Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Myslím, že ani na STK nebude problém, svítí to jak má, tak proč by se v tom měli vrtat. Zatím mám s STK zkušenosti dobré, jen na jedné jsem je nemohl ukecat kvůli předním zatmaveným oknům, mám tam 35%, tak jezdím jinde, kde to jde vyřešit dohodou. V nejhorším si půjčím světla (třeba od Martina :)) a zajedu na STK, výměna světel je otázka 5 minut.

Odkaz ke komentáři

Díky za nabídku, myslím, že to fakt nebude potřeba.

Včera jsem ještě dělal pokus s tou kyselinou. Nakonec asi funguje, ale je potřeba natřít ten díl jen čistou 30% HCl nechat to působit cca 2-3 hodiny, pak ten chrom sám zmizne a zůstane nepoškozený plast. Do úpravy se ale pustím až příští víkend, teď bych to nestíhal. Možná ani nebudu musat ten vnitřek lakovat, možná bude ten plast hezký i nenalakovaný.

Odkaz ke komentáři

Nápis octavia nechám v chromu, ale zkusím si na tom náhradním takovou úpravu, že ten text vybarvím na černo a pak ještě jednu variantu, kdy bude text chromovaný a zbytek černý. Ale tento díl je z bílého plastu, takže by se to muselo stříknout.

O tom zvýraznění čočky jsem taky přemýšlel, ale nemám xenony, takže ten obrouček kolem čočky je součástí toho ostatního chromovaného plastu, kdežto u xenonů je samostatně. Možná to ale nějak tak udělám, aby tam trochu chromu zůstalo.

Odkaz ke komentáři

Díky za nabídku, myslím, že to fakt nebude potřeba.

Včera jsem ještě dělal pokus s tou kyselinou. Nakonec asi funguje, ale je potřeba natřít ten díl jen čistou 30% HCl nechat to působit cca 2-3 hodiny, pak ten chrom sám zmizne a zůstane nepoškozený plast.

přesně tak, pokud jen natíráš, tak asi naplno kyselinu, pokud chceš kompletně dolů, tak jedna k jedný s peroxidem, a nechat to být - tedy vařit ...... ještě zkusit určité části chromu zalepit a ponořit, pod tím zalepením by to mělo zůstat, foto znaku VW z masky po uvaření :D

post-117-0-63761800-1364207198_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Teď mám dilema, jestli to mám stříknout nebo ne. Bavil jsem se s Dekem, že by ten plast mohl na slunci začít flekatět a to bych nerad, nechce se mi to pak znovu rozdělávat. Co si o tom myslíte? A co lakování? Měl bych to případně nejdříve stříknout základem na plasty a pak černou metalízou a pak čirým? Nebude stačit jen tou metalízou? Nemusí se mi to moc lesknout a mechanicky namáhané to nebude, bude se to jen hřát od slunce.

Odkaz ke komentáři

Díky všem, že mi pomáháte.

Od včerejška řeším ta světla. Postup celé úpravy popíšu, až to bude hotové. Momentálně mám sundaný chrom a to kompletně, protože kyselina se nedala uhlídat. Chtěl jsem nechat chrom pod blinkrem. Teď jsou dvě možnosti: 1. nechat to pod blinkrem černé (viz foto) nebo 2. stříknout to tam. Koupil jsem chrom ve spreji, ale nikdy jsem s ním nestříkal a nemám tedy zkušenosti. Hlavně mě zajímá, jestli tam ten lak vydrží, jestli to ta žárovka nějak nenahřeje a pak se to sloupe. Pokud bych nechal blinkr černý, tak bude to svítit dostatečně? (vyzkouším až zítra, dnes tady máme 40cm sněhu a fujavici) A jak se vám to líbí?

post-507-0-25105100-1364759694_thumb.jpg

post-507-0-02818500-1364759698_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...