rychtak Odesláno Prosinec 3, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2013 Před časem jsem začal pozorovat zvláštní věc. Sem tam se mi rozsvítí kontrolka prasklé žárovky, většinou když mi auto delší dobu stojí např přes noc atd. Z počátku jsem se divil že mi někdy kontrolka zhasne hned a jindy až po několika dnech. ( vše jsem několikrát kontroloval a vše mi svítí) nyní jsem zjistil, že jakmile se mi kontrolka rozsvítí a já zapnu přední mlhovky tak mi hned kontrolka zhasne. Mlhovky jsem tedy odmontoval a taky vše v pořádku. Nevíte, kde by mohl být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajkD Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Jofre2: přesně ten samý problém jak ho tu popisuješ mám taky. Bohužel zatím nemám žádné řešení. Moje téma je tu: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20990 Kdyby jsi přišel na to čím to je, dej mi prosím vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gattsu Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 tak ja se pouze podelim o svoji zkusenost. Jiz toto nerezim pac to nema cenu. Momentalne me nesviti vzadu jedna ze ctyr zarovek a kontrolka nic neukazuje. Nekdy me sviti kontrolka a skutecne zarovka (nyní jina) nesviti. po pul dne zase vse funguje. Vetsinou to zacne blbnout na cceste do yugosky, po dvou tydnech (jelikoz nemam cas se babrat na dovolene s zarovkama) je treba zase vse ok. Za dobu co mam octu (2,5 roku) jsem menil zarovku vzadu jen jednou a to skutecne byla NOK. ostatni jen blbne nekde kontakt. Jak jsem psal, nema to cenu resit, hlavne at se jezdi a bez nehod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) Caute, nechcem zakladat novu temu tak to hodim sem. Zacalo sa mi stavat na aute, ze po nastartovani mi niekedy svieti kontrolka ziaroviek a na MAXIku mi vypise prave predne obrysove svetlo. Necham to vsetko tak, vystupim z auta a ziarovka svieti. Uz mi to spravilo niekolko krat, ak zhasnem a znovu nastartujem tak sa chyba uz vacsinou neukaze. Kupil som teraz novu parkovacku tak som zvedavy ci sa to objavi aj pri nej. Netusite inak kde by mohla byt chyba? Nemoze byt vadna riadiaca jednotka ktora zle vyhodnoti prud do ziarovky? Dik, Johny edit: po vymene vsetko OK. Ziarovka uz bola pred koncom zivotnosti, vlakno bolo uz tenke a malo velky odpor, ktory jednotka vyhodnotila ako pokazenu ziarovku. Upraveno Únor 6, 2015 uživatelem JohnyBA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ovaty120 Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 zdar chlapi.......ja mam podobny problem,ale mne zas nesvieti lava stretavacka,aj chybu vypisuje ale neviem preco nesvieti,poistka je gut,ziarovka je menena....dikes za rady ak sa najdu nejake 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KacE Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Ahoj mam octavia BXE 1.9tdi 2005 z1 porad mi sviti kontrolka zarovek na budiku ze je nekde spatna zarovka ale vsechno sviti - v servisu na to neprisli a tak bych to chtel nejak sam vyresit, nema nekdo radu jak postupovat? Je tady par temat na to ale bud ma nekdo maxidot a neco mu to ukaze nebo jsou to problemy po vymene za xenony nebo jine upravy apod - muj problem ale je ze mam vsechno v originale jak ma byt a porad to sviti :) a zadne tema tento pripad bez zasahu kutila neresi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Únor 16, 2015 Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 A v servisu tě nenavedli, co jim hodila diagnostika? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KacE Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 oni rozebrali ze zjistili ze to dela jedno predni svetlo a slozili to a pul hodiny ta kontrolka prestala svitit pak se to rozlo zas, tak sem to 2x zas rozdelal dycky to na chvilku zhasla a pak se to zase rosvitilo - kdyz bylo treba hodne vlhko venku tak se parkrat stalo ze to nesvitilo - jediny co sem udelal ze sem vytahl svetlo ven a dal zpatky a patice tesnila dobre vsechno bylo vporadku jak sem to zmontoval chvilku dobry a zas tak ja uz nevim - na servis skodovky origos mam strach to me dycky natahnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 zkus jinou žárovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Někde špatnej kontakt. Všechno pořádně vyčistit od bordelu a oxidace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KacE Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 ok zkusim jinou zarovku to kilo jeste snesu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janny89 Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Mě ta kontrolka svítí taky. A na maxidotu to nic nepíše. Na diagnostice mi to píše závada levého motorku naklápění. Přitom naklápění funguje. Po smazání chyby kontrolka zhasne,ale po chvíli se zase rožne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KacE Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 zarovka vymena nic porad to sviti dal vsechno ale funguje jak ma aji naklapeni svetel atd no je to otravny teda na te palubce uz to tam mam rok az zacina me to sr.t 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Tak vypnout hlídání žárovek a je po problému.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KacE Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 tak sem zjistil ze to jsou svetylka co sviti na spz vzadu - je to nejaky slozity na vymenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janny89 Odesláno Listopad 14, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Mě ta kontrolka svítí taky. A na maxidotu to nic nepíše. Na diagnostice mi to píše závada levého motorku naklápění. Přitom naklápění funguje. Po smazání chyby kontrolka zhasne,ale po chvíli se zase rožne. Tak jsem si při kódování osvětlení nohou všiml, že mám zaškrtlou položku xenony s clonkou. Odkodoval jsem to, smazal chyby a kontrolka zhasla. A zatím už se nerožla ani žádná chyba ve výpisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jawarmaniak Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Zdravím, tak se mi dnes taky rozsvítila ta blbá kontrolka. Přitom svítím tak, jak mám. Hlásí mi to vadné PZ obrysové a brzdové světlo. Vyměnil jsem žárovky a chybu jsem zkoušel smazat i přes diagnostiku a nic. Okamžitě se rožíná zase. Je to O2 combi před faceliftem Prosím poraďte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.