Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Dík za radu, asi bych se měl fakt pořádně vyspat, tyhle rady mi dávají všichni, co už mají tuto zkušenost, takže to asi bude pravda.

Narychlo jsem ještě sestříhal video z dnešního dne. Nemusíte se bát, porod tam přímo není, spíše jsem se to snažil ladit do romantična, proto to video není pro citlivky. ;) Pro lepší rozlišení videa (720p) klikněte na video.

http://www.youtube.com/watch?v=EsjwX0x2MJw

Odkaz ke komentáři

Ještě jednou díky všem! Už dnes za 2 hodiny si pro holky jedu. Všechno je v pořádku, takže je pustí už dnes. Jsme moc šťastní, mám celý život štěstí, musím zaklepat.

Sedačku máme Maxi Cosi (vajíčko) a k tomu ISOFIX základnu, aby se to dalo rychle připevňovat. Sice jen základna stála kolem 4000, ale dá se použít i později pro větší autosedačky Maxi Cosi.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hezka rodinka...pekne si to uzivate ;)

To my mame na kocarku litaky, bezdusaky i kotoucove brzdy, ale jeste zatim nedorazil z vyroby :(

Co trojkolka??, kdyz jsme vybiraly kocarek tak jsem prave drzeli tenhle XLander v ruce a nejak se mi s tim moc dobre neridilo, tak jsme nakonec sli radsi do pevne ctyrkolky(pocitame i sjizdou v terenu), tak me zajima jestli to byl jenom nejakej divnej kus a nebo sem na to jeste nemel ten spravny "ridicak" ;)

Odkaz ke komentáři

Snížený je až moc, na mých 194cm mám volant tak akorát při ruce. Vyhřívání je super, nejsou potřeba ani rukavice. Ani jsem nevěděl, že něco takového existuje, ale manželka ty kočárky před koupí studovala tak jako já Octavii. :) Výběr jsem nechal na manželce, ale myslím, že vybrala dobře. Řídí se to lehce, to otočné přední kolo je na rovné cestě v pohodě, zatáčí se bez problémů. Pokud si chceme vyjet na šotolinu, tak zaaretujeme to přední kolečko a jede to hezky rovně. Nezatáčivá pevná kolečka na všech kolech jsme nechtěli, párkrát jsme vezli kočárek od známých a blbě se to řídilo, zvláště manželka není tak silná, tak jí to dost unavovalo, když měla zabočit.

Dnes poprvé jsme měli během spaní pauzu cca 1,5 hodiny, protože malá měla větry a nic nepomáhalo. Nakonec se vyprděla a uklidnila a usla. Jinak do dneška brečela párkrát přes den, ale v noci se budí jen co 3 hodiny na jídlo a to jen zamňouká a mamka se probudí, já většinou ne, já v klidu spím. Chodíme spát tak v 10 a vstáváme v 7, takže spánku mám až moc. :) Musím zaklepat, že toho jsem se taky bál, ale naštěstí je malá hodná a má ráda své rodiče.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...