ciimaa Odesláno Září 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2014 pěkné pěkné :) Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Září 27, 2014 Sdílet Odesláno Září 27, 2014 good hezká práce a ty pružiny o nich jsem taky už přemýšlel do začátku než bude nastavitelný podvozek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Tak aby se neřeklo že furt sem vydět hlavně v tématech pro dospělé tak to trochu oživím tady pružiny se osvedčily sou parádní co se týče octy tak naprostá spokojenost a spolechlivost pár fotek ze v čerejšího blbnutí VŠEM PŘEJI KRÁSNÝ NOVÝ ROK 2o15 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 ty tam máš xenony? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 (upraveno) nn sou to ledkové parkovačky bílé 5ti bodové přesné označení už nevím Upraveno Prosinec 31, 2014 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 I tobe vse nej v novem roce;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 taky přeju vše nej v novém roce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Tak po delší době něco napíši octa funguje jak má mám už letnáky nahozený až bude čas tak musím naleštit a navoskovat jen sem musel koupit novou baterku stará baterka vydržela 7let a tři auta za sebou... 1rok byla u tatay v Tranzitu ten se šešrotoval,já si jí dal tenkrát do astry f moje první auto po rodičích tam byla 2 roky pak sem si jí dal do octy kde bylo přes 4 roky a to byla STARLINE :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Footman Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Jaké barvy jsi použil na ten nátěr podvozku ? "šmirgloval" jsi to předtím nějak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2015 (upraveno) barva koupena v baumaxu Alkyton - černá lesklá šmilgroval sem a ocelovým kartáčem sem odstranil kam sem se všude dostal a odmastil ředidlem všechno pak natřel a drží to kdybys to dělal bacha na oči vem si brýle mě spadla mi rez do oka a nic příjemného 4dny sem to cejtil Upraveno Březen 31, 2015 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 JJ, tohle to je dosti špinavá a nevděčná práce. Jsi černý jak bota a ještě hrozí, že Ti něco spadne do oka.... Měl jsem to samé . Já jsem použil kdysi na ramena body základ+vrch, ale na těch svarech to po dvou letech stejně je rezavé zase..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 13, 2015 Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 (upraveno) oživím Ti to tady // úterní výměna zámku ve dveřích řidiče u mé krásky. Ještě jednou díky! koupím Ti flašku ať je na pokru co pít :D Upraveno Květen 13, 2015 uživatelem pulsik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 čuuuuus nemáš zač , fotky se davaj kde je vydet reklama OC :D Všichni se puste do PULSIKA nechce si založit téma o své krásce zdali má sockovej předek podle něho až prý udělá FACE tak založí přitom se nemá za co stydět je krásně býla v puvodním stavu a mluví o ní jak kdyby to byla největší čarodejnice zde z OC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 máš pěkné kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 :D slibuju, že po předku založím. . a už na ni budu hodnej! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 pulsiku, face předek nedávej :( Nech Octu v předfacu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 Musím říct že předface je kolikrát lepší než Face když se pěkně udělá :) Obě jsou pořádné micky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 16, 2015 Sdílet Odesláno Květen 16, 2015 Pane Ciima jak vidim tvoje auto tak musim rict ze je to krasne nalazena octavecka, jde poznat to zatmeveni oken kdyz aviti slunicko? Zacina mi vadit jak ve 20 stupnich je v aute jak ve skleniku a musim poustet klimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Košin -děkuji - zatmavení skel super věc ,škoda že nemužu mít i předek takle , mě stojí auto prdelí k slunci a v létě do ní pere sluníčko před foliema když sem tam vlezl tak sem skoro omdlel horší jak skleník .po folii je to podstatně znát a už nemám ani vyšusované nové potahy od sluníčka ... vzhledově to auto hodí úplně na jinou ligu octa mi odvezla pracovní desku na kuchyňskou linku (teplice - most) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Nj, občas ty auta musí sloužit :) Ale ta deska se k tý stříbrný hodí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Ciimaa ty jsi primo z plzne ? V pondeli jsem projizdel pres Plzen a mam pocit ze jsem te potkal :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 auto je od toho aby jezdilo a pracovalo, tak občas něco kromě našich zadků musí uvézt, něco jako já když jsem lítal s ledničkou :D a vlezla se i když měla 2metry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 (upraveno) milos0785 - nejsem z plzně ani sem tam ten den nebyl ... sem z Mostu košin - to je poprvé co sem zní udělal nákladák ta vozí jen svátečně max 2lidi vzadu jinak jen mě a přítelkyni :D no co vše je poprvé jinak octa hlasí výměnu oleje ;) takže jí dopřejem a rovnou i převodovce novou kapalinu :) a veškeré filtry dávám pár fotek z kamarády konečně foceno pořádným foťákem ne telefonem ještě tam chybí jedna bílá octa ale stou se snad někdy fyfotím viď Pulsiku :D foto i interiéru pořádně dodám no a nikdy v budoucnu se bude muset vyměnit volat za hezčí :P ještě dodám že octa nebyla umita ani vyleštěná ale posraná od ptáků a zaprašena od pylu Upraveno Červen 10, 2015 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 je to fakt kočka :) výborně se staráš moje taky toho moc nepovozí, ale loni tam byla občas nějaká lednička, jinak jen já a přítelkyně, max ještě horské kolo které se v 29" kolama a 21 rámem vejde bez rozebrání do kufru :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Děkuji moc ten kufr toho zpoliká hodně když tam nemáš bednu na tuc tuc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Aha tak to jsem se trochu sekl... a octa paradni, udrzba je dulezita ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Fajné fotečky ! Údržba je důležitá - to je základ zdraví ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 11, 2015 Sdílet Odesláno Červen 11, 2015 Krasavice;-) Kola nemen,jsou super;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Dík moc,pro mě důležité zdraví auta pak až cinprlinky :) měl sem v plánu kola vyměnit protože mi přijdou okoukané ale dost lidí říká neee tak si je nechám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.