Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Ja som si všimol,že je znížené až keď som si to prečítal,ale je fakt,že to niečo pomohlo,ale v podstate tvar tých svetiel je taký,že karosériu ťahajú nahor a navyše auto hore rozširujú a potom nárazník vyzerá užší,preto som aj písal,že možno by pomohlo tou šedou dať všetky spodné mriežky,aby to vrch prevážilo ,ale inak každopádne pomohlo.

Nakoniec by asi bolo najlepšie zohnať tú masku RSP,prípadne vyskúšaj ju tam "prilepiť"aspoň virtuálne.

Tak to si dovolim oponovat... Ja si vsiml, ze je snizena uz v nahledu.. Asi mas spatny cich na tyhl veci :)

Libore, masku nech. Budes se aspon lisit, aute to dodalo na agresivite a ten pruh na okne je taky supr. Mozna bych jeste zkusil dat spis mracitka od milotecu, at je to takove celistvejsi... prece jen ta folie, je moc placata :)

Odkaz ke komentáři
Tak to si dovolim oponovat... Ja si vsiml, ze je snizena uz v nahledu.. Asi mas spatny cich na tyhl veci :D

Ty máš postreh ako ten típek,čo počítal ovce z TGV expresu pri 300km/h a keď sa ho opýtali,ako na to došiel,že je tam 725 oviec,tak povedal,že si spočítal nohy a vydelil štyrmi :) :) :)

Auto pôsobí znížené a písal som to dokonca 2x,že mu to pomohlo,ale nie nejak výrazne ,nakoľko spodná časť pôsobí úzko a vysoko,to je môj subjektívny názor.Samozrejme ak na niekoho pôsobí dostatočne široko,tak mu to neberiem,veď v podstate o nič nejde :lol:

Empi tú masku som videl na čiernej OII v BA,ale teda vôbec sa mi nepáčila,skôr naopak,pred tým vyzerala oveľa lepšie

Odkaz ke komentáři
Ty máš postreh ako ten típek,čo počítal ovce z TGV expresu pri 300km/h a keď sa ho opýtali,ako na to došiel,že je tam 725 oviec,tak povedal,že si spočítal nohy a vydelil štyrmi

:)

Empi tú masku som videl na čiernej OII v BA,ale teda vôbec sa mi nepáčila,skôr naopak,pred tým vyzerala oveľa lepšie

Neslo mi tak o tu masku jako celek jako spis o to, jak ten clovek (nebo firma, co to navrhla) zbrousil do ztracena tu bouli po znaku.

Odkaz ke komentáři

Pokud o víkendu najdu čas a budu mít ještě chuť, tak to ještě nějak pořeším. O tom zbroušení "nosu" jsem uvažoval, myslím, že podle těch fotek to je o dost lepší. S fóliemi si taky vyhraju a uvidím, co se mi bude líbit nejvíce.

Myslím, že to snížení je vidět hodně, taky ta kola jsem vytáhl a je to lepší, navíc ten pruh taky pomáhá. Nikita, nemáš na monitoru špatné rozlišení? Nějaké, co ten obraz rotahuje nahoru (třeba 1280x1024 na 4:3 monitoru)? Mě to totiž až tak úzké nepřijde.

Mračítka od Milotecu musím nejdříve vidět naživo, pak si je možná dám, ale zatím mi ty fólie vyhovují a nevadí mi, že jsou placaté.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdar kluci, ráno jsem přišel k autu, odemkl jsem zpátečku, zmáčkl spojku, nastartoval, chtěl jsem hodit za 1 a nic. Prostě nejde dát pryč zpátečka. Čekal jsem 5 minut a ani tak to nešlo. Myslíte, že je tam jen něco zamrzlé, nebo je něco s převodovkou? Včera jsem domů přijel v cca 18:00 a bylo to ještě v pohodě. Dnes jsem musel potupně do práce tramvají. ;)

Odkaz ke komentáři

jj, drsný, u nás je teď zima jako na Sibiři, palubní počítač ukazoval -19°C

A to jsem ráno musel ještě k doktorovi na 7:30, pak jsem to musel stihnout na 9 do práce, odpoledne mám plno zařizování a ještě jsem měl dnes večer slavit narozky, které mám právě dnes. Hezky ten den začal..

Odkaz ke komentáři

Tak pánové, auto bylo pravděpodobně zamrzlé. Když jsem domů přijel autobusem, tak jsem z něj hned skočil do auta a zkusil hodit za jedna a ono to bez problémů šlo. Ale bojím se, co bude zítra ráno a nebo ve středu, kdy hlásí teploty pod -20°C. Raději nechám zařazenou jedničku, abych dojel ty 4 km do práce na ní a po cestě to snad rozmrzne. :)

Co se týká data narozenin, tak to budu muset sprdnout rodiče, že když si na jaře užívali, tak nemysleli na to, jaké to bude mít v zimě důsledky. :D Alespoň že mám svátek v červenci..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...