Sagi27 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Caute o 14:00 idem po sboju O3.Uz sa tesim ako maly chlapec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 To věřím, tak pak napiš první dojmy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Dej pak vedet a pridej i urcite nejaky fotky! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 hod ji do sekce vase OIII at se pokochame 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Caute zatial som nemal cas to nafotit, ale v nedelu ju sem hodim. Auto sa mi zda super. Je tiche a hlavne dobre tlmi narazy od podvozku respektive nie je to o nic horsie ako na starej mojej O2. Nadsenie z TSI nemusim nejako popisovat. Snazim sa to nevytacat, ale dnes som predbiehal a zrejme som stlacil plynovy pedal troslu viac a to co nasledovalo ani neviem opisat. Uzasne to akceleruje. Spotreba je zatial 8,2L snad pojde este dole. Zatial asi 100km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Ve Tbilisi (Gruzie) jsou OIII docela vidět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Pavle: pěkny :) .Lítaš do Tbilisi pravidelně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 no tak to je docela legrace http://auto.bazos.cz/inzerat/24817914/Naraznk-Skoda-octavia-III-RS.php 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Ty voe Pan bude mit problemy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Ta policejní je pěkná. Jsem zvědav kdy je budou mít naši policajti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sagi27 Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Vie mi niekto povedat aky olej je v motore 1.8 TSI DSG ? V predajni ma to nenapadlo sa spytat. A chcel by som si kupit 1L keby nieco. Normu som nasiel v manualy ale aky 5w30 alebo 5w40 Plnu synt. ci nie? Poradi niekto? A znacku este aku alebo to je jedno. Ci nie? Dakujem za rady. A este co znamena Specifikacie a objem (v l) pre vozidla s premenlivými servisnými intervalmy VW 504 00 Specifikacie a objem (v l) pre vozidla s pevnými servisnými intervalmy VW 502 00 Ved sa to meni raz za rok alebo 15 000km tak mi to niekto vysvetlite a preco je pri kazdom z tychto intervalov ina norma ked DIESEL ma rovnaku aj pre jedno aj pre druhe rovnako. Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Pavle: pěkny :) .Lítaš do Tbilisi pravidelně? Sem tam se tam objevíme :) Jinak viděl jsem jich tam určitě přes deset (zrovna tam byla nějaká větší policejní akce), takže určitě dostali větší dodávku. Btw podobné to bylo při příchodu OII FL - u nás ještě PČR dostávala předFL oktávky a ve Tbilisi už vesele jezdily policejní FL... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Kdo z majitelů O3 si předělá předek ala RS jako první? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Vie mi niekto povedat aky olej je v motore 1.8 TSI DSG ? V predajni ma to nenapadlo sa spytat. A chcel by som si kupit 1L keby nieco. Normu som nasiel v manualy ale aky 5w30 alebo 5w40 Plnu synt. ci nie? Poradi niekto? A znacku este aku alebo to je jedno. Ci nie? Dakujem za rady. A este co znamena Specifikacie a objem (v l) pre vozidla s premenlivými servisnými intervalmy VW 504 00 Specifikacie a objem (v l) pre vozidla s pevnými servisnými intervalmy VW 502 00 Ved sa to meni raz za rok alebo 15 000km tak mi to niekto vysvetlite a preco je pri kazdom z tychto intervalov ina norma ked DIESEL ma rovnaku aj pre jedno aj pre druhe rovnako. Dakujem U proměnlivého intervalu neměníš po 15 000 km,ale až si o to řekne palubní počítač,přičemž maximum je dva roky nebo 30 000 km. Máš benzínový motor,tak se nezajímej o normy pro diesel,jsou prostě jiné. Mimo jiné jsou tam nutné bezpopelné oleje,kvůli DPF filtrům. Co tam je z fabriky by mě taky zajímalo (Castrol ?). Napiš si do škodovky,třeba z nich něco vypadne. Kup si olej normy odpovídající tvému servisnímu intervalu. Když si nevíš rady,tak ho kup v autorizovaném servisu,nebo se tam alespoň zeptej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 no tak to je docela legrace http://auto.bazos.cz...avia-III-RS.php "Šikovný" , myslím si, že je len otázka času, kedy začnú na inzertných portáloch ponúkať aj multilink pre OIII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Jsem koukal, že O3 Combi v kožených sedačkách nemá už ty blbé plastové bočnice vedle zadních sedadel ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Je videt, ze to tu lidi ze skodovky ctou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 niekotrí aj prispievajú tuším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Jsem koukal, že O3 Combi v kožených sedačkách nemá už ty blbé plastové bočnice vedle zadních sedadel ..... To je jedna z věci, která se mi nelíbila, a které jsem si při prohlídce hned všiml, jakožto zhoršení proti OII. Pro prostorově výraznější to může být dosti nepohodlné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Máš fotku ? nemám, proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Ono moc skladovek v kůži není,tak jsem myslel,že jsi to vyfotil. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 nee, nefotil jsem, nějak extra mě O3 nebaví, takže jsem nefotil, jen mě tenhle detail zaujal, protože na liftbacku je ten plast k smíchu, obzvlášť, když se podívám, kolik stojí kožené sedačky ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Je to měkčený plast, vůbec ničemu tam nevadí Ani jsem ho nezaznamenal, když jsem tam seděl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Asi je hodne mekcenej ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Mě nejde o standard, tam ať si je plast jak chce, ale pokud zaplatím za kůži nekřesťanský peníze, tak tam prostě plast nechci, co je na tom pořád nepochopitelného, u O3 Combi je kůže - někdo dostal rozum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Tak prispejem niečo k téme predné led - dnes išla O3 s dennymi ked a za ňou nová A6 a musim opäť potvrdiť že O3 svietila lepšie. Nemilo prekvapený som bol designom zadnej časti auta, na striebornej tomu stale neviem prist na chuť a podobá sa to na tu thaliu ktoru niekto spomínal už. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Mne by v podstate ani nevadilo, kedy auto s led svietenim svietilo slabsie, skor mi na OIII vadi tvar svetiel. Vcera som zrovna jednu bordovu predbiehal, typek si nevsimol, ze je predbiehany a skoro mi narazil do boku a ako som sa pozrel do spatneho, tie svetla su absolutne obycajne, nevyrazne, bez napadu, akoby to tu uz roky "jazdilo". Staci malo a aj tento Rapid vyzera osobite a zajimavo, odhliadnuc od jeho dalsej "upravy" o audi ani nehovorim. Este aj jednotka Octavka nezaprie sportoveho ducha, ale toto mi pripada, ako auto pre " sucharov Tiež mi vadi napr volant, ked uz cele auto je "hranate" , tak tam neprasknem takmer gulaty stred volantu, ktory tam posobi ako tehla v obyvacej stene,ale aspon taky ako je v leone 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 To je ale ze sportovni verze leona. V seriovem bude urcite jiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Mal som na mysli ten stred volantu, ten by mal byt rovnaky aj u beznej verzie ;) predsa len sa viac hodi k tomu "hranatenu" dizajnu.Na jednej strane plochy strohy dizajn auta, na druhej volant, urobena priehlbina a "vycackany" otvor na znak,naviac posobi akoby ta "gulata" krytka bola velka, nakolko "precnieva do pristrojov" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.