Přejít na obsah

sklon světlometů

Voss69

Doporučené příspěvky

No trochu jsem se na to díval,zdá se mi že,jak jsem rumploval sem a tam s tím kolečkem v kabině,mi světla trochu poklesly,předtím to svítilo vejš,ale dál se to už nechce hýbat,ani se to nehne.Jak jsem se podíval pod dekly na ty motorky,tak mi nepřipadaly nijak "vypálené",nesmrděly ani nebyly nikde nějak roztavené apod.Připadaly mi docela zánovní:-)Jak to odešlo vám,bylo to na motorcích nějak vidět?Když to tedy dejme tomu není nijak vypálené,nejde ten motorek nějak rozhýbat,nezatuhujou třeba jen?

Vím,že to nestojí moc,ale přece jen 2x 295,-(levnější nové jsem nenašelv kamenném obchodu,z aukra to nemá za 165,-v mém případě smysl,poštovné vyjde celkově dráž)je taky pálka.

Připadně neumíte poradit,jak bych mohl změřit a na kterých pinech u světel přesně,jestli není v háji náhodou to seřiz.kolečko?Nebo jak proměřit motorek?Díky

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak vyřešeno,motorky ačkoliv se to zdá jako neuvěřitelné(pro mě),odešly oba naráz,byly ještě původní.Jeden zůstal trčet v polovině chodu,druhý vysunutý na max. takže to svítilo dost mizerně :palec: Koupil jsem je oba originál na OB autodílyv H.K. za 295kus,levněji jsem žádný nevygoogloval krom aukra 260ks.Výměna byla celkem nenáročná,ale musí jít ven světlomet a blinkr

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

zdravím nejde my taky motorek světel -světlo lehce rozdělám a vytáhnu mototek povolím 2 šroubky ale u OC II ho ještě drží za zasunutý umělý čep objímka ke které nevím jak se dostat (ve vnitřku světla) --poradte jak u OC I je to celkem jednoduší podle fotek. Ahojky Ruda i na email RudikC@seznam.cz moc díky za radu předem za 3 měs. technická

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

zdravím nejde my taky motorek světel -světlo lehce rozdělám a vytáhnu mototek povolím 2 šroubky ale u OC II ho ještě drží za zasunutý umělý čep objímka ke které nevím jak se dostat (ve vnitřku světla) --poradte jak u OC I je to celkem jednoduší podle fotek. Ahojky Ruda i na email RudikC@seznam.cz moc díky za radu předem za 3 měs. technická

Jen pro zajímavost ceny ze servisu ŠKODA

Odpovídám na Vaši poptávku.

Motorek naklápění světlometů nelze objednat zvlášť, je pouze součástí celého

světlometu, který stojí 5121 Kč + práce za výměnu u seřízení světla 300,- Kč

Pokud bliká kontrolka brzd, tak signalizuje opotřebení brzdových destiček.

Při výměně brzdových destiček je nutné vymenit i brzdové kotouče (zvláště k

počtu najetých km na vozidle)

Cena brzdových desek je 2058,- Kč / pár. Cena brzdových kotoučů je 3970,- Kč

za oba kotouče + práce za výměnu je 1030,- Kč. Pokud by se brzdy měnily po

16.4.2012, kdy bude Vaše vozidlo staré 4 roky, tak můžeme na tyto úkony

uplatnit slevu 20% (na materiál i práci) na základě šekové knížky od Škoda

Auto, která se vztahuje právě na vozy starší 4 let.

Výměna brzdové kapaliny vyjde na 220,- za brzdovou kapalinu + 370,- Kč za

výměnu.

Cena za prohlídku vozidla před STK, přistavení vozu k STK + poplatky za

provedení STK + ME vychází cca na 1600,- Kč dle stavu vozidla.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...