Garrett Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Kdy se na ni pojedeš podívat, nebo už jsi byl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petropos Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 Já bych Octávku nekupoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 to je krasavice ! ten intoš je parádní, otázka co motor a spodek... pak podej info, jsem zvědav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Jojo je to krasavice moc pěkná kastle i podvozek všechno ale byl tam i jeden chlap co na ní jkoukal a hnedka si jí odvezl njn měl u sebe peníze já ne já se šel kouknout z práce moje blbost !!!!! ale nasranej sem jako svině !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Hmm, co se dá dělat no.. Nezbývá než hledat dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 jj ale stek mám jako svině !!!! na ostatní co sem se byl kouknout tak prostě nebyli takový jak tady ta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mvong Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 čau, pozri si tento inzerát na RS. je sice treba trochu investovať do nápravy, ale zmestil by si sa do rozpočtu: http://auto.bazos.sk/inzerat/6866881/octavia-rs-18T.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Tam by musel investovat trochu vic. Karoserie, turbo, naprava... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 nový objev http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8593240 http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8674897 sice to má starou palubku ale co :) mě se více líbí ta zelená má lepší výbavu no :P aspon el.okna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Já ti nevím, ale obecně si myslím, že auta který jsou dobrý tak v bazaru prostě moc dlouho nestojí a u té zelené je vidět na fotkách ještě sníh, třeba to nic neznamená, ale byla to první věc co mě napadla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 jojo vím ale pořát tam je i ta stříbrná když bude ta zelená horší :P no musism se domluvit z tátou a co nejdřív pro jednu znich zajéct a na místě se rozhodnu až je pořádne pro lezu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Čistě za mne ... ani bych tam nejel. Pokud tento bazar ani pořádně neví, co prodává (uvádět u tak profláknutého auta a motorizace 16V, no comment) a u obou neuvede v inzerátu, kde je na to políčko, VIN ... asi ví proč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 (upraveno) Mě se u obou líbí ten popis motoru - 1.6i 16v, bazar fakt ví co prodává. Ta šedá vypadá pěkně, škoda že je bez výbavy. edit: než jsem to napsal tak tesna už to měl Upraveno Březen 9, 2011 uživatelem KaJe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 dneska se na netu našla nova octa přímo v mostě ;) ale má docela dost nalítáno necelejch 300tis :D taky se chci zeptat jestli by to mělo cenu kupovat takový auto ale vypadá moc dobře taky bych to asi rysknul :( u vadí i VIN kod jen bych poprosil o radu na co se pořádně kouknout na tý octě :D http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8703363 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Pěkný kombík Možná je to fotkama, ale vypadá, jako by za sebou měla ofenzívy u Stalingradu a Kurska … pravá strana byla bouraná a vzadu velmi „nápadně“ opravená A pokud to nemá hliníky s druhým obutím, tak jen ty orezlé plecháče odradí polovičku zájemců. Pokud to bylo firemní auto, přesně si dokážu představit, jakém je stavu … nedávno jsme jedno takové ve firmě prodávali. Můj názor – ruce pryč, krásná modrá kasička na peníze …. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 jj děkuji za názor a poprosim o další názor http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8703609 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 srát na ty dvě poslední 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 interiár je dojebaný, hnus nebrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Jo, pro pobavení dobrý. Garážový a totálně nevkusný tuning někoho, kdo zřejmě neměl na lepší auto, tak si svoje, v základu pěkné, akorát trapně zmrvil. Asi to bylo na dědině in, proti žigulu pokrok. Jakákoliv udržovaná 1.6-ka je lepší než tohle nesourodé monstrum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Jo, pro pobavení dobrý. Garážový a totálně nevkusný tuning někoho, kdo zřejmě neměl na lepší auto, tak si svoje, v základu pěkné, akorát trapně zmrvil. Asi to bylo na dědině in, proti žigulu pokrok. Jakákoliv udržovaná 1.6-ka je lepší než tohle nesourodé monstrum. moje rec do toho bych nesel ani kdybych mel chodit pesky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 dneska se oběvila pěkná octa u Jelínka :) možná se nikomu nebude líbit že je červená ;) Škoda Octavia 1.6 i SLX Hatchback 5-dv. 74 000kč http://www.jelinekholding.cz/index-baz.asp?id=baz-vozidla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 dneska se oběvila pěkná octa u Jelínka :) možná se nikomu nebude líbit že je červená ;) Škoda Octavia 1.6 i SLX Hatchback 5-dv. 74 000kč http://www.jelinekholding.cz/index-baz.asp?id=baz-vozidla Fakt pěkná a hlavně u Jelínka podle vinka ověřujou původ vozu a dávaj záruku.Prodával jsem přes ně auto a proklepli ho důkladně.Neváhal bych moc dlouho o proti tem předchozím šrotům krasavec ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 11, 2011 Sdílet Odesláno Březen 11, 2011 Tak to je opravdu hezký kousek a se slušnou výbavou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 a už ji tam nevidím - aspoň na odkaze není :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Tak dneska sem se rozhold a nechám si dovíst od známího octu má vlastní bazar a z autama obchoduje celý život takže mu věřim slibil že do konce tejdne jí tu mám pak hnedka vafotim a pochlubim se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 octávia koupena viz link http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8231 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 (upraveno) Neznáte někdo tuhle okťuli? Kámoš mi teď volal že se na ni jedou podívat, tak mě napadlo se optat zda by ji někdo neznal... Ale je to aktuál tak jen cca do 16ti hodin... :) Upraveno Květen 25, 2011 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 ahoj kluci sem tu novy a mam v planu a stale vybiram skodu oktavii prvni generace.. a porad nevim do ceho jit muj sen je 1,8T RS ale na to nejsou bohuzel penize takze bud 81 nebo 96kW TDI a nebo 1,8T 110kW chtel bych poradit co je podle vas lepsi ... mene poruchove ..chtel bych z auta postupne udelat seriovku na kolech podvozku a RS packet .. me minule auto skoda felicie 1,6 MPi bylo staveno spise do tuningu moje felda budu rad za kazdy ohlas diky Ales 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 no myslim, ze ceny 96 a RS budou docela podobne. akorat nevim, co chces slyset. preci musis vedet sam jestli chces benzin nebo naftu a jestli se ti nafta vyplati. kdzy se kouknes do sekce OI - motor, tak jsou u jednotlivych motorizaci jednotlive zavady popsany. projdi to tam a udelej si obrazek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.