TomasB Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 OK, tak tady máš mé Mondeo. ;) 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Nemuzu si pomoct, ale tohle Mondeo mi prijde oproti novymu Ceedu hodne pozadu 0 Quote Link to comment
jar_da Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Tak ono mezi nimi je tak šest až osm let, řekl bych 0 Quote Link to comment
TomasB Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Ano, je to jeden z posledních kousků, objednával jsem v první půlce března a přebíral jsem to 30. nebo 31.3.2007. Faceliftovalo se to někdy 2004 nebo 2005 a vyrábět se to začalo myslím 2000 nebo 2001. Takže jako koncept je to notně starší. Mimochodem, tyhle fotky bych nazval "Den první" :D Na foto to mělo aktuálně najeto asi 100km, jen co jsem si to dovezl z Boleslavi do Pardubic. Též jsem koukal do ceníků Ceedu a když to napočítám, tak se ale dostávám na cenu, kde už si za ty prachy skoro koupím Mondeo. 0 Quote Link to comment
snike Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 ... buďme rádi, že si v dnešní době každý vybere to své auto, dle svých představ, potřeb, vkusu i finančních možností 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 ja si osobne myslim ze novy ceed je na tom velmi dobre ako designovo tak motoricky aj co sa tyka kvality spracovaia vobec nejde o lacne plasty z ciny vsetky plasty sa vyrabaju na Slovensku pod normou ISO to iste plati o sedackach aj celom interiery stropnice dodava Nemecko a potahy na sedacky sa siju tak isto na slovensku sedaky sice vozia poliaci ale tak isto s dorazom na kvalitu a len tak pre info koze a latky na sedacky sa dovazaju z ciech tak isto ako vacsina drobnych plastov, motory sa vyrabaju u nas od zaciatku tie prve sa dovazali kompletne z Korei. cisto za mna ceed kombi 1,6 diesel EX si viem predstavit ako super rodinne auto ako na vilety tak na dovolenky to auto ma nieco doseba vsak ho navrhuje byvaly designer pre VW :) inac Snike gratulujem k novemu ceedu dufam ze s nim budes max. spokojny 0 Quote Link to comment
TomasB Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Motoricky to tedy rozhodně není fajn, já tam opravdový motor postrádám. Jinak kamarádovi na Ceedovi koupeném před pár měsíci už odešlo ostřikování a stěrače se rozhodly nestírat. Podle všeho to souvisí, protože obije odešlo zaráz. Už první den co to přivezl ze salonu mu začala svítit kontrolka elektroniky motoru. To dovezl před kancelář, ukazoval mi ho a já koukám, že mu svítí kontrolka, tak jel hned zpátky na první záruční opravu, na tacho měl asi 30km... přesedlával z Fábie II a už teď nadává. 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 No ono kazdemu to co chce to je jasne ale treba si uvedomit ze novy ceed je zamerany na bezny provoz pre rodiny firmy a malych podnikoatelov auto je hlavne na spotrebu preto ta 1,6 spotreba 1* a pokial ma pamat neklame aj octavka zacala tlacit 1,6 do aut a to je uz poriadny motor ked octavka je tazsia od ceedu ?? ono ked si clovek uvedomi na co vlastne auto potrebuje tak bohato staci aj ta 1,6 pokial som pri peniazoch a chcem sa ukazata mat auto s "poriadnym motorom" tak rozhodne si nekupim napr mondeo tod moj nazor ale pozeram po A4 S-line ale aj tak je to tu vsetko len subjektivny nazor kazdemu sa paci nieco ine za mna jednoznace novy ceed 0 Quote Link to comment
kitrab Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 no nevím, se podívej na nabídku VW samé TSI a podívej se na GOLF fora jaké neskutečné problémy motory, převodovky. Asiati a Frantíci zůstávají u atmosfér a myslím že dobře dělají. Pro family auta dobrá volba. Slavné snižování objemu a turba, kompresory motory materiálově poloviční ...... nikdo neví co bude za 6-10 let. Kdo nemá na nové auto bude těžko vybírat. navíc CEED == 7 let záruka. Je nespočet Golfistů s TSI co je 2 letá záruka vypekla a přetěsnění převodovek a výměny rozvodů dělaly za hotové :o). Příkladem je Rapid ..... ořezaná chalupářská kára (hlavně že má škrabku na led :)) v základu 300k :) neskutečné dne už jen 269k, osobně si myslím že za 200k by to bylo reálné a byl by zájem. Ale to ukáže čas. 0 Quote Link to comment
