnl5GoatG_NkiA

post-43-0-03166100-1366359557_thumb.jpg

post-43-0-64934900-1366359571_thumb.jpg

post-43-0-09820900-1366359586_thumb.jpg

post-43-0-21208500-1366359612_thumb.jpg

post-43-0-36891200-1366359625_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mikl
Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...