Rolbař Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Kube: pak mi zavolej, ale už toho mco volného není Ladinek: obnáší to 3/4 dne, když se ví, kam šáhnout a co přesně mít připravené + na nic nezapomenout :D jak může potvrdit Gord007 tak je to celkem hezká rozborka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 To ano :) Ale když se to umí, tak se na to krásně dívá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_Paul Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 nemáte prosím někdo vrak SYMPHONY 8L0 035 195 ? Potřebuji do cd mechaniky BA5971FP Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
minifisch Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 ahoj chlapi kolik by u Vas stalo dodelani dalkoveho ovladani Telestart T90 ? klidne do S.Z diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Jak vyměním žárovku v mlhovce ve scoutu. Zatím jsem to jen okukoval ale nic se nesnažil rozebrat abych něco nepo.... . Žádnej obrázek nebo něco podobnýho jsem nikde nenašel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Jardo zavolam hned v pondeli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Jardo nejde ti poslat SZ :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iOrange Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Mirouch76: Já na to koukal do dílenský příručky a je to na nárazník dolů dle mého úsudku. Takže pěknej opruz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 ee, není, stačí jen spodní obložení nadkolí na P straně a u řidiře se tam dá šahnout po vyndání světla (hubené ruce) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 (upraveno) No tak to bude docela sranda, hubený ruce nemám už asi třicet let. Ale díky za info. Upraveno Listopad 10, 2013 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 tak si hold sundáš nadkolí obě :D a nebo nějaké dítě, pokud máš po ruce :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baloo Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Opet diky Jardovi za montaz GSMIII jednotky, i kdyz ten cas jsme spolecne lehce zvrtali, tak nakonec vse funguje jak ma a jeste jsme si pokecali. Slibuji, ze pokud se nic nepotento, tak tenhle rok uz nic montovat nebudu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 Kluci mam takovi dotaz pasuje tazžné na O2 Combi i na kratkou 'O2 ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 jj, vše stejné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 13, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2013 diky Jardo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Ahoj mám dotaz. Co vše potřebuji koupit popřípadě naprogramovat když chci vyměnit svoje nexenon světla za xenonová. Pro začátek přeskočíme věci potřebné pro nivelaci (to se bude možná řešit dodatečně) teď mi jde vyloženě o to dám na auto a aby to svítilo. Nějaké dodatečné jednotky tuším jsou potřeba. Dík za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21332 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 tímto tak akorát zničíš FL xeny, už to pak jde hodně špatně vracet nazpět. nejlepší je komplet s nivelací nebo nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 NO to jsi mi moc nepomohl jednak se mi jedná o FL světla. A můj dotaz není ani tak ke světlům (ty mám komplet se vším co mají mít) Spíš mi jde o to jestli to potřebuje ještě nějakou dodatečnou jednotku nebo to jen zapojím nakoduju a jedu. tímto tak akorát zničíš FL xeny, už to pak jde hodně špatně vracet nazpět. nejlepší je komplet s nivelací nebo nic No já to spíš myslel tak že by dočasně nebyli polohovací vůbec (respektive jen manualně na autě) a pak by se to případně dodělalo. Měl jsem superba bez xenonů dal jsem tam xenon světla vyškově stavitelné vůbec nebyli a vůbec mě to nevadilo. Měl jsem je nastavené defenzivně že i když mě sedlo víc lidí dozadu tak jsem neoslnoval. Ale můj dotaz pořád zní co potřebuji k tomu aby to svítilo. dík Mimochodem auto je před FL překopané na FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 (upraveno) potřebuješ jednotku náklonu, konektory, kabeláž, svody na čidla, čidla nivelace, komplet ostřikovače a samo trošku práce co ti k tomu mám říct...xeny bez nivelace jsou pěkná prasečina, ale když si to namontuješ sám, tvůj boj... EDIT: jelikož jsou to ASF světla, tak ti nemusí jít ani korektně stranově manuálně seřídit, jelikož mohou být vytočené jednotkou do strany Upraveno Listopad 17, 2013 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Tak samozřejmě na tom se shodneme že to není ideální. Ale momentálně tam mám obyč světla s HIDkama (je to tak od koupě) a radši bych to zatím řešil originálama s tím že se tam ten zbytek pak dodělá protože co si budem povídat nějakou korunu to stát bude a nebude to málo. A vzhledem k tomu že mi jde hlavně o to ASF tak to budu chtít dodělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 pokud to budeš chtít dodělat, tak spíš počkej a vše udělej najednou, takto to bude nadvakrát a ze zkušennosti vím, že se na to plno lidí pak vys...kašle, po technické se pak divi, jak ji nedostali.... takto to vnímám, nejsem příznivce polovičatých řešení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Zrovna od tebe jsem v podstatě ani jinou odpověď nečekal a ani nemohl čekat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 tak proč jsi se ptal v tomto vlákně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 No zaprvé mě nenapadlo kde jinde. A pak jsem trošku doufal že třeba řekneš. Můžeš to udělat tak tak tak ale je to totál prasárna a nebo to udělej takto a tak je to ok. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 (upraveno) Nechapu cemu se divis Rolbar ti to napsal spravne. Bud poradne se vsim vsudy a nebo nic Zadna jina varianta nemá smysl. Upraveno Listopad 17, 2013 uživatelem Pepa007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Já se ničemu nedivím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matusko Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Ja mozem Jardovi len a len podakovat za dorabku komplet xenonov a climatronicu k tomu. Zlate ceske rucicky. Este raz vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 Jardo, je možný, že mi po výměně setrváku odešel termostat? Za jízdy se nedostanu na 90°C vody dle ukazatele a olej je po celou dobu max na 70... dneska 2x cesta od nás na Čerňák po okreskách a ani ťuk :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.