TomasB Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Jirko, v tom případě kluci chytili nějakou špatnou várku. Obě auta kupovaný ve stejný den a závady mají téměř totožné. V podstatě co se vysere jednomu, tak druhej už jen čeká, kdy jemu taky. Asi to mají na záruku, ale stejně... 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Hele já věřím tomu, že záleží, na jakej kus narazíš a jak se k autu chováš. Jen bych opravdu neměl problém s tím, aby mi to stálo v garáži 0 Quote Link to comment
TomasB Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Nj, ale jsou věci, které neovlivníš jestli se pokazí nebo ne. Oni s tím nevyvádí žádné psí kusy. Nemluvě o tom, že první závada byla hned při odvozu ze salonu, kdy ujel asi 30km ke kanceláři a už tam byla první závada. Už jsem o tom tady psal v době když to měli nový. Od tý doby průběžně furt něco. 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Jojo, to je možný. Ale stejně tak znám lidi, co měli takový problémy se Škodou a jinejma značkama 0 Quote Link to comment
marekczek Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 taky se do firmy přivezl novy jumper, konec konců jle jsem ho přebírat já.... nalítal jsem s tím zaden asi 100km a druhy den umřela baterka... prostě jsem nechápal... pak asi po měsíci, na novém berlingu, prostě es vytahl klíč ze zapalování a furt to bylo nastartovany... co skončila záruka, tak s nimi není problém...prostě můžeš to chytit u koncernu 0 Quote Link to comment
snike Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Dny přibývají a mně se blíží první garančka po 30 tis :) S autem stále maximální spokojenost ... krásně jezdí a spokojeně mi slouží :) Již jsem se projel i novým Cee´dem GT a dojmy z jízdy jsou vynikající ... až budu vybírat své další auto, rozhodně o něm budu uvažovat Další fotky GT jsou tady http://snike.rajce.i...cz/KIA_Cee_d_GT 0 Quote Link to comment
snike Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 ... pěkně to naskakuje 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Ja mam "uz" 16 tis. km... :) 0 Quote Link to comment
snike Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Přidávám další fotku po 14 měsicích spokojeného provozu 0 Quote Link to comment
snike Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Dneska jsou to dva roky od co jsem si poridil Ceeda SW II, najeto 78.600 kilometru, nehody a vazne problemy se mi nastesti vyhybaji, takze s autem stale spokojenost. Prumernou spotrebu dle tankovani mam 7,8 a to se rozhodne neloudam :D ... snad to tak bude pokracovat i nadale :) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 no hezký, gratulace .... 0 Quote Link to comment
snike Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Tak facelif se nam blizi a to vcetne maloobjemovych turbomotoru. Jsem zvedav jak se povedou, jelikoz mi nynejsi atmosfericke GDI plne vyjovuje. Na druhou stranu potesila zprava o moznem motoru T-GDI 132 kW v Ceedu SW :) http://www.autorevue.cz/kia-ceed-facelift-prinese-downsizing-dve-spojky-a-sportovni-model 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Na co turbo? :) 0 Quote Link to comment
Hoblik Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Aby to trosku jelo:-))) 0 Quote Link to comment
snike Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 ... no ale fakt jen trosicku ;) 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Me se jezdi s atmosférou moc dobre ;) 0 Quote Link to comment
snike Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Ja jsem s GDI taky spokojen, ale mel jsem na 4 dni pujceny GT a to se clovek namlsa. Jenze az budu kupovat za rok a pul nove, tak jeste budu zrejme potrebovat kombika. Tak proto pisu, ze mne potesila zprava ze do SW budou zrejme davat motor T-GDI i kdyz se snizenym vykonem. Kdybych nepotreboval kufr, tak dalsi auto by bylo GT :) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Hele, jen otázka k uvažování, co Carens? mě osobně se líbí a docela mě to auto překvapilo, tenhle model od Kia bych si uměl představit, jinak bratr na předešlém modelu Ceeda po sedmi letech vyzkoušel přemet přes příkop do pole, skončilo to na střeše (na držákách na kola), oba byly ok, řidič dvě žebra, spolujezdec nic, auto na odpis, kabina uvnitř zůstala o.k. .... takže koupil obratem skladového nového ceeda znovu. 0 Quote Link to comment
snike Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Carens je moc prijemne auto a hlavne prostorne, ale ja na auta mpv moc nejsem. Pokud bych priste nekupoval Ceeda, tak bych zvolil Sportage. Ta je mi mnohem blizsi nez Carens. Kamarad ma dieslovou OIII RS, jeho manzelka noveho Carense CRDI a radeji jezdi jejim Carensem :D Tak hlavne ze ta nehoda takhle stastne dopadla a preji aby se podobne zazitky nam vsem vyhybaly ;) 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Tak to ja bych jezdil radeji RSou :D 0 Quote Link to comment
jar_da Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 to není o tom, jestli Carens nebo RS, ale vyšší posez vs. nízký, kdo jednou okusil ten vyšší, už se mu nechce vracet do nízkého auta ... 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 já bych radši výkon :) 0 Quote Link to comment
TomasB Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Tak to pak nechápu, že si kupuješ Hujdaje. 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 nechci tu zasírat vlákno, ale musím odpovědět... 1) Hyundai i30 combi se mi moc líbí, prostě pro mě pecka design... ;) 2) Motor mám atmosferický s dobrým výkonem 3) Kdybych měl na RS, tak bych si třebas koupil něco jinýho..., ale proč? když mi tenhle Hyundai vyhovuje ;) a nezlob Tome... ;) 0 Quote Link to comment
Radas Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 (edited) Kluci nebudu zakládat nové téma, co se tam kroutí za motor, jaký máte na to názor, je zde použit DPF a common rail rok výroby 5/2012, natočeno 196 000 km Edited September 7, 2022 by Radas 0 Quote Link to comment
HONZAV1 Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Sice konkrétní auto neznám, ale dle ročníku je to minimálně EUR5, takže DPF ano a CR určitě také. 0 Quote Link to comment
jar_da Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Tohle auto se docela povedlo, nejsou s ním problémy, patří k tomu lepšímu. Myslím tím spolehlivost po motorové stránce. 0 Quote Link to comment
Radas Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 To jo, ale DPF a regenerace na krátké trasy bude asi oničem, jinak dík za info. 0 Quote Link to comment
header009 Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 Pokud bych uvažoval o koupi, cvičně si zkusím zjistit cenu originálního DPF f autorizáku, pro všechny případy abych pak nebyl překvapenej. Některé ceny dílů u těch korejců jsou z jiného světa. Ne že bych pro ti Kie něco měl, to vůbec. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts