Přejít na obsah

Svítí kontrolka žárovek a vše svítí jak má

coplos

Doporučené příspěvky

Před časem jsem začal pozorovat zvláštní věc. Sem tam se mi rozsvítí kontrolka prasklé žárovky, většinou když mi auto delší dobu stojí např přes noc atd. Z počátku jsem se divil že mi někdy kontrolka zhasne hned a jindy až po několika dnech. ( vše jsem několikrát kontroloval a vše mi svítí) nyní jsem zjistil, že jakmile se mi kontrolka rozsvítí a já zapnu přední mlhovky tak mi hned kontrolka zhasne. Mlhovky jsem tedy odmontoval a taky vše v pořádku. Nevíte, kde by mohl být problém?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

tak ja se pouze podelim o svoji zkusenost. Jiz toto nerezim pac to nema cenu. Momentalne me nesviti vzadu jedna ze ctyr zarovek a kontrolka nic neukazuje. Nekdy me sviti kontrolka a skutecne zarovka (nyní jina) nesviti. po pul dne zase vse funguje.

Vetsinou to zacne blbnout na cceste do yugosky, po dvou tydnech (jelikoz nemam cas se babrat na dovolene s zarovkama) je treba zase vse ok.

Za dobu co mam octu (2,5 roku) jsem menil zarovku vzadu jen jednou a to skutecne byla NOK. ostatni jen blbne nekde kontakt.

Jak jsem psal, nema to cenu resit, hlavne at se jezdi a bez nehod :)

Odkaz ke komentáři

Caute,

nechcem zakladat novu temu tak to hodim sem.

Zacalo sa mi stavat na aute, ze po nastartovani mi niekedy svieti kontrolka ziaroviek a na MAXIku mi vypise prave predne obrysove svetlo. Necham to vsetko tak, vystupim z auta a ziarovka svieti. Uz mi to spravilo niekolko krat, ak zhasnem a znovu nastartujem tak sa chyba uz vacsinou neukaze. Kupil som teraz novu parkovacku tak som zvedavy ci sa to objavi aj pri nej.

Netusite inak kde by mohla byt chyba? Nemoze byt vadna riadiaca jednotka ktora zle vyhodnoti prud do ziarovky?

Dik,

Johny

edit: po vymene vsetko OK. Ziarovka uz bola pred koncom zivotnosti, vlakno bolo uz tenke a malo velky odpor, ktory jednotka vyhodnotila ako pokazenu ziarovku.

Upraveno uživatelem JohnyBA
Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...
Guest ovaty120

zdar chlapi.......ja mam podobny problem,ale mne zas nesvieti lava stretavacka,aj chybu vypisuje ale neviem preco nesvieti,poistka je gut,ziarovka je menena....dikes za rady ak sa najdu nejake

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj mam octavia BXE 1.9tdi 2005 z1

porad mi sviti kontrolka zarovek na budiku ze je nekde spatna zarovka ale vsechno sviti - v servisu na to neprisli a tak bych to chtel nejak sam vyresit, nema nekdo radu jak postupovat? Je tady par temat na to ale bud ma nekdo maxidot a neco mu to ukaze nebo jsou to problemy po vymene za xenony nebo jine upravy apod - muj problem ale je ze mam vsechno v originale jak ma byt a porad to sviti :) a zadne tema tento pripad bez zasahu kutila neresi

Odkaz ke komentáři

oni rozebrali ze zjistili ze to dela jedno predni svetlo a slozili to a pul hodiny ta kontrolka prestala svitit pak se to rozlo zas, tak sem to 2x zas rozdelal dycky to na chvilku zhasla a pak se to zase rosvitilo - kdyz bylo treba hodne vlhko venku tak se parkrat stalo ze to nesvitilo - jediny co sem udelal ze sem vytahl svetlo ven a dal zpatky a patice tesnila dobre vsechno bylo vporadku jak sem to zmontoval chvilku dobry a zas tak ja uz nevim - na servis skodovky origos mam strach to me dycky natahnou

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 7 měsíců později...

Mě ta kontrolka svítí taky. A na maxidotu to nic nepíše. Na diagnostice mi to píše závada levého motorku naklápění. Přitom naklápění funguje. Po smazání chyby kontrolka zhasne,ale po chvíli se zase rožne.

Tak jsem si při kódování osvětlení nohou všiml, že mám zaškrtlou položku xenony s clonkou. Odkodoval jsem to, smazal chyby a kontrolka zhasla. A zatím už se nerožla ani žádná chyba ve výpisu.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...