Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

Ahoj mám dotaz. Co vše potřebuji koupit popřípadě naprogramovat když chci vyměnit svoje nexenon světla za xenonová. Pro začátek přeskočíme věci potřebné pro nivelaci (to se bude možná řešit dodatečně) teď mi jde vyloženě o to dám na auto a aby to svítilo. Nějaké dodatečné jednotky tuším jsou potřeba. Dík za radu.

Odkaz ke komentáři

NO to jsi mi moc nepomohl jednak se mi jedná o FL světla. A můj dotaz není ani tak ke světlům (ty mám komplet se vším co mají mít) Spíš mi jde o to jestli to potřebuje ještě nějakou dodatečnou jednotku nebo to jen zapojím nakoduju a jedu.

tímto tak akorát zničíš FL xeny, už to pak jde hodně špatně vracet nazpět.

nejlepší je komplet s nivelací nebo nic

No já to spíš myslel tak že by dočasně nebyli polohovací vůbec (respektive jen manualně na autě) a pak by se to případně dodělalo. Měl jsem superba bez xenonů dal jsem tam xenon světla vyškově stavitelné vůbec nebyli a vůbec mě to nevadilo. Měl jsem je nastavené defenzivně že i když mě sedlo víc lidí dozadu tak jsem neoslnoval.

Ale můj dotaz pořád zní co potřebuji k tomu aby to svítilo. dík

Mimochodem auto je před FL překopané na FL

Odkaz ke komentáři

potřebuješ jednotku náklonu, konektory, kabeláž, svody na čidla, čidla nivelace, komplet ostřikovače a samo trošku práce

co ti k tomu mám říct...xeny bez nivelace jsou pěkná prasečina, ale když si to namontuješ sám, tvůj boj...

EDIT: jelikož jsou to ASF světla, tak ti nemusí jít ani korektně stranově manuálně seřídit, jelikož mohou být vytočené jednotkou do strany

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

Tak samozřejmě na tom se shodneme že to není ideální. Ale momentálně tam mám obyč světla s HIDkama (je to tak od koupě) a radši bych to zatím řešil originálama s tím že se tam ten zbytek pak dodělá protože co si budem povídat nějakou korunu to stát bude a nebude to málo. A vzhledem k tomu že mi jde hlavně o to ASF tak to budu chtít dodělat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...