Superfatty Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 tak kamera je v autě, ve středu jdu na montáž napájecího kabelu.. umístil jsem jí až nešikovně těsně vedle krytu dešť sensoru a kamery, páč tu jeden ulhaný pán sliboval že ten menší držák díky špatné samolepce vůbec nedrží.. ... tudíž jsem předpokládal, že přiložím, odlepím, posunu.. a prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 :smich: :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Omlouvám se, že tady video, co jsem slíbil, ještě není... Asi to nějak neumím nebo co. :D Ale vždycky, když to nahraju na YT, tak je tam pak jen zvuk a ne obraz, bojuju s tím celý odpoledne... Skoda, skoda :( Ale diky za snahu.... Muzes to video nahrat treba na uloz.to prosim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 no tak mám přidělaný kabel (od autorizáku) ze stropní lampičky ale nefunguje kamera, smrdí jako kdyby se v ní něco spálilo.. takže ráno do servisu a řešit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 No to je radost :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Jasný, to mě nenapadlo. ;) Dám to na ulozto a hodím sem link ke stažení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Není za co. ;) Už se to nahrává, do večera je to tady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Přestávka mezi třetinama (tak to vypadá, že kluci z USA posílají naše domů), takže sem můžu konečně hodit slibovaný video. :) Tady je ten odkaz - http://ulozto.cz/xFeYVzEa/file0225-mov ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 tak autorizák samozřejmě za nic nemůže, ještě se ráno chtějí podívat jak je to zapojené.. tak už vidím, že mě pošlou do kytek.. a budu muset zkoušet uplatnit reklamaci u prodejce.. mno, co se dneska posere, zejtra bude dobrý, tak uvidíme.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Přestávka mezi třetinama (tak to vypadá, že kluci z USA posílají naše domů), takže sem můžu konečně hodit slibovaný video. :) Tady je ten odkaz - http://ulozto.cz/xFeYVzEa/file0225-mov ;) Diky, uz to sosam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Robe: nenech se odbýt! Zkus jak jsme se bavili po telefonu udělat restart kamery a jestli to nepomůže tak rovnou řešit s autoriz.servisem bez pardonu.Držím palce :( P.S druhý držák jsem pořešil tak že jsem do Báwa dal ten menší kus na oboustranou pásku a do služebního ten větší držák tak snad v pohodě.Zatim se mě ani jednou nesekla jen jednou jsem to musel zrestartovat protože mi "zmrzl" obraz.Jinak jsem teprve dnes přišel na to že se dá regulovat pomoci držáku vlevo i vpravo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Přestávka mezi třetinama (tak to vypadá, že kluci z USA posílají naše domů), takže sem můžu konečně hodit slibovaný video. :) Tady je ten odkaz - http://ulozto.cz/xFeYVzEa/file0225-mov ;) Safra, jako dobry, ale co to rozliseni? To maj u Geniuse naky spatny meritka, vzdyt to rozliseni je proti fullHD tak tretinovy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 no tak mám přidělaný kabel (od autorizáku) ze stropní lampičky ale nefunguje kamera, smrdí jako kdyby se v ní něco spálilo.. takže ráno do servisu a řešit.. A jak to napojili? Kamera má obvykle napájanie cez USB cca 5 V, preto má na kábli adaptér. Dúfam, že ti to nevytiahli priamo z napájania lampičky do kamery (12V). To by asi naozaj mala nárok zasmradnúť spáleným. Ja som natiahol kábel zo zapaľovača pod krytom peľového filtra k pravému A stĺpiku, pod krytom airbagu v stĺpiku hore pod tapacír stropu a následne do kamery. Okrem pár cm od zástrčky po kryt stredového tunela nie je vidno absolutne nič. Celé to trvalo asi 10 minút. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 A bobo víš, že asi jo? Tohle mě vůbec nenapadlo.. Děkuju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Btw nevim jak dlouho to dělal elektrikář ale stálo mě to 672kč.