Přejít na obsah

Coocova tERESKA

Cooco

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

DPF bolo v poriadku, diagnostikovali mi poruchu turba, budu ho menit vramci reklamacie. Dnes som dostal šmyk na kašovitej ujazdenej vrstve snehu, do ktorej pršalo, asi v 40 km/h rychlosti, tak ma zvrtlo do protismeru, kde oprotiiduci vodic nemal ani len snahu sa mi vyhnut, nakolko ja uz som stal. Ale bezdebaty je to moja vina. Auto je pojazdne, odisiel som po vlastnych. Ale trafil ma na stlpik, tak s vytahovanim do bude horsie. Ved uvidime. Predna maska je povodna, lebo tu milotec som si dal prestreikat, a nahodim ju az na jar, ked nebudu kamienky na ceste. A v utorok sa pobral na pravdu božiu aj moj psík, ktoreho som mal 17 rokov :-( R.I.P. Lexinko

Odkaz ke komentáři

Dnes som si prezuval pneumatiky. Vymienal som zjazdene predne za zadne. Pri smyku mi odhodilo zadok auta, a s tym mi nepomohla ani vytiahnuta ručka. Presne tak, keby nic neslo oproti.....

Inak 14.1.2008 som mal o 900m bližšie na tejto ceste buracku. Zakliata cesta.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, ty brdo, to je strasna smula... Ale jak koukam, sme na tom dost podobne, me akorat trefil zadni dvere no.. tez mam prah prohly a bocni sloupek.. koukam, ze ti nevystrelily stropni bagy? me jo :) ... hlavne ze si okej, ale moc dobre vim, ze tyhle kecy te neuklidni. Bud rad, ze s tebou nikdo nejel a nic se nestalo.. co ridic druheho auta? Cim te sejmul? Ten klucina co sejmul me, se taky moc nesnazil vyhnout, ikdyz me prostoru jak pro kamion :palec:

Auticka se nam opravi, ale nejvic mrzi, ze uz to bude opravovane auto co ;)

Jinak ty gumy urcite radeji prehod nebo neco, ptz ty kurvy pojistovacke si najdou dneska vse, aby se mohli tahat o prachy!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...