LukášV Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 No aby to mělo ciferníky v rs podbarvení. Sehnal jsem jí s maxidotem ,ale to mi je k prdu :-( A obávám se , zda vůbec půjde sehnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 no vyloženě RS na TDI se nedělalo, různé náhrady nejsou nic extra, aspoň podle fotek a referencí. Já to mám pořešený takhle - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=...ost&id=6163 Sice je to z benzínovýho RS, ale je to nakalibrovaný takže rychloměr i otáčkoměr ukazuje přesně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Díky klucí :D Kdyby jste někdo věděl o diesel RS přístrojovce - dejte prosím vědět :D jakub.facelift tedkom prodava polepy do budiku, RS delane na diesla, kukni TADY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Libore díky ;) S jakubem jsem se domluvil a počítám , že v út bych polepy mohl mít doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2011 Noční foto interiéru. Z toho introše jsem pořád unešenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Pekne nafoceno intros super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Tak jsem se dnes dokopal k menšímu servisu . Výměna PP ABS čidla + výměna ramen s pukama z cupry :lool: Projel jsem to jen kolem baráku , ale už i tak bylo znát že podvozek o dost ztvrdil . JInak ten vyfocenej puk je od jara starej .. Docela zuboženej stav .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 co to je za shit? nevydržel ani půl roku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Fajne fajne, ale ja na ten interier nadavam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Dakie : ty hele kupoval jsem ho z kelly. Starline to rozhodně nebyl ,ale co si matně pamatuju tak cenově asi druhej po nejlevnějším .. No byl jsem překvapen .. Deko : No můžu ti říct , že když na sedačku skočí pes s nohama od bláta , nebo mladýmu vzádu vypadne z autosedačky pití a udělá to flek po celym tom bílym středu , tak jsem fakt nadšenej :o Ale nadruhou stranu máme co jsme chtěli a hlavně v pohodlnejších sedačkách v O1 jsem neseděl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 moc pěkný změny :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Tak jsem zase něco málo tvořil. To už je spíš taková ta příprava na zimní období , kdy bude v kurzu zadní ostřik + stírač :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 takže nový ostřikovač je teď v brzdovým světle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Tak , tak snad už ho má takhle umístěn i origo FL OI :D A níže pár fotek s kamarádem ze včéra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Budeš spokojený, ostřik je ve světle funguje lépe (až na spotřebu kapaliny) a zadní aerotwin je bez diskuze pecka. Jezdí po skle absolutně bezhlučně. Super fotky... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 pěkne fotečky , z čeho je vlastne ten zadni sterač a krytka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Prosímtě teď to nevím jistě ,ale ten stěrač je z Pola , samotné gumové stírátko je z OII a krytka je také z OII :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Jedna mírně upravená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Takovej monolog si tu vedu :D Dneska jsme zase trošku víc Rsoví :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Pěkný :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 dobrý fotky s tím Cliem! a budíky se povedly! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 ty teda jedeš, moc pěkně jsi na octě zapracoval :lool: a ty společný fotky s tím cliem jsou taky super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Díky moc kluci. Budíky se povedly ,ale ten podklad na před FL budíkách není ono. Musím sehnat ''střeva'' (celou přístrojovku) FL :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Září 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Tak jsem včera měnil tyčky stabíku - tyčka na pravé straně měla utřzenej závit a matka nikde .. Tak hurá do kelly pro 2ks tyček od Febi :-) No a tady pár fotek s čím jsem si zas hrál. Takovej ten uni držák jsem přidělal na sloupek a dokitoval. Kroužek budíku jsem potáhl černou folíí co mi zbyla z masky a myslím , že to v tom černym interieru nikterak nevykřikuje. Na budík jsem dodělal konektor , kdyby se to někdy náhodou sundavalo tak abych to nemusel štípat :-) Moje pni teda řekla , že je to opičárna ,tak jsem jí rovnou uzemnil odpovědí , že to bude sledovat a bude podávat raporty jak to fučí ,ale co ať si mluví. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 No vypadá to dost profesionálně..fakt moc pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Pěkný, je vidět, že jsi dost šikovnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 máš zlatý ruky, dobrá práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Budík super. Za mě obrovská pochvala. Taky se časem na něco takového chystám... Jen kvůli muzice trochu jinak uspořádáno... Jinak včera mě kámoš volal zda bych ho nehodil do ústí pro auto, že se chce podívat na jedno CLIO. Říkám tak OK, nějak jsme se domluvily, cesta masakr v tom počasí, přijedem do Ústí, týpek nás navede k baráku (velice pohodově jevící se klučina) otevře bránu a co tam na mě nekouká... :D Říkám si kua to Clio přeci odněkud znám... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Září 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2011 Spooky díky :-) No to si děláš srandu ??!! Doškyho clio :-) Ten svět je opravdu malej. On mi ještě chvíli po tom co jste odjeli volal a řiká kus mého srdce mi odjelo .. Nejdřív to chtěl pořád prodat prodat a teď z toho byl uplně hotovej :D Jaké s tím má plány tvůj kámoš ? Došky se o clio staral jak jen mohl a to co do toho nacpal jsem nechápal ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 19, 2011 Sdílet Odesláno Září 19, 2011 No říkal mě kolik nacpal a bylo vidět jak mu to pomalu dochází, že to prodává. Ale bohužel realita je taková že cpeme všichni a ta hodnota je porád nenávratná. Aj u těch oktávek. Kámoš má plány, dát kola (zatím to vypadá na Zendery 14" komplet leštěný) a asi spíš zatím jen jezdit. Ono na tom autě toho už není moc co vylepšovat dle mého... Každopádně povídal že ošetří podvozek před zimou ještě a vyndá nejspíš ty pásy pač ty mu prej vadí... Dneska jde obout nový gumy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.