JohnyBA Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Caute, obzeram sa po novej mladsej octavii a casto krat nachadzam octaviu s xenonmi, ktorej udavaju ze ma dazdovy senzor ale pritom na spinaci svetiel nema polohu AUTO. Priklad je napriklad tu. Existuju verzie s dazdovym senzrom bez automatickeho rozsvecovania svetiel? Co vsetko je potom potrebne domontovat aby to malo aj automaticke svetla? Johny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kminous6 Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Sehnal jsem snad vše, co je k zapojení světelného senzoru a automaticky ztmívatelného zrcátka potřeba. Zapojení svorkovnice světelného senzoru: Zapojení svorkovnice automaticky ztmívatelného zrcátka: Montážní místa řídících jednotek: Svorkovnice na centrální řídící jednotce vozu: Pojistky: Pro ty, co mají zastínitelná i vnější zrcátka je tady ještě toto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kminous6 Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Prosím Vás, nemohl by mi někdo poslal label soubor pro LCode na BSG 3C0-937-049-AE. Nebo jestli máte nějaký pack. A kdyžtak alespoň říci, který soubor mohu pro nakódování použít?? Už v tom mám úplnej guláš :( . Nevím jestli už tam mám nakódovaný dešťový senzor, nebo ne. Kdyžtak mi prosím kód alespoň upravte: A18AF111004140000110D000000000000097F075C00000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Caute, obzeram sa po novej mladsej octavii a casto krat nachadzam octaviu s xenonmi, ktorej udavaju ze ma dazdovy senzor ale pritom na spinaci svetiel nema polohu AUTO. Priklad je napriklad tu. Existuju verzie s dazdovym senzrom bez automatickeho rozsvecovania svetiel? Co vsetko je potom potrebne domontovat aby to malo aj automaticke svetla? Johny Ano existuje, je třeba vyměnit vypínač světel, natáhnout chybějící kabeláž a dokódovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 Zdravim, dodelaval jsem si automaticke rozsvecovani svetel (light assistent). Stacilo pouze natahnout jeden vodic, vymenit 3 polohovy vypinac na 4 polohovy a nakodovat centralni jednotku. Vse ostatni jsem v aute jiz mel. Rozsvecovani funguje jak ma, nicmene obcas se stane, ze svitim i ve dne. Nejsem si jisty, jestli to ma primou spojitost se sviticim sluncem, jak tady jiz nekteri popisovali... Automaticke spousteni steracu se mi zda, ze funguje bezproblemove. Jedna se o Octavii II RS MR2006. Part number destoveho senzoru 1K0 955 559 AF (starsi typ). Jestli bylo nekdy meneno celni sklo a destovy senzor prelepovan nevim 1) Myslite si, ze by mi pomohlo vymenit destovy senzor za novejsi typ? V pripade, ze ano... 2) je treba menit celni sklo? Senzor je pry soucasti celniho skla resp. s vymenou celniho skla se pry meni i destovy senzor. Z dilenske prirucky mi vsak prislo, ze na skle je nalepeny pouze drzak, do ktereho se destovy senzor zacvakne, z cehoz mi vyplyva, ze by mel byt jednoduse vymenitelny pouze senzor... Diky za rady ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 jj jde vymenit jen senzor... má na sobě takový přilnavý "gel" ... je třeba dát pozor aby tam nebyly vzduchové bubliny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Prenastavit pres diagnostiku citlivost, pote se me to již zporadicky nerosvicuje pres den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Hosi, diky za reakce! Asi uz tusim, kde je problem... Light assistent pry rozsvecuje svetla i pri dostatecnem okolnim osvetleni, preshne-li rychlost vozu 140km/h. Takze se nejedna o chybnou funkci destovenho senzoru, ale o to, jak moc specham z prace :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 To rozsveceni nad 140 se da vypnout.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Rozsveceni nad 140km/h vypnuto! Jsem zvedavej na dnesni uspechanou cestu z prace :-) Ted uz by bylo jen fajn eliminovat automaticke rozsviceni xenonu nez vyjedu z garaze... Diky za pomoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyBA Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Ako si to vypol? Cez wag alebo da sa to aj cez maxidot? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Vypnul jsem to pres VCDS (vag-com). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novej Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Ahoj, chlapy mám taky v autě funkci tunel, ale nějak se nemůžu dopátrat významu použití na našich silnicích, když se musí svítit pořád. Můžete mi to někdo vysvětlit? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DawiDX Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 novej: Na sve predFL Octavii mam dodelavane denni sviceni misto mlhovych svetel. Maji inverzni funkci k potkavacim svetlum... Tzn. kdyz jsou potkavacky zapnuty, nesviti denni sviceni. Jakmile se diky dostatecnemu okolnimu svetlu potkavaci svetla vypnou, automaticky se zapne denni sviceni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novej Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 novej: Na sve predFL Octavii mam dodelavane denni sviceni misto mlhovych svetel. Maji inverzni funkci k potkavacim svetlum... Tzn. kdyz jsou potkavacky zapnuty, nesviti denni sviceni. Jakmile se diky dostatecnemu okolnimu svetlu potkavaci svetla vypnou, automaticky se zapne denni sviceni. jojo to je dobrý řešení, ale v origo stavu ztrácí význam, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 nemusí.... mužeš mít nastavené denní svícení na mlhovky, nebo jen na přední světla.... pak se ti po setmění rozsvítí i zadek a podsvícení intoše... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
novej Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 denní svícení na mlhovky? prosímtě kde to nastavím? V maxidotu jsem to nenašel a nebo jsem blbě hledal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Svítit ve dne mlhovkama není dobrý nápad a nelíbí se to ani policii... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 denní svícení na mlhovky? prosímtě kde to nastavím? V maxidotu jsem to nenašel a nebo jsem blbě hledal v maxidotu nenajde... dá se to nakodovat přes diagnostiku... mám to nastavené na 70% svitivosti... problém s policií jsem dosud neměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 (upraveno) V některých zemích tak fungovat můžou, u nás ne. Mlhovky jen do mlhy. Asi jsi měl štěstí. Já je zapomněl vypnout a druhý den mě vybrali. A krom toho není to příjemné ani pro protijedoucí, spousta totiž ani nesníží svítivost a svítí natvrdo mlhama... To už raděj denní přímo za mlhovky, v těch kulatých RS/Scout to vypadá docela dobře a je to legální. Tak jak píše DawiDX Upraveno Květen 16, 2014 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 pokud to snížíš, tak je to ok. jak říkáš u RS/scout je to legální, protože nikdo ti tam neprokáže jestli sis to aktivoval sám, nebo to je již z výroby. ale u před FL seš udanej hned :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 http://www.ahifi.cz/svetelny-senzor-db600d.html. Chlapy myslite ze to bude fungovat? Predevsim bych to chtel vyuzit pri funkci comming/leaving home, ale i pri svetle ledky, tma hlavni svetla diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Nee, nedokážeš nakódovat BSG tak aby s tímto čidlem komunikovalo. Dokáže jen přepínat za jízdy, myslím že by tam dopsali podporu CH/LH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Diky a na kolik cca vyjde svetelny senzor aby to fungovalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 samotný senzor sem jsem sehnal za 400,- .... pak deska, na kteou se upíná, nějaké to lepidlo s primerem.... do 1000,- se dá vlézt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Tak tak a když si šikovný tak ti při výměně skla dají sklo s držákem na čidlo, natáhneš pár drátečků a dáš i samozatmvovací zrcátko a bude fungovat i senzor deště. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 samotný senzo. sem jsem sehnal za 400,- .... pak deska, na kteou se upíná, nějaké to lepidlo s primerem.... do 1000,- se dá vlézt A kde jsi to sehnal inzerce? ( aukto,bazos....) jak jsem se dival tak jsem nasel jen okno uz s tim.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Bude fungovat svetelny senzor kdyz nemam spinac svetel automaticky? Protoze mam moznost koupit samostmivajici zrcadko s destakem a svetelnym senzorem. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Spinac zozenies a vymenis. Tu v bazare bezne za 500kc. Bez neho to nema ako vediet, ze ma ist na automatiku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červen 14, 2014 Sdílet Odesláno Červen 14, 2014 Pokud nenatáhneš kabeláž budeš ho mít na okrasu :D když se natáhne kabeláž a koupíš spínač světel s funkcí auto (500-800kč) tak to jde kompletně dodělat jak s fabriky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.