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 (upraveno) tak kamera je v autě, ve středu jdu na montáž napájecího kabelu.. umístil jsem jí až nešikovně těsně vedle krytu dešť sensoru a kamery, páč tu jeden ulhaný pán sliboval že ten menší držák díky špatné samolepce vůbec nedrží.. ... tudíž jsem předpokládal, že přiložím, odlepím, posunu.. a prd. myslím, že je umístěná ok, mám ji přesně v tom samém místě a spokojenost no tak mám přidělaný kabel (od autorizáku) ze stropní lampičky ale nefunguje kamera, smrdí jako kdyby se v ní něco spálilo.. takže ráno do servisu a řešit.. no jestli ten inteligentní elektrikář z autorizáku odstřihnul tu koncovku, která se strká do zásuvky 12V a napojil dráty přímo na 12V, tak ho pozdravuj a dej mu rovnou účet za kameru, protože ti poslal do USB 12V místo obvyklých, tuším 5V, ta koncovka totiž není jen zástrčka ... P.S. - s ustřiženou koncovkou toho moc nevyreklamuješ, tedy u dodavatele kamery Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Natáčím na 720P (1280x720). Kamera umí 1080P (1920x1080), ale to hrozně zabírá paměť a já mám zatím jen 16GB kartu. Takže ještě můžu něco natočit v tomto vyšším rozlišení a zase sem pak hodit video ke stažení, pokud by byl zájem. ;) Safra, jako dobry, ale co to rozliseni? To maj u Geniuse naky spatny meritka, vzdyt to rozliseni je proti fullHD tak tretinovy :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Jo takhlenc :) No esli muzu poprosit, klidne něco kratšího, budu rad. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Jardo, ráno se k tomu přiznali a už jsem si objednal novou.. Prodejce naopak přislíbil slevu, když se ta spálená pošle zpět. Takže za týden bych měl již mít kameru na svém místě i s napájením 5V :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 A priznali se v jakym smyslu, jako ze Ti ji zaplati? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 ale to hrozně zabírá paměť a já mám zatím jen 16GB kartu. Prosím tě, kolik se na tu 16GB vejde záznamu časově v HD, 1,5-2hod? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 To Krysař: přesně tak jak píšeš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Tak to koukam, aspoň ze tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Zase sa raz potvrdilo: NAKUPUJTE U ODBORNÍKOV (v značkovom servise ) Darmo, ak je autoelektrikár vyškolený, dokáže aj nemožné.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 krysarr - jasný, postup jako minule :D Takže link na uložto ;) šulda - na těch 720P, co natáčím, tak dám 4 - 4,5 hodiny. Na to vyšší ani ne polovinu právě a to je mně celkem na nic, abych třeba za cestu 2x mazal. Nevím totiž, jestli to kamera nemá, nebo jestli to jen neumím nastavit (nezkoumal jsem to), ale starý záznam se automaticky nepřemazává tím novějším, prostě to zahlásí plnou paměť a hotovo. Ale smazaný to je za pár vteřin, ovládání na té mé kameře je hodně intuitivní, až bych řekl "pro blbce" a menu je v ČJ. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 (upraveno) Díky, nahrávání ve smyčce by snad měla mít každá. Nemáte někdo zkušenost z EVOLVEO CarCam F140 FullHD? Upraveno Únor 21, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Bobotsi: přesně tak :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Mohol by tu hodit niekto foto, kto to ma zapojene na stropnu lampicku? Pre inspiraciu, ako a kam to zapojit, kadial vyviest kabel? Nechce sa mi to tahat cez pristrojovku a A stlpik odniekial zdola. Vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Stomko - teď mi to bude zapojovat chlapík, co pracuje u jedné brněnské firmy na zabezpečování vozidel a ten to bude zapojovat do spínačky, údajně to je lepší, tak nevím... Aspoň se seznamíš s palubovkou i zevnitř. :D ;) krysarr - doufám, že se na mě nezlobíš, že tu pořád není link na stažení toho kvalitnějšího videa, ale myslím na to. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.