Přejít na obsah

Silentbloky ramene

Ciza

Doporučené příspěvky

ja jdu v Utery na kontrolu podvozku predpokladam vymenu prednich a zadnich silentu taky. Zatim jsem prochazel co je mozno kam dat, ty zasilene audi budou asi lepsi, ale kdyz ty z vyroby vydrzeli 180 000 km a ja s autem planuju tak 60 000 tak spis dam seriove a za "usetrene" penize vymenim tycky stabilizatoru

Odkaz ke komentáři
wrc5: asi o 5 příspěvků výše uvádí Doli, že má zadní z A2, z reakce Ciza usuzuju, že je má taky...

já budu dělat repas podvozku do měsíce, dám taky Audi

jinak ta zadní náprava by mne zajímala taky, měnili jste už někdo?

Pytal som sa ci ma niekto aj predny silentblok v ramene na prednej naprave audi alebo vsetci origo skoda...

citat zatial viem, len z toho co som precital, som sa dozvedel, ze vsetci maju z Audi len zadny silentblok predneho ramena t.j. ten co je v hlinikovej "kocke"...

Odkaz ke komentáři

tak kontrola podvozku dopadla lip nez jsem cekal, predni silentbloky jsou na vymenu zadni by vydrzeli ale udela se to samo pri jednom. Stabilizatory a kulovy cepy OK. Snad me Jelda nezastreli ale bavil jsem se tim mechanikem a rikal ze by tam ty z te A2 nedaval ze mam dal original a neresit to. Ze jako nic extra proti tem z A2 ale ze kdyz mi vydrzeli ty original 180 tkm tak tech dalsich 60tkm daji na 1 s *

Odkaz ke komentáři
s Karlem to proberu na srazu v Brne <;o))) aspon to pomohlo nekomu dalsimu

Tak aspoň je budu mít rychleji.... :smich: vzal jsem i přední a tyčky stabilizátoru.

P.S. Ondro co tlumiče?? Ty máš ještě origo? Teď mě napadá, že máš asi štelovák..

Upraveno uživatelem coplos
Odkaz ke komentáři

coplos: tlumice byly loni (PP tekl), stelovacek nemam a uz do nej nepujdu na tomhle aute. Driv ? Uz ti je odeslal ? U me se ceka jeste na jednu drobnost z AUDI a balik odchazi. Eshop spocital vahu na 30kg

kajman: rikal jsem mu at ji prohlidnou mam pocit ze rikal ze zadek good a vratili jsme se k tem prednim silentum na prednim rameni ktery jsou KO. Zeptam se jeste jednou jak vypadal ten zadek az to tam budu davat na vymenu.

Odkaz ke komentáři
coplos: tlumice byly loni (PP tekl), stelovacek nemam a uz do nej nepujdu na tomhle aute. Driv ? Uz ti je odeslal ? U me se ceka jeste na jednu drobnost z AUDI a balik odchazi. Eshop spocital vahu na 30kg <;o)))

kajman: rikal jsem mu at ji prohlidnou mam pocit ze rikal ze zadek good a vratili jsme se k tem prednim silentum na prednim rameni ktery jsou KO. Zeptam se jeste jednou jak vypadal ten zadek az to tam budu davat na vymenu.

Ještě neodeslal-platil jsem po netu, tak čekají až jim to příjde na účet a pak pošlou.

P.S. Byl cítit znatelný rozdíl po výměně tlumičů???

Upraveno uživatelem coplos
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

nevim jestli je to zvykllost ve vsech servisech nebo je to doporucene, ale pokud se meni komplet silentbloky na prednim rameni je treba udelat geometrii. Takze pokud mate nekdo pocit ze auto se chova divne a ze prvne zkusite geo a kdyztak pak udelate vymenu silentbloku tak zaplatite jednu geometrii navic. Me vymena prisla na 2200 Kc za praci.

Jinak pockam jeste nejakou chvili s hodnoceni jak moc to pomohlo, zatim pozoruju vyrazne zlepseni ale otazka kolik z toho je placebo.

Odkaz ke komentáři

U mě to byl takový rozdíl, že je to jak nový auto. :smich: Záleží hodně kde člověk jezdí a s jakýma pneu, já to měnil asi v 98 tis KM. A rány to dělalo při přejíždění nerovností (velké kostky na náměstí atd.) při velmi malé rychlosti (dobržďování). Je to hodně slyšet.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...