romariooo Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Waw! Nádhera! Tak od ted nový život kamaráde :D At Vám to roste a jste štastní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Velká gratulace!!! Pořádně se vyspi než ti je pustí domu, já mám 14ti denního kluka a je to docela hukot, kord když má prdíky. Tak ať vám to roste! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Dík za radu, asi bych se měl fakt pořádně vyspat, tyhle rady mi dávají všichni, co už mají tuto zkušenost, takže to asi bude pravda. Narychlo jsem ještě sestříhal video z dnešního dne. Nemusíte se bát, porod tam přímo není, spíše jsem se to snažil ladit do romantična, proto to video není pro citlivky. ;) Pro lepší rozlišení videa (720p) klikněte na video. http://www.youtube.com/watch?v=EsjwX0x2MJw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 gratulace Libore, uzivejte plnymi dousky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Je krasne jak se holka hlasi ne svet... gratulace a doufam ze i mamina je v poradku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 velká gratulace a ať je Leontýnka zdravá jak rybička a dělá vám jen radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 obrovská gratulácia,hlavne nech je zdravá :) ako hovoria moji rodičia,najkrajšie je dieťatko mať takto na jeseň,pretože to máte ako super darček k Vianociam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Gratulace a hlavně zdravíčko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Gratulace , hodně zdravíčka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Liborku,fakt nadhera,moc velka gratulace at jste vsichni zdravi a je vsechno v poradku! Uzivejte si plno radosti i starosti budte vsichni stastni! Krasna holcicka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 hlavně zdravíčko Táto! gratuluju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Taky gratuluju a přeju hlavně zdraví pro malou a pevné nervy rodičům 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Díky všem za přání. Musím zaklepat, všechno je v pořádku, malá je skvělá a maminka je taky ok. Za chvíli za nimi vyrážím do porodnice, už se jich nemůžu dočkat, je to nádhera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 19, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Libore, gratulace k narozeni krasne dcerky! preju do vinku hlavne to zdravicko! a taky mamine ;) Uzivejte si prvni okamziky.. jsou k nezaplaceni! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Taky se připojuju ke gratulacím , hodně zdraví pro holky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Tiež gratulujem.. veľa zdravia a užívajte si to.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Libore paráda, hodně štěstí a zdraví malé princezně ;) ted už to bude v domečku zase o kus veselejší žití ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Libore moc velka gratulace cele rodince. At se vam dari a at je v baracku zivo. Me to ceka za dva mesice, tak doufam, ze to prezijem bez uhony ;) PS: Co autosedacka, mas ISO-FIX a nebo standard? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Listopad 21, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2011 Gratulace!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Listopad 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2011 Ještě jednou díky všem! Už dnes za 2 hodiny si pro holky jedu. Všechno je v pořádku, takže je pustí už dnes. Jsme moc šťastní, mám celý život štěstí, musím zaklepat. Sedačku máme Maxi Cosi (vajíčko) a k tomu ISOFIX základnu, aby se to dalo rychle připevňovat. Sice jen základna stála kolem 4000, ale dá se použít i později pro větší autosedačky Maxi Cosi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 22, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2011 Tak to je parada,ze uz jsou obe holky doma a v poradku,tak budte stastni a jsem rad ze si taky mooc moc stastny!At vam vyjde vse co si prejete,je to paraaada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 tak to mame vybrane podobne, akorat ja mam od firmy Cybex. Jsou kvalitove podobne maxicosi a o neco levnejsi, tak to snad bude pravda. Tak si to doma uzivejte rodinko, ja uz se take tesim, az to bude doma ;) ... jeste 2 mesice :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Dodatecne velika gratulace! Musi to byt nadherny pocit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Díky Michale, jj, je to skvělý pocit. Nemůžeme se jí nabažit, pořád si ji prohlížíme jako malý zázrak, což teda narození dítěte je. Foto s maminkou a pak s tatínkem a kočárkem. Řídí se to trochu jinak než Oktávka. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Ten kocarek by potreboval snizit, ale elekrony ma dobre :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Taky velká gratulace, sluší vám to .... taky se mi líbí ten vyhřívaný volant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Hezka rodinka...pekne si to uzivate ;) To my mame na kocarku litaky, bezdusaky i kotoucove brzdy, ale jeste zatim nedorazil z vyroby :( Co trojkolka??, kdyz jsme vybiraly kocarek tak jsem prave drzeli tenhle XLander v ruce a nejak se mi s tim moc dobre neridilo, tak jsme nakonec sli radsi do pevne ctyrkolky(pocitame i sjizdou v terenu), tak me zajima jestli to byl jenom nejakej divnej kus a nebo sem na to jeste nemel ten spravny "ridicak" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Jak spíš pane, tomu našemu je teď měsíc a týden, musím říct že na plyny trpím dost, ale na něj nemám a samozřejmě se od toho odvíjí i jeho častý pláč. Co u vás? Máme také X-lander, ale 4x4. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Snížený je až moc, na mých 194cm mám volant tak akorát při ruce. Vyhřívání je super, nejsou potřeba ani rukavice. Ani jsem nevěděl, že něco takového existuje, ale manželka ty kočárky před koupí studovala tak jako já Octavii. :) Výběr jsem nechal na manželce, ale myslím, že vybrala dobře. Řídí se to lehce, to otočné přední kolo je na rovné cestě v pohodě, zatáčí se bez problémů. Pokud si chceme vyjet na šotolinu, tak zaaretujeme to přední kolečko a jede to hezky rovně. Nezatáčivá pevná kolečka na všech kolech jsme nechtěli, párkrát jsme vezli kočárek od známých a blbě se to řídilo, zvláště manželka není tak silná, tak jí to dost unavovalo, když měla zabočit. Dnes poprvé jsme měli během spaní pauzu cca 1,5 hodiny, protože malá měla větry a nic nepomáhalo. Nakonec se vyprděla a uklidnila a usla. Jinak do dneška brečela párkrát přes den, ale v noci se budí jen co 3 hodiny na jídlo a to jen zamňouká a mamka se probudí, já většinou ne, já v klidu spím. Chodíme spát tak v 10 a vstáváme v 7, takže spánku mám až moc. :) Musím zaklepat, že toho jsem se taky bál, ale naštěstí je malá hodná a má ráda své rodiče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 to spani male, ze se budi kazdy 3 hodiny a ma rezim uz tak brzo je super.. nam se to podarilo o neco pozdeji, ale na rozdil od nektreych bez rezimu (tj. kazdou hodinu) k nezaplaceni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.