ironpipi Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Zajímalo by mě, jestli jde na jedničkovou oktávku dodělat denní svícení US DLR, po vzoru audi a vw (dálkové žárovky svítí cca 18W), nechci na auto totiž bastli žádný ledky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Jde to zapojit přez mlhovky. Má to tu spousta lidi. Tak trochu pohledej. Bych ti to nasel,ale nemám bohuzel moc casu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 A to ja trochu casu mam http://skodaoctavia.cz/clanek/svetla-pro-d...i-snadno-zdarma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 jo jo je to dobré, mám to už nějakou dobu a v pohodě. I policajti mně stavěli a ničemu se nedivili. akorát jak půjdu na technickou, tak vyhodím pojistku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 NO já to asi malonko špatně zapojil a trochu mě to tam povypálilo ten jeden kontakt... :-( Ale funguje to super a policajti OK... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Díky moc za odkaz, ale jsou to mlhovky, já jsem to chtěl spíš přes ty dálkový... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 (upraveno) A jak pres dalkovy, kdyz je tam jen jedna zarovka? Nejak si to neumim predstavit asi... Upraveno Leden 20, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 No jestli má xenony, tak si to umím představit. Na VW-clubu se to řešilo. V sekci Golf IV to tam někdo vyrobil, byla tam velka diskuze a i videa jak to funguje v praxi. Zkus kouknout tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 No jak :P napsal ty pekne, ;) ;) ...Zajímalo by mě, jestli jde na jedničkovou oktávku dodělat denní svícení US DLR, po vzoru audi a vw (dálkové žárovky svítí cca 18W), nechci na auto totiž bastli žádný ledky... ..mozna jdou prez potenciometr a ten potenciomtr vyuziva jenom tolik...18w ... Jendo je to stejne jak to pro us sviceni ale blikacu to cohci obednat jak jsem ty to negdy ukazoval... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Ok díky. No v podstatě by se do auta mělo přidělat relé a pár dalších věcí, kdy po nastartování se rozsvítí žárovky dálkových světel na výkon 18W místo 55W, přitom funkce dálkových světel zůstává zachována... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 Už jsem to našel: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=75&a...%C3%AD#p1523101 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Leden 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Dík to je vončo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Vladan: Jooo, uz vim, ale tam to bylo nejak pres parkovacky a blinkry, ne? To je maximalne tak na nejaky srazy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 ne proc na zrazy, sviti ty blinkty nakou malou intezitopua gdzy zapnes blinktry tak se rozviti na plnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 No jo, ale to se aktivovalo po prepnuti na parkovacky a s tim jezdis nemuzes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 měl bych dotaz u ooriginálních světlech na O1,zda jde nastavit přes diagnostiku, aby po nastartování svítili potkávačky na světlech,nebo se musí dát relé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tady to projed, nekde tam najdes navod. :D http://skodaoctavia.cz/skoda-octavia/exterier-o1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 jo o tomto vim,že se propojí drátem konektory na vypínači...Mě jde spíš o to,zda někdo neví,jestli se to nedá nastavit přes diagnostiku ( Wag-com) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Staci riadne pohladat... v O1 to VAGom nenastavis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 To uz byste chteli od OI moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Nevím, kam tento příspěvek umístit - po přestupku za nesvícení, který jsem ukecal nakonec bez pokuty, jsem si udělal jednoduchý akustický indikátor zapomenutých rozsvícených světel. Protože mám novou O1 v záruce, vyřešil jsem to bez viditelného zásahu do elektrické instalace- 3 součástky, udělá to každý, cena se vejde do jednoho piva a pokutě se vyhnete. Pokud bude zájem, schema a návod sem hodím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 No určitě o návod bude zájem, tak honem sem s ním. Ne že bych to hned dělal, ale zajímá mě jak si to provedl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Seženeme samoblikající LED, např. http://www.ges.cz/cz/l-36bsrd-b-GES05100114.html a seženeme sirénku, např. http://www.ges.cz/cz/peb-8-GES07000022.html Samoblikající LED jsem zvolil proto, aby vyrobený tón byl přerušovaný, což lépe upozorní na situaci. Vysuneme přepínač světel (zatlačíme, pootočíme vpravo a vytáhneme) Spojíme LED a sirénku, respektujeme vyznačenou polaritu a anodu LED zapojíme na kontakt 1 (černá-červená) a druhý konec sirény na kontakt 4 (žlutá-červená). Dovolil jsem si nakreslit výřez originálního schema, ze kterého je jasné, kam co zapojit. Já jsem do těchto kontaktů pouze ty dva vodiče (jsou kresleny červeně) zasunul vedle a fixoval kouskem gumy (abych neporušil záruku, žádné cvakání drátů ani odizolování jsem si nedovolil). Sirénku s LED jsem vložil do bužírky, celek přichytil páskou ke kabelovému svazku a celý přepínač zasunul zpět. Je to práce na pár minut a nelze tak na světla zapomenout. http://3x.cz/dm-G32G.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hlinsky Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 (upraveno) Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem Hlinsky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.