Baurak Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 tak ja mam treba Roomstra objednaneho od zari a nejdriv mel byt v prosinci, pak v lednu, posledni info je, ze by mel byt v unoru tak tezko rict, ale cekat pul roku na obycejnou skodovku je teda sila. Jinak komplet rozvody, olej, filtry a nejaky zarovky v origo servise 18000,- 0 Quote Link to comment
jar_da Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 (edited) zase naftu předpokládám, jakou výbavu jsi vybral? Asi jsi trefil stěhování výroby z Kvasin do Vrchlabí, ale i tak, to přeci nikoho nezajímá Edited February 1, 2011 by jar_da 0 Quote Link to comment
Baurak Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 jj naftu 1.6 tdi 66kw, vybava style o neco malo dovybavena. to je sice hezky, ze se stehujou ale to tak nejak zakaznika nezajima. Me tohle prijde naprosto sileny, proc se ma na obycejny auto tak dlouho cekat. 0 Quote Link to comment
MichalF Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Mne sa tie ceny za servis zdajú privysoké... Jak vidis dle castek co davaji ostatni, cena si myslim naprosto standardni. Baui : no to bych cekal, ze tech zrovna bude po saloonech hromada a do mesice je auto doma :) 0 Quote Link to comment
snike Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 @Krysarr: ... když vše dobře dopadne, tak za dva roky budu měnit své dosavadní autíčko za nové. Sportage se mi taky moc libí, už jsem si ji i samozřejmě vyzkoušel a ... veliká spokojenost :( Jediné co mne na ni odrazuje je velikost kufru ... proti mému nynějšímu Cee´dovi SW je prostě na mé potřeby malý. Jinak mohu potvrdit, že se na Sportage, pokud se zadává do výroby, čeká v současné době minimálně 8 měsíců :D 0 Quote Link to comment
jar_da Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 tak za dva roky bude i novej ceed, tak můžeš jít opět do něho 0 Quote Link to comment
Baurak Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 tak ja budu mit novy auto pristi tyden, to znamena, ze jsem cekal cca 5 a pul mesice coz me prijde hodne. 0 Quote Link to comment
krysarr Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 @Krysarr: ... když vše dobře dopadne, tak za dva roky budu měnit své dosavadní autíčko za nové. Sportage se mi taky moc libí, už jsem si ji i samozřejmě vyzkoušel a ... veliká spokojenost Jediné co mne na ni odrazuje je velikost kufru :D ... proti mému nynějšímu Cee´dovi SW je prostě na mé potřeby malý. Njn, my Cesi potrebujeme velky kufry, ja se nevejdu ani do octavky, kdyz vemu svoji zatim malou rodinu, chci si vzit kolo a veskerou astrovybavu, co mam (toho moc neni, ale trubka dalekohledu je precejen velka), tak jsme naslapany az po strechu :P Takze takovej Superb II, ze ano... :D 0 Quote Link to comment
snike Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 @jar-da: ... jsem na něj zvědavý, jestli se bude líbit a bude za dobrý peníz, tak na rovinu říkám, že na 90% jdu do něho :D První fotky zamaskovaného Cee´du II. jsou k vidění třeb azde http://www.gmotors.co.uk/news/spy-shots-al...ing-in-germany/ @krysarr: ... no Supa II Combi bych zrovna nechtěl, jednak je zbytečně dlouhý a zbytečně drahý. Pro mé potřeby je ideální auto ve velikosti Cee´d SW/Octavia Combi II a pod. Těch 537 litrů je tak akorát. Bohužel Sportage má jen něco kolem 467 litrů Ale třeba za dva roky se změní i mé nároky na velikost zavazadlového prostoru :D 0 Quote Link to comment
MichalF Posted December 19, 2011 Author Share Posted December 19, 2011 Prohlidka 20000km 4818,- Kč - v zaruce opraveno cidlo venkovni teploty, prumerna spotreba 8,3l/100km Tak probehla prohlidka na 40000km 7000,- vcetne DPH v cene pujceni Sportage na 24hod Menily se filtry - vzduchovy, palivovy, olejovy, kabinovy+ olej a zapalovaci svicky. Zavady zadne. Prumerna spotreba v techto 20tis km byla 8,1 l/100km Naturalu 95. Prohlidka v 60000km 5541,- vcetne DPH. Klasika + v tom je, ze sem si vymyslel vymenit sterace za 1008,-. takze jinak by to bylo za ctyri a pul ;) Prumerna spotreba za techto 20tis km byla 7,6l/100km. 0 Quote Link to comment
TDIfun Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Odladena, po uprave snizeni spotreby o 0,4L 0 Quote Link to comment
jar_da Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Nejsem si jistej, ale myslím, že Michal má benzína 0 Quote Link to comment
MichalF Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Jojo ja mam benzin, kolegove maj CRDI ... jen tak pro info co ta uprava stoji ? 0 Quote Link to comment
