mira.k Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Auto mám od jara, zatím maximální spokojenost. Dovezená z německa, první majitel, serviska, model 04 najeto 225tkm, výbava Elegance ESP, Climatronic, DX navigace, tempomat, maxidot, nezávislé topení Webasto, vyhřívané sedačky, dešťový sensor, dvojitá podlaha kufru - v autě celkem často spím a nemůžu si to vynachválit. Předchozí auto O1 1,6 55Kw, dojezdil jsem ji po otci, prodáno s 200tkm, tohle je ale jiný kafe Od jara najeto asi 25tkm zatím bez jediné poruchy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 krásná pane a ta VÝBAVA!!!!!! slint 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Hezká okta přeji ti v ní mnoho klidných nocí bez rušení venkovního křiku (nepočítá se uvnitř auta) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira.k Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Diky diky, akorat trochu souhrn za tu dobu co ji mam.... Vymenil jsem si vzadu kotouce + desky. 1x vymena oleje Chybel kryt motoru Nedavno mi prestaly vyhrivat sedacky, dnes jsem to promeril, nejspis spatny rele, ale jedna decka (sedak ridice) je prerusena, tak nevim jestli to rele neodeslo kvuli tomu, kazdopadne na konektoru nemuzu nic namerit. Jinak okta slouzi tak jak ma, krome 2x vybite baterky ve slovinsku, coz byla ale vzdy moje blbost (sviceni, nezavisly topeni, zapomenuta nabijecka na mobil v zapalovaci, atd atd, ale nastesti se nasli lidi co mi pomohly:) Objednal jsem kabel na pripojeni mp3 k DXku, uvidím jak to bude behat, zatím řeším jak DXko vyjmu (udělám si klíče, popřípadně někomu řeknu) Jinak jezdi super, spotřeba do 5l i v zimě. (když teda hodně mrzne tak ji předehřejvám) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Gratulace... a proc chrapes v aute??? n eni lepsi nejaky motel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira.k Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 No jsem zapálenej lezec (skály) a tak když je volno tak někam vyrážím, pokud skoro každý víkend strávíš někde na cestách a pod skalama, tak by se motel nebo hotel dosti prodraži. No chrápu v něm když prší nebo je zima:) A taky protože mě takto cestovat baví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 musí to být fest pohoda, spaní pod širákem, začne kapat jdeš do auta.. Ráno zase vstaneš a věnuješ se tomu, co tě baví.. Jinak do SZ ti dám svý tel. č. a kdybys spadl, brnkni, pro oktu bych si dojel - takový kočár se hodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira.k Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Až jednou spadnu pořádně (což se snad nestane) tak bych stejně už nikomu vědet nedal. Pravděpodobnější je, že zas někde vytluču baterku a budu potřebovat někoho kdo mě nastartuje:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 když budeš kolem Brna, pomůžu ti já ;) jinak ten pád ber s absolutní rezervou Míro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira.k Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 To je jasný, že beru.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Taky te tady vitam a preji mnoho stastych kilometru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Jóó pane krásná okta s lux výbavou a ta barvička(9900 jestli se nepletu)je šmrncovní. Přeji ti mnoho šťastných km bez nehod a ať ti okta slouží jak má!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 (upraveno) Hezká "plechovka" a tu výbavu ti taky jen tiše závidím Pravděpodobnější je, že zas někde vytluču baterku a budu potřebovat někoho kdo mě nastartuje:) V okolí Tábora se ozvy rád ti pomůžu ;) Upraveno Únor 13, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 i ja pomuzu v okoli Vyskova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Praha a okolí jsem k službám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Moc pekna pane.. Jinak Brno a okoli v radiusu 50km - staci zavolat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Krásná Octa a ta barva :-) Ale protože mi byla povědomá, říkal jsem si to auto odněkud znám a přišel jsem na to, ze SH :-) Tak ať Ti slouží bez problémů dál :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira.k Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 JJ, na SH jsem ji daval nejaky cas zpatky, tvoje kráska mi je také povědomá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Krásná octa - super barva a špičkovní výbava! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Vítám tě mezi náma, octa je moc pěkná, jde vidět že se o ni dobře staráš a tu výbavu ti můžu jen tiše závidět . Přeju ti, ať ti octa slouží mnoho kilometrů bez poruchy a zažiješ s ní ještě hoodně nocí s nabitou baterkou někde u skály ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Pěkné vozítko! Ty kola Oktám strašně sluší, kdysi jsem je míval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Taky tě vítám ;) moc pěkná octávečka, super, chválím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 taktiez chvalim a drzim palce, nech Octavecka nehnava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira.k Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Tak se dnes oktavka dockala novych homo kloubu (vnitrni) chtelo to vymenit oba dva, ale muzu rict, ze to za to stalo, mam pocit jako bych ridil nove auto, predtim me celkem trapily vibrace v tahu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Vitej bratre! :P Okta krasna, krasna barva Tak tedka uz jen at slouzi tak jak ma a plni vsechny povinosti co po ni budes chtit a nezklame Te Jinak co se tyce kol, pokud nechces menit, zkusil bych je vylestit do chromu, hm? :) K te Tvoji barve by to bylo hodne hezke si myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira.k Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Diky, me se chromovany veci moc nelibej abych pravdu rekl, spis jsem nekde videl tyhle koly striknuty na cerno a celkem se mi to libilo, ale asi je necham spis tak jak jsou:) Jinak okta fakt slouzi a vcera s tema kloubama jak znovuzrozena, radost jezdit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 No na cerno by Ti to zase asi moc zaniklo :D pokud nerad chrom, tak bych je nechal takhlenc :D :P jsou hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Zdravím tě :D moc krásné auto a ještě krásnější barva ;) (vím to :P) Jinak výbava je taky docela do pohody, mám to podobné, jen mi chybí ty vyhřívané sedačky a navi DX jsem prodal ;). jinak kdybys měl problém kolem ostravy, tak se taky ozvi, rád pomůžu pokud to bude v mých silách. Jinak jsem jasně proti chromu a ještě více proti stříkání na černo. Nech je tak jak jsou, vypadají luxusně. Jo a tu dvojitou podlahu jsi tam už měl? Chtěl bych ji nějak dodělat do mojeho:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira.k Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Ahoj, Díky. Podlahu jsem tam už měl, jinak najdeš ji třeba zde... http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces...fc%3d0000000054 ale věřím, že by se dala sehnat asi i levněji. Jinak žádný stříkaní neplánuju, neboj:) Blbůstky... Aktivoval jsem si zavírání oken na DO, zamykání při rozjezdu, ale to nevím jestli azse nevypnu, protože jsem se s tím zatím moc nezžil, ale to zavírání oken se hodit bude:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira.k Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Tak me posledni dobou trochu drhnul zadni sterac, sel cim dal pomaleji az se zastavil. Dneska jsem to rozebral, zbavil rzi a chodi jak novej, rychlost asi dvojnasobna, ne-li vic... Okta je super auto, mam zas radost z toho co si clovek muze udelat sam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.