omicron Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Mě vzpěra ze začátku fungovala dobře. Pak jednou otevírám kapotu a musel jsem jí pomáhat.Lidi mívají spíš problém, že jim vzpěra nedrží. Spousta členů konkurenčního fóra psala o reklamaci, takže si myslím o kvalitě té vzpěry své... Pochybuju, že tu samotnou plynovou vzpěru vyrábějí v Řevničově. Maximálně tak kompletují balení. Mel jsem ji na O2 4 roky, bez jakychkoliv problemu, pak jsem auto prodal. Vetsina potizi je zpusobena neodbornou montazi, nechci delat Milotecu nejakeho obhajce, ale ta vzpera je jedna z mala jejich dobrych a kvalitnich vyrobku. To je ma vlastni zkusenost. Tim samozrejme neni vyloucena tu a tam nejaka reklamace, je mozne ze se pohorsili s kvalitou za ty 4 roky. Mozna kompletuji, sroubky si jiste sami nedelaji :) , ale o tom je vyroba, vyrabi se tam, kde se montuje finalni vyrobek. Podle Tveho presvedceni neni Skoda (ani jine) take cesky vyrobek. Jedna vec je delat v Cine vse i pod jejich supervizi a managementem (a dle jejich designu), to samozrejme stoji za hovno, ale v Cine dnes vyrabi spousta spickovych vyrobcu sve spickove vyrobky, pod svou vlastni supervizi, podle sveho vlastniho designu... A jsou skutecne spickove, i kdyz v Cine vyrobene, nehazej vse do jednoho pytle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 (upraveno) Myslím, že moc filozofuješ. :) Asi jsem narazil na špatný kus. A vím, že nejsem sám. Upraveno Říjen 12, 2009 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Myslím, že moc filozofuješ. :) :D Presne tak, nehledal bych v tom nic vic nez to, ze ten pist jim dodava nejaka fabrika na plynovy pisty, ktera at uz je z Ciny, Severni Koreje nebo z vedlejsi vesnice, vyrabi relativne velke procento zmetku, o cemz se nekolik lidi tady z fora presvedcilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 omicron:ahojky. co mohl bys sehnat tu plynovou vzpětu třeba nějak levneš kdyš to vyrabi u vás ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 tak pánové, dnes jsem dotáhnul projekt 2 vzpěry na O2 téměř do finále (s důrazem na slovo "téměr"). Vzpěry jsem nakonec použil z O1 kufr, liftback, délkově sedí, a už loni jsem si je nechal u p. Gorčáka odtlakovat na 180 N každou, aby dohromady měly +- to, co ta jedna Miloteková 350 N... Mám hotové držáky, sedí, kapota i po zavření lícuje. Kloubky mám taky, koupeno tuším tady od Octavianus, co prodáva plyn. vzpěry na kapotu na O1. Dneska v tom pařáku jsem to chtěl nahrubo zkompletovat, než dám lakovat výztuhy, a tak... ale přišla zrada z nečekané strany... dám jeden pístek, ale kapota ne a ne dolů (přičemž teoreticky by i jedna vzpěra udržet neměla). Ku...a co teď... zkouším zavřít, na silu a na moc tak tak dostanu kapotu dolů... při otevření letí nahoru. No zkrátka, tu druhou jsem tam ani nedával. S největší pravděpodobností p. Gorčák přehlénul vzkaz a O1 vzpěry "pouze" zrepasoval místo toho, aby snížil tlak, takže je tam v jedné 510 N nebo kolik a já jsem tam, kde málokdo z nás chce být :-) Co včil? (PS a neraďte kup si Milotek!) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 Není to jen teplem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červenec 4, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 docela blba situace, kdyz p.Gorcak uz ukoncil svou cinnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Nee, teplem to není, měl jsem je schované ve studeném sklepě na sedmém schodku :-), schválně jsme ty vzpěry včera zkoušeli na švagrové O1 na 5 dveřích, a evidentnějsou po repasi natlakované minimálně stejně, ne-li víc, než origo. V týdnu asi zkusím zkontaktovat p. Gorčáka, jestli by to ještě nějak nepořešil v rámci reklamace, nebo tak nějak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Dej je švagrové, ty její už budou vytahané :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 6, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2010 EDIT: vzpěry vyřešeny, viz TADY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 (upraveno) Zdravím všechny, tak jsem dnes namontoval vzpěru kapoty!! a vypadá to dobřéé, dokonce to i funguje!! ) až vyfotím dam fotky.... jinak montaž pul hodinky ve dvou bez nejakých problému. Upraveno Březen 8, 2011 uživatelem Bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 Tak jsem se dneska pokousel namontovat plynovou vzperu, ale setkal jsem se s problemem. V zavitu se mi ukroutil kulovy cep na vzperu. Je to ten co ma prijit do blatniku (zavit M6). Nevite jestli se to da koupit samostatne ? A taky