Přejít na obsah

2,0 TDI-PD 103 kW

Doporučené příspěvky

Ty máš na 2.0 TDI 103kW kód motoru BSS? Bo co to je za kód? Koukni se na vyražený písmeno na tý hlavě, viz. výše... a hned budeš vědět.

Ale toto byl problém jen motorů BKD, protože mají 16 ventilů. BSS má jen 8 ventilů, tzn. že je v palici jen jedna vačka, tzn. dost materiálu okolo, tak to bude v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Děkuji moc za odpověď,teď jsem přijel domů,jel jsem cca 150 km/h (samozřejmě motor ohřátý) a z ničeho nic mi začla blikat kontrolka žhavení a auto ztratilo výkon,zastavil jsem,nechal klapat,vypnul motor,znovu nastartoval a auto jelo opět normálně,čím by to prosím mohlo být?jsem celkem zoufalý :(

Ano,je to na Superbovi,2.0 TDI 103 KW kod motoru BSS,asi to bude tím filtrem,že je ucpaný a pro to ta kontrolka že ? :(

Odkaz ke komentáři

Blikací kontrolka žhavení může symbolizovat více závad. To vypadá, jako by ti to spadlo do nouzáku, vypnutím klíčku se to pak resetuje. Ale nevím, jestli u této závady u supa bliká žhavení. U octy ne. To spíš zjistíš tedy na fóru v sekci se supama.

To by chtělo hodit na vag.

Odkaz ke komentáři

zajed na diag pac blikani zhaveni je sdruzena kontrolka a muze to byt neco jine, turbo nemusi byt v haji staci treba vycistit regulaci naklapeni lopatek, nebo to byl ojedinely incident. Rozhodne bych jezdil dal a zkusil zajet do servisu nebo k nekomu kdo ma VAG aby vytahl z diagnostiky co se opravdu stalo.

Jak overit ze to muze byt problem regulace je najit prudkej kopec pekne v kopci tomu nalozit na 3 rychlostni stupen jestli se to zopakuje nebo ne

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...