Rolbař Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 nech bejt, nikoho jsem zatím neohrozil a alespoň viděj, co ta jejich 10 let stará A8 neumí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červen 5, 2012 Sdílet Odesláno Červen 5, 2012 dneska jsem si pohrál s dalším autoparkpilotem a je to prča an to koukat :D Jo, jo, jeste jednou Jardovi dekuji, konecne jsem se k tomu opet po roce dokopal, a Laurinka uz sama parkuje. Uz jsem tim dnes ve zbytku dne 2x dovedl k uzasu nekolik lidi, nejlepsi ale byli 2 skolaci kolem 12 let, kteri se z toho malem pos.... :D Byla docela radost je se zalozenyma rukama pozorovat, jak tomu nemuzou uverit... A pokazde to zaparkovalo jen na jeden pokus vzdy rovnou na R. Jardo, a tesne vedle obrubniku, jak bych to sam asi nedal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 6, 2012 Sdílet Odesláno Červen 6, 2012 přesto bych měl strach o kola, obrubníky jsou sviňa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Mockrát díky Jardovi za dnešní montáž tempomatu a demontáž denního svícení. Vše je TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 přesto bych měl strach o kola, obrubníky jsou sviňa Zatim zadny problem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Kluci kamarad se pta zda je to stejne jak u O2 ma Golfa V r.v 2004 a chce tam Columbuse jestly se musi vymenit getway aby mu to nevybijelo baterku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Musí i nemusí.Umím jej upravit tak,aby nemusel.Když tak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 cosby: a totéž v OII MR07 v případě Bolera / Columbuse jde též? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 v případě Columbuse a MR07 to jde také, u Bolera nikoliv, umím také. Ale gateway doporučuji raději vyměnit, pto další věci z FL je potřeba (Parkovák, HF, MDI...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 ... konecne jsem se k tomu opet po roce dokopal, a Laurinka uz sama parkuje. ... Už se těším, až mi tohle bude Yeti dělat taky aneb již brzy B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Kluci, chystám se dodělat Sound systém, můžete prosím poradit ohledně vedení kabeláže: - hlavní svazek zesík - rádio jde podlahou pod nohama řidiče vedle toho kanálu topení? - jak pak jdou ze zesíku výstupy na repro? Dveře levá strana jdou přímo prahem? A pravé dveře spolu s hlavním svazkem k rádiu a pak pod palubkou doprava a dolů do prahu? - jak nejlíp přepojit stávající výstupy na repro, které jdou od rádia? napojit za rádiem? - palubka celá ven z auta? Díky předem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Hoši, dotaz, měnil jsem stahovačku na FI, musel se vyndat zámek, při zpětné montáži už se mi nepodařilo nasadit vnější kliku tak jak byla původně, pořád je jakoby odskočená, dveře jdou normálně otevřít, ale jednak to blbě vypadá, jednak občas zůstává viset, kde je chyba? Ještě doplním, že na původní stahovačce byl plast, který spojoval stahovačku se zámkem dveří, plast byl ulomen, na nové stahovačce již nebyl, tedy nyní je to bez něj, může to mít vliv? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 asi si tam něco špatně zpasoval, zacvakl a podobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Postupoval jsem přesně dle DP, měl jsem to víckrát venku a nepodařilo se. Chtěl bych tomu přijít na kloub, páč mě čeká stahovačka u řidiče, tak bych měl nerad i druhou kliku v takhle v háji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 To se mi taky stalo, plast se da koupit za par kaček ve škodovce a s klikou jsem furt hybal a tlačil dovnitř až si to sedlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Takže myslíš, že je to špatným zastrčením pravé části kliky? Je ten plast k něčemu? Na staré stahovačce byl ulomený a na funkci to nemělo vliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Ten plast přidržuje zamek a při demontaži pry většinou praskne. Ja ho radši vyměnil. Bylo to za par kaček. S tou klikou při nasazovani jsem s ni hybal až si sedla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 ten plast je lepší zachovat/koupit, hodně se tím ulehčí montáž. Ta klika má jen jedno místo, v kterém se korektně nasadí, musíš to zkoušet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Mě právě přišlo lepší, dát nejdřív zámek a posléze stahovačku, než když to bylo dohromady. Nic, zkusím si s tou klikou pohrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 Tak, musím opět Rolbaře pochválit za skvělou práci na Yeti. Jenom těch nadávek při sundávání předního nárazníku že Samoparkovák funguje excelentně, a to nejen v Praze.. škoda jen, že ten zadní (na kolmé parkování) to nevzalo Rádio taky pěkná práce vše předvedeno, ozkoušeno, luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 (upraveno) Jedna srdcová záležitost Porsche 944S MR1987 na takovou tu klasiku: klimatizace s automatickou regulací teploty, tempomat, centrální zamykání, vše originál Porsche Ač se to nezdá, tak elektrika auta je celkem propracovaná a komplikovaná, ač není nic datově, tak se dá přirovant k OI Upraveno Červen 22, 2012 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 A tak mohl jsi vyfotit i celé auto . Jinak dobrá práce, tebe snad nezaskočí žádné auto :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 Jelikož původně auto vznikalo ve spolupráci s VW v 70. letech, tak plno drátů má stejné barvy dle norem VW. Je to auto rodičů a bez klimy už to opravdu nejde, tempomat a centrál je bonus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 pěkná srdcovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 23, 2012 Sdílet Odesláno Červen 23, 2012 Náádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 rolbař: tak se to nakonec podařilo někde sehnat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Nádherný kočár.....!!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Kluci, chystám se dodělat Sound systém, můžete prosím poradit ohledně vedení kabeláže: - hlavní svazek zesík - rádio jde podlahou pod nohama řidiče vedle toho kanálu topení? - jak pak jdou ze zesíku výstupy na repro? Dveře levá strana jdou přímo prahem? A pravé dveře spolu s hlavním svazkem k rádiu a pak pod palubkou doprava a dolů do prahu? - jak nejlíp přepojit stávající výstupy na repro, které jdou od rádia? napojit za rádiem? - palubka celá ven z auta? Díky předem Pánové, poradíte prosím? Nevěřím, že tohle nevíte :D Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Nadupane,znamej ma taky takove v cerne barve a v capucino Kuzi je fakt nadherne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 BadyS: jj, klimoška se nakonec povedla Kajman: svazek jde za topením kolem pedálu plynu a dále podél ventilace pod sedačku řidiče. Je to jen obbočka z hlavního svazku k zesilovači, víc to nikam jinam nevede, repro jsou ze svazku. Palubka ideálně ven, pokud máš celý svazek SS, tak jen napojiš do rádia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.