RudisTDic Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 No vypadá to moc pěkně..ještě by to chtělo aspoň péra -35mm a bude to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Vypadá to moc dobře, dobrej výběr (tím myslím design, značku hodnotit nemůžu, protože s ní nemám žádný zkušenosti) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Díky Díky kvalitu poznám sám časem bud budu patřit mezi spokojený nebo mezi nasratý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 trochu nuda a zkouška jak to bude vypadat :) na zadních oknech síťka :) levnější náhrada za folie a dá se to kdykoliv sundat docela to zatmavý okno no spíš že tam nejde vydět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 a kolik tě stály ty clony na okna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 nevim kolik sem ta to dával přesně ale bylo to koupeno na aukru http://aukro.cz/protislunecni-clony-pro-skoda-octavia-i-1996-i2338362130.html http://aukro.cz/protislunecni-clony-na-skoda-octavia-1-liftback-i2342386708.html já mám ty na prvním odkazu solar ride už je mám na autě od minulýho roku furt i v zimě a nejsou vysušovaný od slunka porát stejný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 Ahoj, dlouho sem nic nenapsal o octě tak to napravíme co se týče kol tak zatím super proběhla výměna oleje a filtrů ale v čéra jedna taková maličkost nejdříve sem chtěl Rs nárazník ale vrazil sem peníze do vstřikovacích trysek Sprynt 764 u Dieselpower :palec: musím říct že paráda auto je svižnejší a co se tyče diesel poweru mužu jenom doporučit kvalita pár aktuálních fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Na kolik se Ti vyšplhal výkon? Nějaký graf by nebyl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Martin_TDi : graf nemám ale je to znát (graf bude 100% až to nikdy načipuji ale zatím čas :) ) octa dostala vytlumení kufru a koupil sem od člena novadac vestavbu za co díky ale musel sem jí trochu upravit a dodělat zdali mezi laminátem a přední deskou byly díry že sem tam prostrčil prsty tak sem to zafoukal pěnou a znovu celý 2x zalaminoval aby nikde nebyla škvírka :D repro sem vyndal o origo ozvučnice a šoupnul do vestavby, hraje to dobře ale pořádně sem to ještě netrubnul nebyl čas byl sem rád že sem to tam takle dal, (musím dělat koupelnu ale to je v sekci bydlení, stavba, domy, byty a vse kolem toho ) ještě chci dát desku ze zesilovačem na tu stranu :) abych to neměl ze zadu na sedačkách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 nechci te strasit, ale chtelo by to tlumeni opravdu poradne primacknout. pak se ti tam bude drzet voda v tech vzduchovych kapsach... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 kubiik - to vytlumení je už vyhlazený válečkem takže žádné vzduchové bublinky už nejsou ale děkuji za radu pár aktuálních foto z dneška z necelých 100km když sem vyjel auto bylo nableskané a pak se mi chtělo brečet ale už je tady zima s... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Kde jsi jezdil? :o Teď jsou silnice ještě suchý ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Most - Kadaň ráno v 7 mokro a mlha a v prunéřově hrabou díry pro nějaký trubky tak bylo i bláto na silnici :( ale dostalo mě to když sem v kadani zaparkoval vylez tak sem koukal jestli sem vylezl vůbec ze správnýho auta :D ted to musim umějt jinak mě nikdo nepozná každej mě zná že to mám naleštěný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Aha, už je mi to jasný , jen s tím umýváním to už teď bude na houby, protože auto umyješ a za pár dní si to můžeš zopakovat. Já třeba nerad myju auto, protože tu máme hrozně tvrdou vodu a po každým umytí musím i voskovat a to je hrozná práce , takže to jednou za 2 měsíce stačí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 Krásný nový rok přeji všem ,hlavně štěstí, zdraví ať vám vyjde vše co chcete a štastné kilometry bez jakých koliv trablů či starostí v novém roce 2o13 PŘEJE CIMA PS:nikdo nelezte dneska za volant po požití alkoholu Konny - na to prdím teď až po zimě zase umiji a navoskuji pár fotek když byly největší mrazy ...brrr to byla zima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 aktuální foto z dneška .. už aby ta zima zase skončilo a octule vypadala jako na poslední fotce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 octude dostala nové sviceníčko na cesty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Preji vse nej k narozkam :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Taktéž přeji vše nejlepší k narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Všechno nejlepší a hodně km bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 I od nás vše nej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Děkuji děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Vše nejlepší, ať vám to spolu frčí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2013 Děkuji děkuji, frčí nám to spolu moc dobře a snad co nejdéle ,musí si jí člověk hejčkat aby mu neutekla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 holka lehce zasněžená po dnešku už aby bylo jaro B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 JJ, jaro by se už šiklo ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 tak už se konečne oteplilo a mělo by to tak zůstat ,takže v čéra přezuto a umyto leštit se bude až bude pořádné teplo úplně krásně zase prokoukla po té zimě a taky mi u předních kol prokoukla lehce rez takže se to bude muset opravir pře brousnout,plnič,barva a lak a ještě chci udělat že sundám ty plasty v podběhu a ty podbehy pořádně vyčistím nastříkám gumo asfalt nebo antikorouzní barvou poradíte ? a pak v tom plastovém podbehu dole udělat vetší díru aby lépe odtékala voda a bordel aby se tam tolik nedržel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 No, mně se tam taky drží bordel, taky je to letos na opravu :-/ tak dej vědět, čím jsi to zaplácal...a myslím, že větší díra asi nepomůže, ono se tam stejně drží bahno :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Přesně, díra je k ničemu, stejně se to tam bude usazovat ;) Lepší je to 2x za rok vyčistit a je klid ;) Jinak já to natíral Body 940kou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.