Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

kuci neni problem opet domluvit letiste ve vyskove, stejne jsme se shodli ze to bude minimalne rocni akce takze v klidu, on to sice Libor dobre rika 2 asi pri 90-ti ale tak rychle jak ty nevypali, v klidu rekl bych ze to bude dost zajimave, treba uz v te dobe budu mit hracku pro Niki a obema vam zamavam z cilove cary, az budete davat tu dvojku hi hi hi

btw nechces radeji nasetrit 1500 EUR a dat tam ABT a trapit RSky ?

Odkaz ke komentáři

Už tak 20000 Kč za nahrání SW se mi zdá docela pálka, natož dát ještě jednou tolik. ABT má taky 210 koní, ale má o 20 Nm více, tak bude asi více táhnout, ale dalších 20t za to nedám. Když je to jen SW, tak proč to nedokáže někdo zkopírovat z už čipnutého auta do druhého nečipnutého a tak to vlastně čipnout? Je na to potřeba něco speciálního, co si ty firmy dělají samy nebo něco tají?

Až bude nějaká akce, tak se stavím a ten sprint vyzkoušíme.

Odkaz ke komentáři
kuci neni problem opet domluvit letiste ve vyskove, stejne jsme se shodli ze to bude minimalne rocni akce takze v klidu, on to sice Libor dobre rika 2 asi pri 90-ti ale tak rychle jak ty nevypali, v klidu rekl bych ze to bude dost zajimave, treba uz v te dobe budu mit hracku pro Niki a obema vam zamavam z cilove cary, az budete davat tu dvojku hi hi hi

btw nechces radeji nasetrit 1500 EUR a dat tam ABT a trapit RSky ?

S tou C5kou nam mavat ale nebudes :blink::palec:

Odkaz ke komentáři

hned me netrklo ze, 118kW je 160 koni a tim padem tech +50 co jsi psal je tech 154kW od ABT, jsem zvyklej premyslet v kW. ABT tusim dela jeste nejake drobne HW upravy v te cene. Jinak mas pravdu nechvaji si to dost zaplatit, potrebujes na to rucite vzdelani no rekneme radeji zkusenosti abys to mohl delat, no proste to maji jako know how, neni to jako zkopirovat hru z DVD, vetsina z nich a ztech slusnejsich vadaji take zaruku na neposkozeni motoru a to je neco stoji ze jo, zvlast kdyz se pak neco vysere tak asi tak

Odkaz ke komentáři
Tak mě napadlo, Jardo, přestříkals ten znak Škoda na černo, že? Možná bys mohl použít tento znak z krytu motoru. Je taky černý, ale je na něm vidět, že je to škoda.

No to mě napadlo hned jako první varianta Libore, jenže ten znáček je menší než ten v masce, takže zase nic . Ale jinak jsem ten znak odbarvil a lisknul zpátky tak jak byl.

Jinak hezky vybarvuješ :)

Odkaz ke komentáři

To je zajímavé, auto jezdí ani ne 3 týdny a už mám chladící kapalinu na minimu. Nenapadlo mě to kontrolovat, u minulého auta jsem dolíval snad jen 2x. Bude stačit destilovaná voda nebo se tam lije něco jiného?

Ten znak jsem v P.T.-ho vláknu nenašel (ani na SH ani na OC), ale jestli je stejně velký, ale barevný, tak bych ho rád vyměnil.

Mračítka už jsou objednaná u reklamky, objednali nějakou lepší černou lesklou fólii a pak mi to tam nalepí.

Ještě mám dotaz. K minulé oktávce jsem měl takovou knížku (naskenovanou v PC) "Jak na to" a tam bylo napsáno co a jak se dá na autě rozmontovat. Někdy se mi to hodilo, byly tam napsané různé finty kde co a jak povolit, kde co odcvaknout, abych mohl něco sundat (třeba tapece, různé věci v interiéru, ale i třeba nárazník atd.). Docela by se mi to hodilo, chci o víkendu sundat mlhovky a dát do nich nějak ty parkovačky a určitě by mi to ušetřilo bádání. Nevíte o něčem takovém?

Odkaz ke komentáři

Po koupeni noveho auta jsem taky cca 1 az 2 deci dolil. Potom uz nic. Jestli budes dolEvat vic, bacha na to a reklamuj. Co se tyce tech DP na 1,8 jsem zatim nic nesehnal. Na vsechny jinne typy Skodofek jsou pro cleny OC DP k dispozici. Jestli sezenas na 1,8 neco, dej to k dispozoci ostatnim a budeme te mit radi.... :) :) :) :) Ale vazne, mas krasneho mazla a at ti jezdi... :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...