Přejít na obsah

Plechová 81Tdi

Doporučené příspěvky

Auto mám od jara, zatím maximální spokojenost.

Dovezená z německa, první majitel, serviska, model 04 najeto 225tkm, výbava Elegance

ESP, Climatronic, DX navigace, tempomat, maxidot, nezávislé topení Webasto, vyhřívané sedačky, dešťový sensor, dvojitá podlaha kufru - v autě celkem často spím a nemůžu si to vynachválit.

Předchozí auto O1 1,6 55Kw, dojezdil jsem ji po otci, prodáno s 200tkm, tohle je ale jiný kafe

Od jara najeto asi 25tkm zatím bez jediné poruchy.

post-5920-1297629379_thumb.jpg

post-5920-1297629399_thumb.jpg

post-5920-1297629426_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Diky diky, akorat trochu souhrn za tu dobu co ji mam....

Vymenil jsem si vzadu kotouce + desky.

1x vymena oleje

Chybel kryt motoru

Nedavno mi prestaly vyhrivat sedacky, dnes jsem to promeril, nejspis spatny rele, ale jedna decka (sedak ridice) je prerusena, tak nevim jestli to rele neodeslo kvuli tomu, kazdopadne na konektoru nemuzu nic namerit.

Jinak okta slouzi tak jak ma, krome 2x vybite baterky ve slovinsku, coz byla ale vzdy moje blbost (sviceni, nezavisly topeni, zapomenuta nabijecka na mobil v zapalovaci, atd atd, ale nastesti se nasli lidi co mi pomohly:)

Objednal jsem kabel na pripojeni mp3 k DXku, uvidím jak to bude behat, zatím řeším jak DXko vyjmu (udělám si klíče, popřípadně někomu řeknu)

Jinak jezdi super, spotřeba do 5l i v zimě. (když teda hodně mrzne tak ji předehřejvám)

Odkaz ke komentáři

No jsem zapálenej lezec (skály) a tak když je volno tak někam vyrážím, pokud skoro každý víkend strávíš někde na cestách a pod skalama, tak by se motel nebo hotel dosti prodraži. No chrápu v něm když prší nebo je zima:) A taky protože mě takto cestovat baví.

Odkaz ke komentáři

musí to být fest pohoda, spaní pod širákem, začne kapat jdeš do auta.. Ráno zase vstaneš a věnuješ se tomu, co tě baví..

Jinak do SZ ti dám svý tel. č. a kdybys spadl, brnkni, pro oktu bych si dojel - takový kočár se hodí :palec:

Odkaz ke komentáři

Zdravím tě :D moc krásné auto a ještě krásnější barva ;) (vím to :P) Jinak výbava je taky docela do pohody, mám to podobné, jen mi chybí ty vyhřívané sedačky a navi DX jsem prodal ;). jinak kdybys měl problém kolem ostravy, tak se taky ozvi, rád pomůžu pokud to bude v mých silách. Jinak jsem jasně proti chromu a ještě více proti stříkání na černo. Nech je tak jak jsou, vypadají luxusně. Jo a tu dvojitou podlahu jsi tam už měl? Chtěl bych ji nějak dodělat do mojeho:)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, Díky.

Podlahu jsem tam už měl, jinak najdeš ji třeba zde...

http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces...fc%3d0000000054

ale věřím, že by se dala sehnat asi i levněji. Jinak žádný stříkaní neplánuju, neboj:)

Blbůstky...

Aktivoval jsem si zavírání oken na DO, zamykání při rozjezdu, ale to nevím jestli azse nevypnu, protože jsem se s tím zatím moc nezžil, ale to zavírání oken se hodit bude:)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...