TDIfun Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 (edited) 7500,- i s primou podporou mistniho Kia salonu.. Hold 350 000,- stoji diagnostika... Zajimave bylo, jak probehlo pri garancce preflashovani jednotky novejsi verzi a lidem se zvedla spotreba. Bylo recene,ze ochrana turba. Kdyz se podivate na graf serie, tak vidite jak se nabeh kroutaku zavlni, borci v tovarne upravily dle srovani jen pozadavek na plnici tlak, turbo naheblo a tak nesetrne zregulovalo.. Takze upravou se vratil boost zpet a prestelovaly se dalsi mapy.. Hlavne si pochvaluji, jak to jede ze spodu.. Edited December 23, 2011 by TDIfun 0 Quote Link to comment
snike Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 @TDIfun: ... to vypadá zajímavě Jde o přečipování přímo řídící jednotky auta nebo o zapojení nějakého Powerboxu??? Mně ve 100 tis. kilometrech v rámci záruky měnili moje pouze hodně pískající turbo a zárověň tam nahráli tebou zmíněnou ochranu turba. Mohu potvrdit, že nyní se motor z otáček kolem 1.800 sbírá o něco pomaleji, ale pak od 2.000 jede jako tomu bylo prve, což potvrzuje tvůj graf ;) Teď mám najeto 127 tis. a když to vše půjde dobře, tak na podzim proběhne výměna autíčka čekám jak bude vypadat nový Cee´d. Dle toho jak se mi bude líbit a jaká bude cena se budu rozhodovat. Moc se mi líbí Sportage, ale na mé potřeby má bohužel malý kufr :( 0 Quote Link to comment
snike Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 ... tak už je venku první oficiální fotka nového Cee´da ... ještě počkat až bude kombík 0 Quote Link to comment
TDIfun Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 @TDIfun: ... to vypadá zajímavě Jde o přečipování přímo řídící jednotky auta nebo o zapojení nějakého Powerboxu??? Mně ve 100 tis. kilometrech v rámci záruky měnili moje pouze hodně pískající turbo a zárověň tam nahráli tebou zmíněnou ochranu turba. Mohu potvrdit, že nyní se motor z otáček kolem 1.800 sbírá o něco pomaleji, ale pak od 2.000 jede jako tomu bylo prve, což potvrzuje tvůj graf ;) Teď mám najeto 127 tis. a když to vše půjde dobře, tak na podzim proběhne výměna autíčka čekám jak bude vypadat nový Cee´d. Dle toho jak se mi bude líbit a jaká bude cena se budu rozhodovat. Moc se mi líbí Sportage, ale na mé potřeby má bohužel malý kufr :( jde o prechipovani, uprava ecu. Diky kamaradum z Kia salonu, si u ladeni pujcuji i original diag a pokud ma nekdo zaruku, tak se da garancky domluvit tady... Jj update se moc Kie nepovedla... 0 Quote Link to comment
MichalF Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 A to mne se to zase libi. 0 Quote Link to comment
Baurak Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 no na ty fotce to zadna parada neni, ta maska se me zda to cele degraduje 0 Quote Link to comment
TDIfun Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 A to mne se to zase libi. Ja to psal k update sofweru.. Ne faceliftu 0 Quote Link to comment
MichalF Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 A tady cela galerie : http://www.auto.cz/kia-ceed-2-generace-64204 0 Quote Link to comment
snike Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Tak už jsou venku i první fotky interiéru 0 Quote Link to comment
MichalF Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 Pekne ! 0 Quote Link to comment
snike Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Taky se mi to líbí, měl jsem z toho trochu strach, ale dle mého vkusu se jim to povedlo. Tak teď ještě jak bude vypadat nový Cee´d SW ... a na podzim může proběhnout výměna 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Hosi tato ceed-ka bude cool viem co hovorim vyrabame do nej interiery :D heeh povedal by som aj viac ale z hladiska bezpecnosti si to nemzozem dovolit ani sem pridat foto z vyroby lebo clovek nikdy nevie kto vsetko toto forum sleduje takze nechajte sa prekvapit 0 Quote Link to comment
princes Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 skoda ze jak i30 tak cee´d vypada ta palubka tak lacine ty plasty jinak pekna ale nekoupil bych si ani hyundai ani kiu :D 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 no ani by som nepovedal KIA sa celkom co sa tyka kvality plastov vyhrala s kvalitou ide o vstrekovane ABS a niekde je pouzie aj PP mne sa celkom pozdavaju vyzeraju dost dobre a kvalitne ved sa robia na Slovensku nie :D 0 Quote Link to comment
jar_da Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 , hezká poznámka, zrovna jsem se mi objevily vzpomínky na Š 1203, kterou kolega přebíral přímo v TAZ a dvakrát se musel vrátit .... 0 Quote Link to comment
snike Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 http://www.auto.cz/kia-zeneva-zive-ceed-prvni-osobni-dojmy-rozmery-motory-technika-65388 ... K zajímavým detailům patří plně digitální ručičkový rychloměr. ... Pro některé verze s motorem 1,6 GDi bude k dispozici i šestistupňová dvouspojková převodovka s řazením pod volantem ... :palec: 0 Quote Link to comment
Recommended Posts