Kajman Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 wrc5: asi o 5 příspěvků výše uvádí Doli, že má zadní z A2, z reakce Ciza usuzuju, že je má taky... já budu dělat repas podvozku do měsíce, dám taky Audi jinak ta zadní náprava by mne zajímala taky, měnili jste už někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 ja jdu v Utery na kontrolu podvozku predpokladam vymenu prednich a zadnich silentu taky. Zatim jsem prochazel co je mozno kam dat, ty zasilene audi budou asi lepsi, ale kdyz ty z vyroby vydrzeli 180 000 km a ja s autem planuju tak 60 000 tak spis dam seriove a za "usetrene" penize vymenim tycky stabilizatoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Olaf: pak dej vědět, co ti řekli na zadní nápravu. Tam vůbec nemám představu, co všechno měnit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 prej tam taky neco je ale prevazne se vsechno meni na predni naprave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 jen pro zajímavost : http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-ra...yword=125002285 pro cleny OC - 216,- Kč /kus mám tu zatím 2 ks - ty jsou rezervovány pro pana Ol@fa : ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Tak to je luxus, hezká změna webu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 wrc5: asi o 5 příspěvků výše uvádí Doli, že má zadní z A2, z reakce Ciza usuzuju, že je má taky...já budu dělat repas podvozku do měsíce, dám taky Audi jinak ta zadní náprava by mne zajímala taky, měnili jste už někdo? Pytal som sa ci ma niekto aj predny silentblok v ramene na prednej naprave audi alebo vsetci origo skoda... citat zatial viem, len z toho co som precital, som sa dozvedel, ze vsetci maju z Audi len zadny silentblok predneho ramena t.j. ten co je v hlinikovej "kocke"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 sorry, blbě jsem to přečetl, o náhradě předního silentbloku jsem zatím nikde nic nenašel, a že jsem pár debat o tom pročetl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 tak kontrola podvozku dopadla lip nez jsem cekal, predni silentbloky jsou na vymenu zadni by vydrzeli ale udela se to samo pri jednom. Stabilizatory a kulovy cepy OK. Snad me Jelda nezastreli ale bavil jsem se tim mechanikem a rikal ze by tam ty z te A2 nedaval ze mam dal original a neresit to. Ze jako nic extra proti tem z A2 ale ze kdyz mi vydrzeli ty original 180 tkm tak tech dalsich 60tkm daji na 1 s * 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Ondreji nic se neděje - uz jsou prodane . clen Colpos ( Karel ) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 s Karlem to proberu na srazu v Brne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 (upraveno) s Karlem to proberu na srazu v Brne <;o))) aspon to pomohlo nekomu dalsimu Tak aspoň je budu mít rychleji.... vzal jsem i přední a tyčky stabilizátoru. P.S. Ondro co tlumiče?? Ty máš ještě origo? Teď mě napadá, že máš asi štelovák.. Upraveno Březen 30, 2011 uživatelem coplos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 co ti řekli na zadní nápravu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 30, 2011 Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 coplos: tlumice byly loni (PP tekl), stelovacek nemam a uz do nej nepujdu na tomhle aute. Driv ? Uz ti je odeslal ? U me se ceka jeste na jednu drobnost z AUDI a balik odchazi. Eshop spocital vahu na 30kg kajman: rikal jsem mu at ji prohlidnou mam pocit ze rikal ze zadek good a vratili jsme se k tem prednim silentum na prednim rameni ktery jsou KO. Zeptam se jeste jednou jak vypadal ten zadek az to tam budu davat na vymenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 (upraveno) coplos: tlumice byly loni (PP tekl), stelovacek nemam a uz do nej nepujdu na tomhle aute. Driv ? Uz ti je odeslal ? U me se ceka jeste na jednu drobnost z AUDI a balik odchazi. Eshop spocital vahu na 30kg <;o))) kajman: rikal jsem mu at ji prohlidnou mam pocit ze rikal ze zadek good a vratili jsme se k tem prednim silentum na prednim rameni ktery jsou KO. Zeptam se jeste jednou jak vypadal ten zadek az to tam budu davat na vymenu. Ještě neodeslal-platil jsem po netu, tak čekají až jim to příjde na účet a pak pošlou. P.S. Byl cítit znatelný rozdíl po výměně tlumičů??? Upraveno Březen 31, 2011 uživatelem coplos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 rozdil byl urcite cejtit meli to uz za sebou nebylo to hrozne mohli byt i v horsi stavu, duvod proc to udelat bylo hlavne to ze ten PP tekl. Menil jsem horni ulozeni, dorazy i manzety. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Mě zatím netečou, tak vyměním jen ty silentbloky ...uvidím rozdíl, pak napíšu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 nevim jestli je to zvykllost ve vsech servisech nebo je to doporucene, ale pokud se meni komplet silentbloky na prednim rameni je treba udelat geometrii. Takze pokud mate nekdo pocit ze auto se chova divne a ze prvne zkusite geo a kdyztak pak udelate vymenu silentbloku tak zaplatite jednu geometrii navic. Me vymena prisla na 2200 Kc za praci. Jinak pockam jeste nejakou chvili s hodnoceni jak moc to pomohlo, zatim pozoruju vyrazne zlepseni ale otazka kolik z toho je placebo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 priblizne po kolika km se meni silenbloky? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Ondro to je Tvoj prípad.. ale myslím že wrcckovi ich menili okolo 90t km... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Já myslím, že se mění přibližně až jsou v pr...li.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 spatne jsem to pochopil, meni se az jsou v pekle. Podvozek zacina byt hlucny, pri kotrole zespod je videt ze gumy uz jsou sterele a utrhane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 priblizne po kolika km se meni silenbloky? diky Ondro to je Tvoj prípad.. ale myslím že wrcckovi ich menili okolo 90t km... ja 95.000km :) a diagnóza uchom je taká, keď ideš po dlažbe v meste a počuješ také akoby rany od palubnej dosky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 A měnili jste jen ty zadní na předním rameni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 celé ramená :( :) (to je vraj podľa MR-ka(to mi písal aj Jeřáb ) či sa menia ramená alebo silentbloky) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Kruci, já dal na fabce jen na zadní. Nějak jsem na ty přední zapomněl, ale tak zatím je to ok a ani mechoš neříkal, že by bylo třeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 U mě to byl takový rozdíl, že je to jak nový auto. Záleží hodně kde člověk jezdí a s jakýma pneu, já to měnil asi v 98 tis KM. A rány to dělalo při přejíždění nerovností (velké kostky na náměstí atd.) při velmi malé rychlosti (dobržďování). Je to hodně slyšet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 U mě ve 105tis. Do servisu jsem jel jak na trakaři, ze servisu v Rolls-Royce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.