Guest Tomas_ek Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 hele dostalo se na Poršáka a kdy se dostane taky na toho gazika nebohýho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 to víš, od tý doby, co jsi se zbavil zelenýho žabince, tak mám času dost, na ARO se taky dostane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 :D :D neboj ti dovezu takovou lahůdku na elektriku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 to víš, od tý doby, co jsi se zbavil zelenýho žabince, tak mám času dost, na ARO se taky dostane :D nekecej, že máš ARO, bomba nezmar , Dacia Scout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 jasně, mám, ta kasle na dvorku je z Ara M461 1972, podvozek už je celkem hotov, ale není prostě čas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Jardo tak to znám,Rapid taky stagnuje :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Rolbař: díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Chlapi,mám jeden dotaz.Dá sa zhodiť umelý držiak BSG jednotky bez toho,aby musela ísť von palubka? Poprípade na koľkých šróboch drží a čo všetko musím zhodiť,aby som ho dostal von? Vďaka! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 palubní deska dolů, bez toho to nejde, proč ho vyndaváš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 asi neco urval.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 sakra...potrebujem natiahnuť káble k relátku a chcem mať lepší prístup ku zväzku a spraviť to poriadne...ďakujem za rýchlu odpoveď inak nič som neurval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 stejnak už tam máš docela pěkný vedení navíc, tak bych relé neřešil, dá se to udělat hezky i bez vyndání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Tie káble už tam nie sú,tak ako sú na foto,tam je v tom ešte celkom dobrý bordel...už som sa konečne dostal k relátku,budem ešte skúšať,predsa len mám malé ruky . Len by som ešte potreboval dva veľké piny(iba piny,bez tých 30cm káblikov,ktoré to zbytočne predražia) ,ktoré idú do tohoto http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=68879 Prosím ťa objednávacie čísla nevieš? Ďakujem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 nikdy jsem je samostatně nekupoval, ale mám pocit, že ej dělá wurth, je tam minimální odběr 500 nebo 1000ks 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Tak predsa zoberiem piny aj s káblikmi . Ďakujem za ochotu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Chlapi, mám dotaz. Slyšeli jste o nějakých speciálních LED žárovkách, které se dají do mlhovek a mohou sloužit jak denní svícení tak i světlo do mlhy? Je potřeba upravit řídící jednotku tak aby mlhovka fungovala jako denní svícení i standardní mlhovka. Je takto možné upravit ŘJ u O1, O2, S1, S2 ? Co na to legislativa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 žárovka a úprava je jedna věc, hlavní je ovšem homologace, pokud příslušný světlomet nemá homologaci jako DRL, tak jej není možno používat jako denní jizdní světlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 29, 2012 Sdílet Odesláno Červen 29, 2012 Tak to mám po srandě. Díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 16, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2012 Můžu se klucí někdy zastavit v Praze na Ledky v RS nárazníku OII FL? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave68 Odesláno Červenec 24, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Děkuji Vašovi za montáž tovární navigace a Octavia RS facelift volantu! Máš zlaté ruce Vašku, ještě jednou díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistacik Odesláno Červenec 26, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Zdravím vospolok. Chystám sa na návštevu u Rolbaře, teda až už bude dostatočne vydovolenkovaný. ;) Ide mi vzmes o drobné problémy, najvačší je asi so svietiacou kontrolkou airbagov. Ide o problém opakujúci sa, predpokladám že bude zase problém s airbagom v sedačke spolujazdca, resp. s jeho konektorom. (Na splujazdcovej strane mi do auta strašne dlho zatekalo, takže sa ani nedivím.) Preto sa chcem spýtať - stačí konektor niečim prestriekať, alebo radšej osdtrániť a kabeláž zapájkovať? (S pájaním mám bohaté skúsenosti.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Vašo ještě jednou velké díky za montáž Autoalarmu s pagerem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Páni servismani mám takovej dotázek. Nedávno jsem se bavil s jedním automechanikem a dostali jsme se na téma seřízení předvstřiku. Doteď jsem si myslel že jinak než přes kabel a soft to nejde, ale on mi tvrdil že na to existuje připravek, kterej používají i autorizáky. Co je na tom pravdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Přípravky jsou na zaretování kliky a vačky.Pak se dynamický předvstřik seřizuje Vagem-resp.kontroluje Vagem a seřizuje natočením kola čerpadla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 dá se zaaretovat a nastavit do 0, ale 0 na čerpadle neznačí dobrý předvstřik. Jak píše Cosbál, tak jedině přes diag. a štelovat podle grafu čerpadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 Děkuju za odpovědi. Takže, jestli to správně chápu, tak přípravek kterým se nastaví úplě přesně předvstřik je blbost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 kluci na vyhrev sedacek je potreba kabelaž,tlačitko vyhrevu a rele ? ale ktere bud ovlada 2 sedačky jedno rele nebo 2 rele každou sedačku zvlašt chci facevyhřev na O1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 dělají se dva typy buď dvě jednotky pro každou sedačku zvlášť a nebo jedna společná pro obě sedačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 (upraveno) dělají se dva typy buď dvě jednotky pro každou sedačku zvlášť a nebo jedna společná pro obě sedačky jo ale jedna se delala pro predface a druha pro face jen nevim ktera je face na O1 teda myslim že to tak je Upraveno Srpen 8, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 8, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2012 (upraveno) na OI je FL to velké relé, předFL má dvě relátka - vše navzájem 100% zaměnné Upraveno Srpen 8, 2012 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.