Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

dílenský postup zjištění závady stahování oken

- kontrola pojistek

- diagnostika

- kontrola kabelového spojení v příslušném sloupku

- fyzická kontrola dané stahovačky po demontáži obložení dveří --- pokud se zde stahovačk nenalézá, zavřete si pusu, která se šokem otevřela a začněte opravovat :prcprc:

Díky za fotky, já na to úplně zapomněl. Ale to co jste mi udělal už na autě, to je skvělá práce, mám fakt radost. :palec:

Odkaz ke komentáři

je tu k tomu na foru hodně dlouhá debata, je to určitá serie motorů a není moc známo, která, kamarád má o necelý měsíc starší OII BXE najeto 240t km a pohoda. Poločas rozpadu je někde na 180tkm, v SM psali jen o modelech 07-08, ale vím o pár FL 09-10 se stejnou závadou

pražská pobočka umí fakt divy, např. udělat obtok chlazení EGR ventilu. Zatím, Jardo, po 50km provozu kapalina drží. Ještě zkusím až bude motor zahřátý po jízdě, zda tam bude tlak nebo to bude stejně chcíplé jako ráno.

Každopádně díky za pomoc! :palec:

hlavně aby to tím bylo a také děkuji za pomoc s obstaráním dílů na žluťáka :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Přeji všem Krásné a klidné prožití vánočních svátků a vše nej do toho nadcházejícího roku 2014.

Hlavně zdraví, plno km bez poruch a nehod

Všem zákazníků děkuji za přízeň a kamarádům, že jsou kamarádi

happy.gif

Jardo, i Tobě a rodině klidné prožití (nebo přežití? :smich: ) vánočního shonu a do nového roku všechno dobré, abys byl živ a zdráv a neměl o zákazníky nouzi - stejně tak i Váša a další kluboví servisáci. :palec:

Odkaz ke komentáři

cauko, chcel by som sa ta spytat co vsetko by som potreboval vymenit keby som chcel menit obycajne budiky za maxidot budiky? mam O1 2002 elegance, vystrelovaky, okna/zrkadla v elektrike komfortka 3G a tak isto ma zaujima ako to je s KM.. da sa nastavit ODO presne alebo su tam nejake skoky na ktore sa to da nahodit? diky moc za info

(ide mi hlavne o informaciu co vsetko obnasa vymena z normal na maxidot ci sa to vobec oplati resp. ci sa mi bude potom este stale zdat ze to ma vyznam :D)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...