Romix95 Odesláno Květen 7, 2016 Sdílet Odesláno Květen 7, 2016 :D přesně v tom místě mi to taky upadlo, tlumič jsem vyhodil a jezdil tak od pátku večer do úterý než mi přišel výfuk :D přeslechnout to opravdu nešlo ale výkon 00 nic jak říkáš... :) výfuk stojí pár drobných, neřešil bych nějaký blbosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 Mno fajn, další nápad do koše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajusska Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Zdravím, měla bych dotaz. Praskl mi přední díl výfuku (od motoru). Po prohlídce v servisu mi bylo řečeno že moje oktávka má zrovna takový díl, který je málo k sehnání. Opravdu jsem našla zatím jen jeden jediný a to za cca 6.000,-. Proto se ptám, zda s tím má někdo zkušenost a nešla by ta část vyměnit za klasickou, kterou mají skoro všechny oktávky (1997, 55kw, AEE)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Jde tam dát opravná trubka s klasickým vlnovcem, výfuk se řízne a navaří k vlnovci a je to :) Mají ji třeba tady http://www.aaavyfuky.cz/index.php?zbozi=30882-dil-vyfuku-753-113-predni-trubka-polmostrow-24-56-pro-vyfuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 jo. akorát bych asi nedával ten polskej šunt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 To už je na majiteli, toto jsem našel na mobilu jako první tak jsem to hodil jako příklad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajusska Odesláno Červen 28, 2016 Sdílet Odesláno Červen 28, 2016 Děkuji, mechanik v servisu mi řekl, že to nepůjde, tak hledám jiný servis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Leden 11, 2017 Sdílet Odesláno Leden 11, 2017 Nevíte někdo, jestli se dá z auta sundat bez rozřezání original výfuk ten je vcelku, prostřední a koncový díl? A bez sundávání nápravy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2017 Sdílet Odesláno Leden 11, 2017 Pokud chces sundat stred a zadni dil vcelku, tak musi naprava dolu nebo potrubi riznout a kazdou cast vytahnout zvlast aniz by se sundavala naprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Leden 12, 2017 Sdílet Odesláno Leden 12, 2017 Jak je na tom AEEčko s odstraněním katu a nahrazení středového tlumiče rovnou trubkou? Emise,pružnost, nárůst výkonu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červen 24, 2017 Sdílet Odesláno Červen 24, 2017 Tak se zeptám jinak na něco jiného. Chci sundat parohy, sundam štít, šrouby u parohů vyšroubuju, ale dole tu rouru drží 2 (3?) šrouby, ale nejdou povolit ani za nic. Mají se vzít hrubou silou/větší ráčnou, nebo jsou ty dva kusy výfuku svařený? Byl bych vděčný aspoň odpověď na tuhle otázku, děkuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Červen 26, 2017 Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 Jestli si dobře vybavuju, na výstupu svodů jsou 3 štefty, bez jejich povolení svody asi nevyndáš. Nezapomeň na nové těsnění mezi svody a výfukové potrubí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červen 26, 2017 Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 Díky za info :palec: . Chci si pohrát s parohama, zahladit povrch, ubrousit zbytečnou litinu a obalit termopáskou nebo termosprejem "pro efekt".Parohy jsem sundal ale dole zůstaly na těch štefech, těsnění vypadalo v cajku ale pro jistotu vezmu až se do toho budu pouštět. :ph34r: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Červen 26, 2017 Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 Těsnění určitě vyměnit po každé demontáži. Na termopásku bych se v případě AEE svodů spíš vykašlal, krom vizuálního efektu to nic moc nepřinese a jen je větší riziko, že svody budou praskat. Je to už nějaký pátek, co jsem to řešil a něco o tom četl, ale prý to svodům moc nesvědčilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červen 26, 2017 Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 Mno já o tom taky něco četl, Jedni říkají že bububu, pásku ne, svody se musí chladit jinak prasknou. (páska zadržuje výměnu tepla mezi parohy a vzduchem -> křup) A druzí že pásku jo, že to maličko zvedne výkon (...) a že se rapidně sníží teplota pod kapotou a v okolí, díky lepšímu odvodu tepla do výfukový soustavy. Co je na tom pravdy netuším, ale vzhledem k tomu že se mi nedaří najít svody na tuhle oktávku a tenhle motor (svody z felície/golfa/polo prý nepasují) tak nevím jak dál, ale to se odkláním do tuning/tuzing tématu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.