Golficek1 Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Já mám HTC Touch HD a požívám Sygic 7 a max spokojenost,Igo8se mi nepodařilo rozchodit a tt7 jsem smazal,už mě nebavilo,že mi za křižovatkou suše oznámil,že jsem špatně odbočil,,nejlepší držák je asi Brodit,na Sunnysoftu mají dobrý výběr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spilner Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Zdravím kluci sem tu novej. Doufám, že moje otázka se tedy aspoň trochu bude týkat tématu. :) Jak demontovat rámeček navigace/klimatizace u O2 climatronic s rádiem Audience? Díky za rady, M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Otvřít popelník a lehce zespoda odtáhnout, postupně až nahoru. Nacvaknuté plasty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 Zdravim, je nak slozite do auta (oct.1 rada) kde je pouze klasicke radio dat navigaci ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 27, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2012 není to složité... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Říjen 28, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2012 Pokud je střední panel 2DIN (rádio + odkládací polička) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Jakou by jste doporucili navigaci ? Mam investovat do napr Nexus, nebo Columbus, nebo staci DX ? Jde tam napr. Nexus bez nakyho upravovani ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 do O1 jedině DX bez velkých úprav, nebo skoda satcompass 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Leden 15, 2013 Sdílet Odesláno Leden 15, 2013 Kudy je nejlepsi tahnout antenu z radia na GPS ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lonanek Odesláno Leden 16, 2013 Sdílet Odesláno Leden 16, 2013 Pokud by jsi chtěl něco lepšího než starý typ, pak tady http://www.audiocom.cz/tovarni-navigace/skoda/navigace-audiosources-as-8601-3g-edition-dvb-t-1180cz Záleží jakou anténu tam chceš dávat. Žraloka dozadu, skrytou pod palubku? Standardně se elektrika vede nad řidičovou stranou, ale pokud to dáš samostatně nad spolujezdcovu (já to tak dal - je lepší přístup od sloupku k navi) nic se nestane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
X-ferda Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Zdarec. Máte někdo fotky, jak jste vyřešili umístění navigace a telefonu v autě. Hlavně mi jde o kabely k navigaci. Chtěl bych si ji dát do levého spodního rohu čelního skla, ale nevim, jak s kabelem. A Tip na kvalitní držák na telefon by se mi taky hodil... Zdarec. Máte někdo fotky, jak jste vyřešili umístění navigace a telefonu v autě. Hlavně mi jde o kabely k navigaci. Chtěl bych si ji dát do levého spodního rohu čelního skla, ale nevim, jak s kabelem. A Tip na kvalitní držák na telefon by se mi taky hodil... taky mam drzak v levym dolnim rohu...kabel mam vedenej za kaplickou pristrojovky, pricvaknutej v kasliku a kolem radicky do zasuvky...nic neprekazi :-) mam problem s Tomtom One..po aktualizaci softwaru se mi na hlavni obrazovce neukazuje pocet km do cile...cas dojezdu ano..nevite nekdo co s tim? v menu nic nastavit nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tonny Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Zdravim pánové, nemáte někdo prosím zkušenosti s autoradiem s navigací Blaupunkt travelpilot e2 ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Já přispěju do diskuze .. já používám na Androidím telefonu navigaci jménem "Navigator" Taková modrá kosočtvercová ikonka s bílou klikatou šipkou. Jsem s ní fakt spokojenej a nejvíc protože je zadarmo a i mapy skoro celého světa jsou zadarmo (Open maps). :) K. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Leden 23, 2015 Sdílet Odesláno Leden 23, 2015 Cau kluci najde se tu nekdo kdo by mi napojil a nakodoval Dx navi A. A jeste pripojil rgb prevodnik nemuzu nikoho sehnat.Dik za nabidky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Tak kluci mam namontovanou Dx navi a mam tam toto http://www.elcar.cz/adaptery/13303-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-iso-aux-vstup-55usbvw003-5055193302764.html a mam ten problem ze chvilku hraje vpohode a pak proste nenacte cd. Je to normalni? Co s tim? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pesan71 Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 IGO PRIMO v mobilu s androidem. Podle mě je to nejlepší z navigačních systému, funguje offline a můžu použít mapy TT, HERE ((dříve NAVTEQ) i místních poskytovatelů. Jen instalace bývá trochu náročnější, ale poučenější PC laik to zvládne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 31, 2015 Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 Nokia Mapy v mobilu a taky frčím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matess87 Odesláno Květen 21, 2015 Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 ja sice mam jen činskej phoun...ale dost dobre se mi osvedcil sygic a navigon..jako doporucuji vřele ...projel jsem s nim evropu a nemuzu rict ze by me nedovedl...dovedl me super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hugo55 Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 neviete mi poradit nejaku navigaciu do mobilu? myslim aby nebola zavisla na internete kedze to chcem do zahranicia.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 Sygic, teraz je dokonca v akcii plna verzia za 19.9€ :) Pouzivam na SK, pouzival som vo FR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Srpen 21, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2015 Sygic je i zdarma v shell klubu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Gabo6 Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 chcel by som kvalitnu navigaciu, viete mi poradit nejaku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fedorkamil Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 chcel by som kvalitnu navigaciu, viete mi poradit nejaku? Nazdarek. Já používám v telefonu NAVIGON verze 5.4.1 a úplná spokojenost. Naviguje hezky dle ulic, čísel, obsahuje asistent jízdních pruhů, radary a nebezpečné místa, značí hezky MAX rychlost, dopravní značky... Je toho hodně co umí a NIKDY mě nezklamal. Tohle mi sedlo nejlíp - jezdím po Evropě docela často :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Sygic a pokud mám k dispozici data tak nejčastěji Waze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamO Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 waze je asi naj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Únor 18, 2016 Sdílet Odesláno Únor 18, 2016 Vyzkousel jsem sygic zatim asi byl nej pote waze me mile prekvapil svou aktivni komunitou ale ted jsem presel na iGO a jswm max spokojen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rasto55 Odesláno Únor 19, 2016 Sdílet Odesláno Únor 19, 2016 treba skusat lebo kazdemu vyhovuje nieco ine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest odpisany2 Odesláno Únor 14, 2017 Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 pred rokmi som pouzival klasicku navigaciu ale postupom csu som presiel na mobil drziak mam upevneny v stredovom fukare takze mi na nu nesvieti nikde nezavadzia a a ni s napajanim nie je problem nemam kabel roztahany po celom aute a hlavne nemusim mysliet na to ci som si ju v aute nezabudol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel1234 Odesláno Leden 6, 2021 Sdílet Odesláno Leden 6, 2021 V 16. 7. 2009 at 9:36, zabiak napsal: Tak co jakou navigaci by jste doporučili? Jakou máte a jste s ní spokojení? Tvle kámo, navigaci jsem vyměnil hodně. Vždy s tím mám celý příběh. Naposled jsem měnil originální rádio rapidu na tohle https://www.2din.cz/autoradia-s-bluetooth/autoradio-pioneer-mvh-a210bt/. Takže bych doporučil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 6, 2021 Sdílet Odesláno Leden 6, 2021 @Pavel1234 Radio je super, ale s navigací to asi nemá nic společného že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.