drura Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Super tak do toho taky urcite pujdu! diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Tak dneska vybetonováno 5 kubíků, hezky rovně ze selnice a žádnej 25cm rozdíl tak můžu dát nárazník na auto konečně ,to bude nejdřív v neděli podle toho v kolik se vratím jedu na výkend pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Taková úprava kvůli RS nárazníku :D Blázen :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 (upraveno) tak ono to už potřebovalo jak sul bylo to hrozný a ze selnice do žlabu to bylo 25cm a jen tak tak sem tam neškrtnul normálním nárazníkem když sem najel rychleji tak sem škrtnul , a ta mazanina betonova co tam byla tak popraskala atdd ted tam je 10- 15cm betonu a kary síť to už něco vydrží ale ten nárazník to rozhejbal aby se to udělalo sem měl strach abych ho hnedka nově nalakovanej nepoškrábal atdd Upraveno Březen 27, 2014 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Pěkná práce, co bychom pro autíčka neudělali že ?:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Souhlas s martasem.. pekna prace.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Děkuji moc Dneska sem dal na auto nárazník .... taky se mi stalo že mi ušla klima v tom jednom lisovaném spoji nevíte někdo jakej je to díl co mám koupit ? jinak nárazník na autě luxusní dalších 10koní navíc v sobotu dám kola,vysaju,vyčistím,umyji a naleštím PS první 3 fotky mají nějakou divnou barvu zelenej barák fakt nemáme :D ale to dělaj ty chytrý telefony :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Pěkný nárazníček! Palec nahoru! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 V lete me to na samem miste take uslo, ale pricinou prodrenim o ten ostrej cernej plech co je za hadici. Tak ze bacha na to. Radsi jsem a hadici navlek kousek pevne.hadice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Martin dekuji BerryRS kolik si dival za novou hadici? jestli sem koukal dobre tak to vyjde na 4 tisice :( nebo to mam skusit nicim prebalit a utesnit? nejaky napad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Nárazník octě jen prospěl, paráda , jinak co se týká té hadice, tak pokud se nepletu, tak je v ní tlak okolo 10-20 bar a to si myslím, že se ti nepodaří utěsnit... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 ahoj naraznik parada pekne jsi si ho udelal a z hadici ti mozna muzu pomoci asi ji tu mam ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 (upraveno) Vim ze stoji raketu. Nakonec jsem sehnal tusim kolem 2500kc. Upraveno Březen 31, 2014 uživatelem BerryRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Díky kluci 2500 je taky raketa za blbou trubku možná skusím tady u nás nechat předělat zejtra se zajdu poptat u vidím na kolik to vyjde Sade klidně se koukni když bude za rozumnou cenu jdu do ní ,zase si hold udělám výlet s tebou se dobře obchoduje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 trubku už mám vyměněno za dobrou, kámošovo kámoš rosekal octu tak sme to vyměnily :D Jinak octa umyta a vyleštěna,co se týče vzhledu tak už finál , max vyměním prut za ploutev (antena) jo a ještě chci vyčistit světla ať se lesknou už sou zevnitř načernalé,ještě musím dát do kufru vzpěry ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Máš to jako nový, krásná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Na svůj věk je opravdu pěkná děkuji :palec:když nikde řeknu že je to rv.2000 tak :o , snažím se aby to tak bylo co nejdéle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Pekna pekna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Je opravdu v moc pěkném a zachovalém stavu. Je vidět že, se o ni dobře staráš ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Dneska hezky tak se vypucoval interiér taky sem trefil bažanta tak sem umyl a vyleštil octu trefil sem ho ve 130km/h sem rád že mi nic neponičil ale tejden sem stím jezdil a moc se tomu nechtelo umejt :wallbash:ale umyl :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 25, 2014 Sdílet Odesláno Květen 25, 2014 Moc pěkné pane , máš štěstí, že srážka s bažantem dopadla jen takto ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Děkuji jojo dpoadlo to velmi dobře na kámoše co jel zamnou zbyly jen kapky krve :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Tak tos měl fakt štěstí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 ale jen o fous naposlední chvíli se rozhodl že vzlétne ale furt sem ho trefil přední hranou kapoty mezi světlem tam mám i malinko lak pryč od toho hňupa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Já už dvakrát sejmul dravce.. Jednou ještě s Golfem jsem jel po dálnici z Olomouce na Mohelnici a ze křoví vylítlo káně a přímo mě do čelního okna - naštěstí nebylo rozbitý.. No a asi před měsícem a půl jsem zas u nás sejmul poštolku - stejná situace jen v mnohem menší rychlosti.. Jenže mě je pak těch ptáků líto :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 já trefil 2 srny 5 minut po sobě, naštěstí ne octou, ale služební felicií, odnesla to akorát spz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Já jsem teda nikdy nic netrefil, ale na silnici jsem malém vjel na srnku, která ležela uprostřed pruhu a jen zvedla hlavu koukal na me...asi byla nacla chudera.... Takže jsem okamžitě volal 158 už skrz to, ze se mohla stát nehoda a taky to, ze mi ni bylo líto a určité se trápila :( tyto situace nemám rad.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 Dakui - už mi taky pár krát něco vylítlo ze křoví ale vždy sem uhnul Košin - 2 srny po sobě :o dobré skore ,ale naštěstí jen spz Radess - zachoval bych se stejně taky nemám rád když vydím něco přejetého a leží to tam tejden třeba ty zvířata taky za to nemohou že vletí do silnice :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Tak dneska nějaká ta změna konečna dány RS vzpěry a staré potahy vyměněné za nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Odkud mas kamaráde ty potahy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.