Pawouk01 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 U nás došlo i na Korejce,u Škodovky za první čtyři měsíce propad - 18,4 % oproti minulému roku... http://www.auto.cz/cesky-trh-dubnu-2013-poradi-modelu-znacek-74361 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 (upraveno) Tak já tomu tak říkám, jde prostě o Bluetooth HF. Ale ta přeci nepotřebuje anténu a aní jí nemá, máme BT hf u bolera a anténa není myslím že bude jenom u navigací ne ? Upraveno Květen 8, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 anténa je u vozidel s: - navigací, - HF - nezávislým topením řešilo se ZDE i ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Ale ta přeci nepotřebuje anténu a aní jí nemá, máme BT hf u bolera a anténa není myslím že bude jenom u navigací ne ? A máte HF s Phoneboxem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 ad trh : a je tady to, pred cim jsme se v renaultu driv trasli - skonci thalie, skonci prodeje :D jinak dolu de vsechno, to ze korejci byli slabsi a dou nahoru je logicky, kor na slovensku, kde to cpou horem dolem jak je to slovensky auto. a ta pozice skodovky nebyla udrzitelna na vecnost, takze je jasny, ze ten vyvoj kor v dobe, kdy lidi novy auta nekupujou, se dal cekat jinak k predchozi krizi - tady se nic nedelo, CR byla jakymsi ostrovem svobody, jelikoz vsude srotovny apod a tady se auta prodavala uplne normalne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 anténa je u vozidel s: - navigací, - HF - nezávislým topením HF ale s pridavnym zesilujicim kastlikem pod palubni deskou, jestli se nepletu? Ze to je ale palka.. Stejne nechapu moc smysl, kdyz je tam signal i tak v pohode. Ze by treba kvuli pokovenym sklum? Zkousel nekdo DAB? Funguje to spolehlive? Co jsem koukal naposled, tak je v CR jen par stanic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Květen 8, 2013 Sdílet Odesláno Květen 8, 2013 Zkoušel jsem to v Brně a s CANTONem to hraje hodně dobře. Phone Box- je BT a bezdrátové dobíjení-na to musíš mít buď Nokia 820 nebo 920 anebo Samsung Galaxy S4 s krytem na bezdrátové dobíjení. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 takze blbinka k nicemu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Nevim teda jak na slovensku, ale G7 teda zrovna moc nepotkavam, to same nove hjundé.... Nerika, ze je Rapid/O3 na kazdem rohu, ale je potreba byt objektivni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Golf 7 má půl roku náskok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 ja jsem se na to tento tyden na dalnicich a silniich CZ/Sk zameril a napocital jsem daleko vice rapidu... vetsinou sluzebaky, ktery nahradili fabie octavie jsem nove potkal taky, i soukromy. je jich tak stejne jako golfu 7. prijde mi ze v tom nejsou zadny velky rozdily v mnozstvi na silnicich. prekvapive jsem v okresech trencin, banovce nad bebravou a prievidza nenasel ani jeden ceed a hjundé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Vittorio zle si hladal :-) je ich tam dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 tak asi nejezdej po silnicich :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Já dneska koukal po Praze,a Rapidů jezdí fakt mraky.Řekl bych tak 3:1 k Octavii III. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Taky potkavam vic Rapidaku. Zase ale lepsi pro Octu, ktera je diky tomu jeste takova neokoukana :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Golf 7 má půl roku náskok... Pištik a na toto si ako prijšou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 OIIIC 4x4 v konfigurátoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Sexy zadecky OIII, OII a Superba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Hele, jen pro odlehčení, vy co počítáte Rapidy a O3 ...... znáte zpaměti manuál na rozeznání obou modelů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Je to vidět už podle velikosti,ale nápis a zadní odrazky v nárazníku to jistí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Hele, jen pro odlehčení, vy co počítáte Rapidy a O3 ...... znáte zpaměti manuál na rozeznání obou modelů :D No ja bych to neodlehcoval, par Vas tu je, co tvrdi, ze je od sebe na prvni pohled nerozezna, takze doporucuju ten manual vytisknout a vozit sebou. ;) Jinak jeste k tem pomerum, rapid je v prodeji o fous dele, takze pokud ted je to 3:1 pro rapida, tak za rok to muze byt uplne jinak. Sexy zadecky OIII, OII a Superba :) Ta prdel O3 je proste z tohohle pohledu nadherna ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Dnes ta pekna modra kombi v Auto Jarov... inu, ta modra smazava veskery nedostatky kastle, naopak vytahuje ty pekny veci, fakt hezky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Pištik a na toto si ako prijšou ? Golf A7 - SOP srpen 2012 Octavia A7 - SOP prosinec 2012 Tak je to nějakejch 5 měsíců 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Ja by som povedal akceptovateľná, len škoda, že z tohohle pohledu je príšerná,pripadá mi to ako teatro,staré auto s led svetlami. Dakie, ja viem tak, že Golf7 v polovici listopadu a OIII asi únor,nie som si istý, ale predpokladal, že myslíš Ceeda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Dnes ta pekna modra kombi v Auto Jarov... inu, ta modra smazava veskery nedostatky kastle, naopak vytahuje ty pekny veci, fakt hezky! Modrá Race se mě taky líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Ja by som povedal akceptovateľná, len škoda, že z tohohle pohledu je príšerná,pripadá mi to ako staré auto s led svetlami. Dakie, ja viem tak, že Golf7 v polovici listopadu a OIII asi únor,nie som si istý, ale predpokladal, že myslíš Ceeda. je to jak píšu.. Ceeda do toho nemotej, to je hnus na entou.. Něco jiného je SOP a něco jiného je oficiální začátek prodeje pro zákazníky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Priateľu, ak ho chceš stretnúť na ulici, musí ho najprv niekto niekomu predať a nie predstaviť,comprende?Tam je rozdiel 3 mesiace, ale pomer videní je tak 25:1 Čo sa týka názoru na Ceeda je subjektívne, tak ako aj pri OIII, tým netvrdím, že mne sa páči, ale tvrdiť o takomto voze , že je hnus by som si nedovolil. Očakával som aj u OIIIRS tie 4 ledky, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.