je u toho takovy maly adapter, ktery se montuje nakonec toho velkeho profilu. Jenze kdyz bych ho tam dal, tak kulovy cep (horni) by musel byt taky na zavit M6, ale ja jsem ten druhy dostal se zavitem M8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 1, 2011 Sdílet Odesláno Duben 1, 2011 mrkni třeba SEM já jsem si od nich nechával poslat vzpěry na kapotu, mají tam i ty kloubky a čepy, vybereš si, co potřebuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 Dival jsem se na vice firem co prodavaji kulove cepy, ale vsichni maji to stejne. Nejsou rozmerove stejne s tim puvodnim. Mozna by to nevadilo. Zatim mam ten muj svareny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Zdarec ,měl bych dva dotazy 1):jestli ty vzpěry časem nekroutí kapotu 2): co si myslíte o této vzpěře http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/tuning/skoda-octavia-05-08-nerez-silver-carbon-vzpera-kap-id:3565.eshop Milotec moc nechci, hodně mě zklamal ve vícero věcech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Nic nekrouti (proc by mely), Milotec mam na 3. aute, ZADNE problemy, nikdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Už jsem viděl na jiných autech prohnutý kapoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laďan Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Já ještě prohnutou kapotu neviděl, ale říkal mi jeden chlapík v Běšinách, že se s jednou vzpěrou kapota deformuje. Kapota je těžká, jedna vzpěra musí mít větší sílu. Radši bych viděl řešení na dvě vzpěry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Mám to už pár let a vše v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Záleží na typu auta / provedení kapoty, třeba O1 musí mít 2 vzpěry. Já mám na O2 taky 2, ale ta kapota je tak robustní, že 1 vzpěra musí v pohodě stačit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Mám to už pár let a vše v pohodě A to máš přímo Milotec? nebo jiného výrobce viz. OBdíly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Právě že z ob a to ještě tu starší variantu a pohoda :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 29, 2012 Sdílet Odesláno Září 29, 2012 Dík za radu pujdu do této http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/tuning/skoda-octavia-05-08-nerez-chrom-vzpera-kapoty-id:4513.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Na O1 jsem mel 2vzperovou variantu (Milotec je jeste nedelal), a na jiz druhe O2 mam Milotec (1vzper. variantu. NIKDY zadny problem a tom prohybani kapoty jsem nic neslysel. Vzpera Milotec je navrzena k tomu, aby se tak nedelo, a pokud je odborne instalovana, davaji na to u Milotecu zaruku. Jsou samozrejme i kity, ktere pouzivaji 2vzper. provedeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skrabi Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Loni na Mimoňskych valkách to měla jedna O2 a ta kapota na leve straně neseděla byla uprostřed nafouklá ,možná jak se tu psalo o úpravách toho držáku ,že to odflák a vyprd se na nějaké doupravování.Neseděli mu ani doplňky od AutostyluJanko npř. zadní difuzor stejný jak mám já ,a mě sedí. Nechci udělat nějakou botu proto se třikrát ptám jednou kupuju. Abych nedopad jako se světly od Tuning-in,které se nedají výškově seřizovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Potreti zde opakuji, 2x instalovana Milotec vzpera (na jednom aute v provozu jiz 6 roku, na druhem 3,5 roku), zadne upravy, ale odborna montaz. Vzhledem k tomu, jak to tady obvykle chodi, je temer jasne, ze dotycny si to asi namontoval nekde doma sam v garazi se vsemi moznymi dusledky. Asi by Milotec nedaval zaruku na kapotu, kdyby se takove veci dely... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 A já mám tak rád, když si tam můžu dát tu železnou tyčku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Září 23, 2014 Sdílet Odesláno Září 23, 2014 Tak asi po letech obnovým skoro mrtvé téma... Chtěl bych poprosit někoho z majitelů Milotec vzpěry, zda by nebylo možné změřit rozměry J držáku na blatníku, byl bych nezkutečně vděčný! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dusani Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 Pôjde mi to aj s tlakom 450 N alebo to je už veľa? Ak nie tak aká vzpera má tlak 350? Na aké auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 14, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2014 1 vzpěra má mít 360N, takže jsi 90N mimo = nutná větší síla + namáhání kapoty v zavřeném stavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.