Přejít na obsah

Kamera v autě (černá skříňka)

Doporučené příspěvky

chalani ja mám takúto kamerku :) len som sa chcel opýtať, ja mám vkuse zapnutú zásuvku, aj keď je vytiahnutý kľúč, aj auto zamknuté a podobne, teda musím zakaždým vyťahovať ten adaptér a tak.. dá sa to nejako prerobiť napr aj cez VAG aby mi tu zasuvku vypinalo pri vytiahnuti kluca alebo podobne? diky moc, fakt to otravuje stale to vyťahovať :)

post-22149-0-85344700-1393451768_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To já se právě bojím :D Na autě udělám kde co, ale jak jde o elektriku... Vždyť já su schopnej něco po*rat, i když měním žárovku! :D Proto to nechám na profíkovi a pro odvážnější tu bude ten report. :D

Chce to zapojit jinak, a jak se tu možná objeví pro ty co nemaj schopnýho elektrikáře v okolí a nebojí se do toho hovínka rejpnout :lol:

Odkaz ke komentáři

tady je to slibovaný video

Tam to znám draku :) Několikrát sem tam pařil :pivo: v Country Hotel Svitavice a na provětrání po opici sme navštívili ISARNO. Jednou mi ani provětrání nepomohlo tak těch 150km zpátky domů odřídila manželka :lol: Letos sem ale vynechal pozvánku na zabíjačku, mám ji doma dvakrát do roka.

Odkaz ke komentáři

Majitelka Svitavice je má tetička :) Až tam pojedu tak si snad vzpomenu a ozvu se ti, Křetín vím kde je, občas sem ho projížděl ;)

Ke kameře, ty DOD sou na mě taky drahý, ne že bych na to neměl ale nehodlám s tou kamerou natáčet nic extra, pouze pro její účel. Teď uvažuju o tý EVOLVEO CarCam F140 FullHD, tady se nikdo neozval ale recenze jsou dobrý, kartu sem myslel 16GB ale podle tebe teda vezmu 32GB a určitě UHS-I class 10 ;) Teď jen zbývá nákup a montáž, jelikož mívám tohle období docela frmol tak to prostě nestíhám a budu si muset počkat, ale dal sem si termín do konce dubna koupit a do konce května namontovat :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak DOD análbáze dokončena.. mám konečně namontovanou novou kameru, neplánovaně i nové čelní sklo :-D.. Ještě doladit nastavení kamery a je to. Jediné co mi vadí, že nejde nainstalovat program do služebního NTB..

Nakonec v servisu ztratili i tu mini SDHC kartu, takže jsem si ještě koupil novou..

Když pominu ten ojeb s tím čekáním, zařizováním atd., tak se vlastně nic nestalo.. :loool:

Kdyby někdo chtěl (klucí co remcají, že je DOD extrémně drahý ;) ), dovoluji si nabídnout originál příslušenství.. viz obrázek.. kamera je pak už jen detail :-P

kontakt přes SZ.

post-131-0-70377400-1394089941_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ja mam momentalne objednanu tuto z ebay za 40 eur - recenzia je tu : http://www.techmoan.com/blog/2013/12/16/g1w-the-cheapest-dash-cam-thats-worth-buying.html

Ale pozor ,predavaju aj fake . Prva mi prisla fake :wacko: . Ale uspesne vratena a peniaze takisto. Ta fake vysla 25 eur. Uz mi dorazila a idem ju testovat, ci ma fakt tak paradny obraz. Obraz je tam teda rovnaky ako DOD si myslim, aj v noci bezkonkurencny.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...