Přejít na obsah

Kuliho obouchaná O1

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Dakie : ty hele kupoval jsem ho z kelly. Starline to rozhodně nebyl ,ale co si matně pamatuju tak cenově asi druhej po nejlevnějším .. No byl jsem překvapen ..

Deko : No můžu ti říct , že když na sedačku skočí pes s nohama od bláta , nebo mladýmu vzádu vypadne z autosedačky pití a udělá to flek po celym tom bílym středu , tak jsem fakt nadšenej :o Ale nadruhou stranu máme co jsme chtěli a hlavně v pohodlnejších sedačkách v O1 jsem neseděl :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem včera měnil tyčky stabíku - tyčka na pravé straně měla utřzenej závit a matka nikde ..

Tak hurá do kelly pro 2ks tyček od Febi :-)

img0967ea.jpg

No a tady pár fotek s čím jsem si zas hrál. Takovej ten uni držák jsem přidělal na sloupek a dokitoval.

Kroužek budíku jsem potáhl černou folíí co mi zbyla z masky a myslím , že to v tom černym interieru nikterak nevykřikuje.

Na budík jsem dodělal konektor , kdyby se to někdy náhodou sundavalo tak abych to nemusel štípat :-)

Moje pni teda řekla , že je to opičárna ,tak jsem jí rovnou uzemnil odpovědí , že to bude sledovat a bude podávat raporty jak to fučí ,ale co ať si mluví. :)

img0837h.jpg

img0846gh.jpg

img0939o.jpg

img0950ed.jpg

img0956cd.jpg

img0961sf.jpg

img0963qv.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Budík super. Za mě obrovská pochvala. Taky se časem na něco takového chystám... Jen kvůli muzice trochu jinak uspořádáno...

Jinak včera mě kámoš volal zda bych ho nehodil do ústí pro auto, že se chce podívat na jedno CLIO. Říkám tak OK, nějak jsme se domluvily, cesta masakr v tom počasí, přijedem do Ústí, týpek nás navede k baráku (velice pohodově jevící se klučina) otevře bránu a co tam na mě nekouká... :D Říkám si kua to Clio přeci odněkud znám... :D

Odkaz ke komentáři

Spooky díky :-)

No to si děláš srandu ??!! Doškyho clio :-) Ten svět je opravdu malej. On mi ještě chvíli po tom co jste odjeli volal a řiká kus mého srdce mi odjelo .. Nejdřív to chtěl pořád prodat prodat a teď z toho byl uplně hotovej :D Jaké s tím má plány tvůj kámoš ? Došky se o clio staral jak jen mohl a to co do toho nacpal jsem nechápal ...

Odkaz ke komentáři

No říkal mě kolik nacpal a bylo vidět jak mu to pomalu dochází, že to prodává. Ale bohužel realita je taková že cpeme všichni a ta hodnota je porád nenávratná. Aj u těch oktávek. Kámoš má plány, dát kola (zatím to vypadá na Zendery 14" komplet leštěný) a asi spíš zatím jen jezdit. Ono na tom autě toho už není moc co vylepšovat dle mého... Každopádně povídal že ošetří podvozek před zimou ještě a vyndá nejspíš ty pásy pač ty mu prej vadí... Dneska jde obout nový gumy...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...