Přejít na obsah

Coocova tERESKA

Cooco

Doporučené příspěvky

jestli hodne rychle bych tam hodil neco s odpovidajicim vzorkem nez to uvidi likvidator

Tak ono u havarijka by to mělo být prakticky jedno, to je v podstatě pojištění na tvoji blbost a jaksi se automaticky počítá s tím, že chyba byla na tvojí straně, takže tam by to nikdo moc řešil asi neměl si myslím :)

Odkaz ke komentáři
no ne kamarade nektere pojistovny si prave ve smlouve specifikujou ze na aute bude takove a takove obuti a treba i v urcitem obdobi proste musi byt zimni.

Já bych to jenom doplnil že když jsem uzavíral pojištění na auto tak se mě jejich pojištovačka ptala zdá budu mít zimáky a že za to je 5% bonus směrem dolů neboli sleva na pojistném. :)

Odkaz ke komentáři
Já bych to jenom doplnil že když jsem uzavíral pojištění na auto tak se mě jejich pojištovačka ptala zdá budu mít zimáky a že za to je 5% bonus směrem dolů neboli sleva na pojistném. ;)

Ano, to beru, takhle formou bonusu to být může, stejně tak jako např Construct nebo pojištění na konkrétního řidiče, ale to už je individuální záležitost každé konkrétní smlouvy a je to jakoby "na přání", ale defaultně by to snad být nemělo :D

Odkaz ke komentáři
No nevím jestli bude dobře - prohnutý B sloupek, práh, atd., to nebude jednoduchá oprava, pokud vůbec...

Uvidíme, ale osobně to nedivím zase tak strašně. Nevypadá to nijak škaredě a dneska servis přeháže prakticky cokoliv. Opravují se daleko horší věci a nemyslím si, že by tohle pojišťovna chtěla hodit na totálku, oni řeší každou korunu v tomhle ;)

Odkaz ke komentáři

Kurva hosi, tohle je podpora jak cyp...podle me jsem na tom jeste hur jak CoCo a me z toho totalku neudelali...takze pochybuju, ze mu jo, kdyz jeho auto ma daleko vetsi cenu a tim padem oprava cenu auta nepresahne, takze totalka EEEE...

Ale jak jsem se ted bavil s par lidma, tohle je docela brano jako v pohode, ze se to opravuje casto, ty B sloupky a tak...nicmene nenadelame nic, bude to bourane auto, ale pry porad bezpecne...

Odkaz ke komentáři

Pokud to opraví alespoň částečně podle interních směrnic, tak to nemá čemu vadit. V podstatě když bys to nevěděl, tak to v životě nepoznáš. Jedinej faktickej průser může být s odstínem barvy - ty vodou ředitelný barvy se blbě chytají a běžnej autorizák je schopnej to absolutně dojebat, ale to je otázka vzhledu, na funkci to vliv taky nemá.

Odkaz ke komentáři

Tak s tim bych si dovolil nesouhlasit :lol: Ono záleží jak je to bourané a rozhodně nějak vic nabourané auto už nebude mit tak dobré deformační schopnosti nebo vlastnosti než když je v původním stavu-můj názor.Raději budu mit jinej odstin ale rozhodně neposvařovanou kastli jelikož bych chtěl v připadě průseru z toho auta vylízt živej :)

Další věc tvrdit že autorizované servisy Ti netrefi barvu neboli odstin je taky tak trochu neštastná formulace jelikož zase to záleží na lidech...já tvrdim že stači jeden lajdáckej mechanik a zkurvi Ti jméno celé firmě kterou třeba dobře vedeš několik let...ono se na průsery blbě zapomíná... MŮJ NÁZOR. :P

Odkaz ke komentáři
Další věc tvrdit že autorizované servisy Ti netrefi barvu neboli odstin je taky tak trochu neštastná formulace jelikož zase to záleží na lidech...

No a co jsem napsal?? ...Že běžnej autorizák je schopnej to zjebat. Nikde jsem neřekl, že každej autorizák to musí zákonitě dokurvit. Ale problém je v tom, že většina škoda servisů jsou primárně servisy jako takový, ale nikoliv specializovaný lakovny a tomu odpovídá i celkové zázemí v téhle oblasti. Barvy objednávají podle VINka apod, kdežto profi lakovna je schopná ti "oskenovat" auto a barvu si přesně namíchat. Ono o tom by ti mohl něco říct i takovej náš Kubík, kterej to svýho času taky řešil. Ale ono je to ve výsledku asi celkem jedno, že...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...