TomasB Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Jak píšeš, pořádný motor je dneska problém. Sere mně, že to je dneska samá max 1,6. Ono dokonce i takové značky jako volvo dneska do menších aut nedávají větší motory, víceválcové,... No ono kazdemu to co chce to je jasne ale treba si uvedomit ze novy ceed je zamerany na bezny provoz pre rodiny firmy a malych podnikoatelov auto je hlavne na spotrebu preto ta 1,6 spotreba 1* a pokial ma pamat neklame aj octavka zacala tlacit 1,6 do aut a to je uz poriadny motor ked octavka je tazsia od ceedu ?? ono ked si clovek uvedomi na co vlastne auto potrebuje tak bohato staci aj ta 1,6 pokial som pri peniazoch a chcem sa ukazata mat auto s "poriadnym motorom" tak rozhodne si nekupim napr mondeo tod moj nazor ale pozeram po A4 S-line ale aj tak je to tu vsetko len subjektivny nazor kazdemu sa paci nieco ine za mna jednoznace novy ceed Tak zrovna tu A4 jsi vůbec netrefil ;) 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 tak ako som pisal kazdemu to co chce mne sa paci audi rs4 avant 0 Quote Link to comment
snike Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 inac Snike gratulujem k novemu ceedu dufam ze s nim budes max. spokojny Díky moc, kilometry naskakují a autíčko slouží tak jak má ;) Vím, že se zřejmě nějaké poruchy vyskytnou, to bylo i u mého předchozího Cee´da, ale vše bylo a u nového bude řešeno v rámci záruky @TomasB: Mně se u Cee´da ať tohoto, tak i předešlého nerozsvítila kontrolka značící nějaký problém ani jednou. Třeba u předchozí Fábie se mi kontrolky rozsvěcovaly často, což bylo u koncernových vozů ťehdy normální 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 No pekny, ale co to tam je za svetla u mlhovek? :o To je strasne... :( 0 Quote Link to comment
MichalF Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Souhlas ty ctyri svetylka tam ... WTF ? 0 Quote Link to comment
P2M Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Tak me se to libi, bude to asi daylight? 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Je to mozne, ale prijde mi to kycovite, ty ledky co ma bezny ceed ve svetlech jsou podle me lepsi ;) 0 Quote Link to comment
snike Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Chtějí designově GT odlišit a přidat tomu dravý výraz ... uvidíme jak to bude v reálu ? 0 Quote Link to comment
Dakie Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 To je Pro Ceed? To je fakt hnusný auto 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 v realu to vyzera super aj ked to mohli trosku premakat :D 0 Quote Link to comment
Dakie Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Mě je z toho auta na zvracení, předek totálně úlet a hnus 0 Quote Link to comment
MichalF Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 Mne to zas naopak pride mrdozni ! 0 Quote Link to comment
Jero Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Ve 3dvířku a s trošku jiným denním svícením vcelku povedená práce :) 0 Quote Link to comment
Dakie Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 No ve 3dvířku je to ještě ošklivější 0 Quote Link to comment
MichalF Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 Ale jo, libi se mi to ... i na to denni sviceni bych si zvykl. Jen by to chtelo nejake rozumne motory. 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 celkom to ujde len skoda ze ten predok sa neda nahodit na na kombi :) vobec to nepasuje co je skoda bolo by to zaujimave vidiet take kombi GT s RECARO 0 Quote Link to comment
MichalF Posted May 6, 2013 Author Share Posted May 6, 2013 Prodlouzene zaruky : http://www.auto.cz/prodlouzene-zaruky-vime-tim-skryva-74332 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Tak jsem vcera koukal na GT verzi a jeji ceny a musim rict, ze bych ji chtel docela do garaze. Fakt se mi to auto moooc libi;-) 0 Quote Link to comment
TomasB Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Hm, kámoš co s ním jezdím na ryby a mají firmu vedle nás na jedné chodbě, tak jim majitel koupil Kie, oba kluci na tom mají najetto po roce a něco 30-40 tkm a sere se jim to oběma. Tu nefunkční stěrače, tu nefunkční ostřikování skla, tu nefunkční klima v těch největších vedrech, tu nějaká kontrolka motoru,... No kluci to komentují "hlavně že jsme ušetřili". Majitelé firmy jsou slováci a zarputile tvrdí, že to jsou slovenské Octavie a nič lepšje nijeje 0 Quote Link to comment
jirka3 Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 No vidis, ja na Korejce nemuzu rict jediny spatny slovo. Sluzebni mam Hyudai H1, dostava tu docela zahul, porad nalozenej a do kopce. No a i jizda po loukach a vse zvlada perfekt bez poruch. A zchyne s tchanem uz maji osmy rok Getze a za tu dobu jen vymeny oleje. A pravidelne s tim jezdi sem k nam 0 Quote Link to comment
Recommended Posts