Rolbař Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 zkontroloval bych pořádně všechny hadice a spoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Tak se pridavam s problemem mizeji vody. Pred 14dny jsem dolil na max a dnes po asi 200 az 300km je to presne mezi ryskami. Nikde jsem nic nenasel ze by naky unik vsude sucho ale kdyz jsem otevrel expanzku tak tam jdou bublinky, takze asi hlavicka ze? Jinak vodni pumpa menena i srozvody pred 3000km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Jojo to bude hlava. Me to s prasklou hlavou i o neco vic zralo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Je pravda ze mi prijde trosku vetsi spotreba. No uvidime pristi tydem to vezu k znamemu tak uvidime co mi na to rekne. Jinak jsem predbezne koukal na nove hlavy a daj se bez problemu sehnat za nakej 20t a 25t jsem nasel osazenou uz vsemi ventily a takovejma blbostma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 To je za novou hlavu nejak malo. Mas odkaz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 http://www.tdichip.cz/eshop/tuning-motoru/hlava-motoru/hlava-motoru-amc-20tdi-16v-bkd http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03g103351b-hlava-bloku-valcu-it-15029.html A plno dalsich stranek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 To jsem se mel podivat co to bylo za hlavu co jsem daval ja. Daval jsem origo skoda, cena vcetne ventilu, zdvihatek,vacek atd kolem 40000. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Njn tahle je ale bez Vacek jen s ventily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Tak jsem asi zbytecne plasil. Jak tady nekdo psal tak jsem otevrel expanzku a voda se vratila jak mela na rysku jak byla puvodne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 To mě se vrátí vždycky taky, ale ona zase klesne pod rysku až nastartuješ a voda se natáhne do systému ;-) Já celý léto dolíval a hledal a hledal a hledal. Ale nic. Kromě toho, že mám důkladně propláchnutý chladící systém :D Asi to bude těsnění pod hlavou. Za nedlouho to šoupnu do servisu, aby ho vyměnili. Tak pak uvidím, jestli to pomohlo. A co se týče dlouhodobého pozorování - při postupném snižování venkovních teplot voda útíká míň. Takže asi opravdu trvá, než se motor zahřeje natolik, že se někde vytvoří nějaká netěsnost. Doufám, že to bude jen těsnění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Tak ja myslel ze je to normalni ten pohyb v nadrzce. Ja jsem zatim nedolival ani kapku ale ve skodovce mi tam trochu lily ale vcera kdyz jsem na to koukal tak zatim drzela a kdyz jsem to otevrel tak zase trochu povyskocila. No uvidime v patek to jde na kontrolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Tak voda se zacala ted v chladnem pocasi stracej nak rychleji. Na 1000km uz je to cela nadobka. Tak premejslim jestli nedat rovnou celej motor a se zarukou samozrejme ne novy nekradu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Tak já mám opraveno. Zatím (cca po týdnu) všechno ok. Měněno těsnění pod hlavou, hlava zkontrolována, zbroušena, všechno pěkně zpět. S chladící kapalinou, výměnou oleje a prací cena 12 000,-. Plus ještě výměna pumpy za 2 400,-. To budou "veselé" Vánoce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) Tak mizí kapalina, skoro litr za 14 dni cca 500km. Bmm 2007 160000km. Olej vypada bez následků, tak to snad nevsakuje. Dam vedet result od mechanika. Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 Neprijemne... skus to natlakovat abys vedel kde to utika... kdyz nuc nezjistus tak hlava.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 5, 2014 Sdílet Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) jj udělají to. jak to začíná mít km už lítaj peníze, nejdřív klasika rozvody + pumpa, žhavičky, tlaková hadice k turbu, teď tohle. podvozek brzy, uvidíme jak dlouho vydrží EGR + DPF... doufám že aspon přežije haldex a diferáky... Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Cece ale u bmm by nemel byt problem s praskajici hlavou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Čau, já mám taky BMM a měl jsem stejný problém, jak popisuješ. Prasklá hlava to nebyla. Ale bylo v čoudu těsnění pod hlavou. Výměna mě vyšla na 12 tis. Když to začalo, mělo to nalítáno cca 150 tis. km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 (upraveno) Tak to natlakovali, nic nikde neteče. Tak fakt tomu nerozumim proc zmizela( nebyla nikdy měněna dost pravděpodobně).... Tak sem ji nechal vyměnit a uvidíme. Upraveno Červen 6, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Tesneni pod hlavou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 pokud natlakovali a nikde nic netece a jakoze ze BMM nema problemy s praskanim hlav tak bych to videl na tesneni pod hlavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Schválně, kolikrát to tu ještě zazní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 (upraveno) Tak mám to nechat vyměnit nebo doporucujete počkat? A když je k.o. těsnění tak by mela vsakovat do oleje? Nebo to může chcat teoreticky az do vejfuku? Díky za poznatky Upraveno Červen 6, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Teoreticky až do vejfuku. Já měl olej taky v poho, ale voda mizela po litrech. Skoro jako nafta :D Měl jsem vlastně takovej hybrid. Klidně čekej, známej mi tvrdil, že když jde do spalování i voda, má to větší výkon :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Jeste to muze byt chladic co je vzadu na bloku motoru nad vyfukem tam jde taky voda a vim ze kdyz jsem tenkrat resil moje mizeni vody (ale na BKD) tak mi klubovy mechanici rikali ze taky uz zazili ze to bylo praskly. Na nej muzes udelat bypass a dal jezdit abys zjistil jestli je to tim nebo ne. Pro klid duse zkontrovat jestli neni nahodou dole rozsklebenej vodni chladit taky s ti mbyly problemy a par lidem tam zdrhala voda ( nevim jak dlouho to meli natlakovany a muze tam by jen drobnej unik kterej by se projevil az treba po delsim natlakovani) a pak uz bych sel na to tesneni pod hlavou. Ja kdyz mel prasknou hlavu tak mi to neslo do oleje ale do vyfuku a tu vodu to primo spalovalo a zaneslo to turbo takze ve finale jsme jeste tenkrat musel nechat cistit turbo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 no ještě sem s nimi mluvil, najel s tím 130km po mém svolení a nic nezmizelo. stojí to teď v kopci v dílně a podtím savej materiál. takže uvidíme po víkendu jestli něco zmizí... prej to tlakovali dostatečně dlouho... chladič je prej ok a i nad vyfukem, že ho taky tlakovali... no uvidíme jestli to bude po víkendu mizet a pak dyžtak vyměním těsnění... díky moc za poradnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 hmmm nevim jak moc je kontrukce toho chladice jina nez u BKD ( mena by byt jina pokud si dobre pamatuju ) ale nedovedu si predstavit jak se ten chladic da tlakovat na aute. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 (upraveno) jak sem nakoupil tak předávám, řikám počkám pak to dyžtak budu řešit jak doporučujete.. a jestli ho vynadávali, fakt netuším... je pátek, tak už končili... Upraveno Červen 6, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Mě to taky tlakovali - 2x. A nikde nic. Začne to utíkat až když se zahřeje motor. V pořádný zátěži (dlouhá doba jízdy, dálnice, táhlý kopce) se pak začne projevovat netěsnost kolem toho těsnění a voda mizí. Pokud budeš čekat dlouho a bude ti voda utíkat v létě víc než v zimě, tak jako mě, kdy mi to v zimě skoro neutíkalo a v létě jsem s sebou vozil 10 l vody do chladiče, tak je to těsnění pod hlavou. Né, že bych ti to přál, oprava je docela drahá, ale podle toho co píšeš, to bude téměř jistě to těsnění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 tak auto sem vyzvednul půjčil si ho, 165 km sem ho hnal. nic se neztratilo, ani přes víkend... takže ukáže čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.