Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

ad trh : a je tady to, pred cim jsme se v renaultu driv trasli - skonci thalie, skonci prodeje :D

jinak dolu de vsechno, to ze korejci byli slabsi a dou nahoru je logicky, kor na slovensku, kde to cpou horem dolem jak je to slovensky auto.

a ta pozice skodovky nebyla udrzitelna na vecnost, takze je jasny, ze ten vyvoj kor v dobe, kdy lidi novy auta nekupujou, se dal cekat

jinak k predchozi krizi - tady se nic nedelo, CR byla jakymsi ostrovem svobody, jelikoz vsude srotovny apod a tady se auta prodavala uplne normalne...

Odkaz ke komentáři

anténa je u vozidel s:

- navigací,

- HF

- nezávislým topením

HF ale s pridavnym zesilujicim kastlikem pod palubni deskou, jestli se nepletu? Ze to je ale palka.. Stejne nechapu moc smysl, kdyz je tam signal i tak v pohode. Ze by treba kvuli pokovenym sklum?

Zkousel nekdo DAB? Funguje to spolehlive? Co jsem koukal naposled, tak je v CR jen par stanic..

Odkaz ke komentáři

ja jsem se na to tento tyden na dalnicich a silniich CZ/Sk zameril a napocital jsem daleko vice rapidu...

vetsinou sluzebaky, ktery nahradili fabie

octavie jsem nove potkal taky, i soukromy. je jich tak stejne jako golfu 7.

prijde mi ze v tom nejsou zadny velky rozdily v mnozstvi na silnicich. prekvapive jsem v okresech trencin, banovce nad bebravou a prievidza nenasel ani jeden ceed a hjundé :D

Odkaz ke komentáři

Hele, jen pro odlehčení, vy co počítáte Rapidy a O3 ...... znáte zpaměti manuál na rozeznání obou modelů :lol: :D

No ja bych to neodlehcoval, par Vas tu je, co tvrdi, ze je od sebe na prvni pohled nerozezna, takze doporucuju ten manual vytisknout a vozit sebou. ;)

Jinak jeste k tem pomerum, rapid je v prodeji o fous dele, takze pokud ted je to 3:1 pro rapida, tak za rok to muze byt uplne jinak.

Sexy zadecky OIII, OII a Superba :)

IMAG0308_re.jpg

Ta prdel O3 je proste z tohohle pohledu nadherna !

Odkaz ke komentáři

Ja by som povedal akceptovateľná, len škoda, že z tohohle pohledu je príšerná,pripadá mi to ako staré auto s led svetlami.

Dakie, ja viem tak, že Golf7 v polovici listopadu a OIII asi únor,nie som si istý, ale predpokladal, že myslíš Ceeda.

je to jak píšu.. Ceeda do toho nemotej, to je hnus na entou.. Něco jiného je SOP a něco jiného je oficiální začátek prodeje pro zákazníky..

Odkaz ke komentáři

Priateľu, ak ho chceš stretnúť na ulici, musí ho najprv niekto niekomu predať a nie predstaviť,comprende?Tam je rozdiel 3 mesiace, ale pomer videní je tak 25:1

Čo sa týka názoru na Ceeda je subjektívne, tak ako aj pri OIII, tým netvrdím, že mne sa páči, ale tvrdiť o takomto voze , že je hnus by som si nedovolil.

Očakával som aj u OIIIRS tie 4 ledky,

post-313-0-12356400-1368124262_thumb.jpeg

post-313-0-05608300-1368124378_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...