Přejít na obsah

Čerňule

Doporučené příspěvky

Ahoj, máš to mooooc pěkné to vozítko. Jak už jsem psal liborovi, černá perleť a RS packet asi sen každého octaváka:) Moc Moc se mi líbí a ty kola sednou jak prdel na hrnec;) taky mě napadlo jako první na tom autě ten volant. Nechápu koho to napadlo, ale absolutně tvarem, barvou, prostě ničím do jedničkové octavky nepatří. Kup tříramínko, jak píšou kluci. Chtěl jsem se jen zeptat, kde se dá sehnat ten kryt repobeden v chomu co máš u řidiče a taky mě napadlo pohledem na fotky, kde máš tlačítko na otevírání nádrže.

Hojas, díky moc za pochvalu.Ty ji máš taky suprovou.

Bohužel RS packet jsem neměl, tak se to snažím doplnit, chybí mi ještě nárazník (časem bude). To plastovy kolečko na řízení mě taky štve, takže příjde vyměnit. Co se týká rámečků okolo repra tak ty jsem dostal od ježíška, přání bylo vyslyšeno, ale jinak se dají koupit v OB Autodíly za šest stovek.

Tlačítko na otvírání nádrže nemám, asi je v posledním roce výroby přestaly dávat, místo toho mám víčko nádrže na zamykání, takže na čerpačce vždycky s klíčem ven a odemykat.

Cerna neni sen kazdyho octavaka... :lool:

Jinak triraminka jsou super, ale je jich porad min a min, kdo ho ma, tak si ho drzi :smich:

S tou černou máš asi pravdu, ale já sem si ji přál :angry:

a třiraminko si určitě pořídím.

Odkaz ke komentáři

To jsem rád,že ses třeba neurazil nebo nenaštval. :palec: třeba kup to novější tříramínko, co maji RS II, prostě které se ti bude líbit. :) já měl štěstí v tom, že i když na mě nevyšla černá:) (v době kdy jsem ji chtěl prostě nebyla:) ) tak jsem trefil na řekl bych hodně moc pěknou barvu:) už see těším na jaro až ji nablejsknu ;) a obuju :lol:

Odkaz ke komentáři
To jsem rád,že ses třeba neurazil nebo nenaštval. :) třeba kup to novější tříramínko, co maji RS II, prostě které se ti bude líbit. :P já měl štěstí v tom, že i když na mě nevyšla černá:) (v době kdy jsem ji chtěl prostě nebyla:) ) tak jsem trefil na řekl bych hodně moc pěknou barvu:) už see těším na jaro až ji nablejsknu :angry: a obuju ;)

Máš pěknou barvu, mě se líbí, ale když byla černá, a ještě skoro nová, nebylo co řešit :palec: Volant bych chtěl ten co má Libor kratas, snad se zadaří. :palec:

Odkaz ke komentáři
To visko by me osobne sralo. Ale na druou stranu ho nezapomenes zavrit :)

Jinak hezky pokracujes. A neboj vseho se dockas. Ja cekam pres dva roky abych mohl na Lilo neco vylepsovat. A ted uz jsem snad ve stadiu kdy uz muzu takze ti drzim :)

Tak s tim vyčkem si člověk zvykne.

Jinak dik za pochvalu. Musim dodělavat rychle, kdyby se nahodou rozrostla rodina :angry: tak už to pujde těžko.

:P

Odkaz ke komentáři
Tak s tim vyčkem si člověk zvykne.

Jinak dik za pochvalu. Musim dodělavat rychle, kdyby se nahodou rozrostla rodina :P tak už to pujde těžko.

:)

Ty jo kolik ti je ze smislis o rodine???? Nam se v Rijnu rozrostla o jednu kocku a Fabuli se jmenem Bublina :) Muzes kouknout v sekci FI :angry:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Až uděláme zase nějaký srázek s klukama ve Vyškově, přijedeš?

bude záležet na termínu, když budu mít volno tak určitě ;)

možná ted 22 zajedu do Hranic na srázek

To mi povídej už aby bylo teplo a začneme kutit :P

to jo, tohle počasí mě strašně se...

Odkaz ke komentáři

Ty folie jsou opravdu paráda, moc to octě sluší a s letníma kolama to bude pecka ;) . Co se týká srazu ve Vyškově, taky doufám že dorazíš, až nějaký sraz bude, aspoň se nám to tu rozroste :P

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři
Ty folie jsou opravdu paráda, moc to octě sluší a s letníma kolama to bude pecka :palec: . Co se týká srazu ve Vyškově, taky doufám že dorazíš, až nějaký sraz bude, aspoň se nám to tu rozroste :D

stačí domluvit kdy , a ja si to už nějak zařídim :P a snad i švagr by dojel se svojí O2 silver :palec:

Odkaz ke komentáři
Pěkný, máš to moc pěkný! Jak zimní, tak letní kola, folie a co se mi strašně líbí tak je garáž :-))

dík, garáž byl můj sen (tak jako Čerňule) a ten se mi splnil předloni když jsme se nastěhovali do našeho nového domečku :palec:

Zimáky jsou origo alu na kterejch sem to koupil, jen jsem je přezul na zimu :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...