ciimaa Odesláno Červen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 AIC automotive - německý výrobce přesně tato https://www.cc-autodily.cz/spoustec-skla-5 1800kč se mi nechtělo dávat za originální stahovačku a stejně nebyla skladem na cc-dílech a čínu sem nechtěl, tak sem vzal tuto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Červen 25, 2017 Sdílet Odesláno Červen 25, 2017 Já jsem vždy taky měnil vzduchový filtr po 15 000km, ale bych tak čistý, že bych snad řekl že to je až zbytečné, po vysátí vysavačem nešlo poznat který je nový a který starý. Určitě ale záleží kde se jezdí..... Když se to udělá dříve (olej, filtry atd...) tak to ale rozhodně není na škodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 26, 2017 Sdílet Odesláno Červen 26, 2017 Ta stahovačka vypadá dobře, za ty peníze. Origo je opravdu už dost drahá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 Stahovačka funguje parádně Bylo na čase vyměnit brzdy po 6ti letech(Zimmermann sport spokojenost) a ABS čidlo? na levé přední straně, plus sem si řekl malou opravu spodku blatníků ale to se pěkně ukázalo ? vždy čistím ten spoked blatníku jak měním kola ale až dneska mě napadlo dát na stranu ten plast omg a to se teprve ukázalo ? tak sem to tak nějak zvládnul co dům dám nebyl sem na to připravenej co na mě vybafne , příští rok budu muset dát nové blatníky po zimě 100% Ale zadek kotoučů sem bohužel nevyměnil, nesprávné kotouče sou na 4*4 , tak budu muset poslat Jeldovi zpět a počkat na správné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlasta79 Odesláno Červenec 1, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 taky mě na jaře napadlo ten plast sundat .. naštěstí to u mě vypadalo dobře ... je za tím dobrá skrýš na bordel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 1, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2017 Pekna udrzba :palec: , ale ty blatniky to maji uz davno za sebou, holt nemoc Skodovek :( , loni jsem si tim taky prosel a rovnou jsem nechal vyvarit i prahy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 Tak si to kráčím k autu po práci a koukám že tmavá díra ve výřezu na koncovku výfuku, ohnu se, kouknu a koncovka je pryč :wallbash: za tlumičem výuku to uhnilo a spadla někde chci se zeptat jestli se dá použít koncovka RS z combi , teoreticky si myslím že ano jen přizpusobit vzdálenost combi RSa na internetu sou jen aby měli tu koncovku to bude asi oříšek sehnat :angry: pokud bych nesehnal tak se mi líbí ještě co má zde pár lidí a myslím že to měl jeden člen na "modrá bestie" leštěná nerez /chrom trubka zaoblená dolů jen nevím kde sehnat nebo jak udat nazev do googl abych to našel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 Pěkná oprava blatníků a výměna brzd![emoji106] Co se týče koncovky výfuku, tak bych použil klidně RS z kombíku a laufy doladíš k tlumiči. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 Díky moc , už sou i nasazený zadní brzdy , blatníky se povedli tak super ale po zimě dám nové a nechám udělat prahy a bude klid ;) Rs koncovku zejtra začnu obvolavat a snad nikam pro ni zajedu a šup na auto aby to zas vypadalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 4, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2017 Tak s tím výfukem to je pech :( Co jsem koukal, tak zadní díl výfuku z combi by měl pasovat. V ETCe je uvedený jen jedno číslo dílu, takže by to mělo být stejné combi/lift. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2017 Ok ? díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2017 (upraveno) Asi se nedá použít zadní díl výfuku z RSa na TDi , to bude mít asi jiné vlastnosti benzínový tlumič a naftový ? Každý to chce podat jako kus zadního dílu ne jenom koncovku Upraveno Srpen 5, 2017 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 5, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2017 Podle mě je to stejný. Uchycení stejný, tvarově a i vnitřek bude totožnej, jen je tam navařená koncovka :) kdyžtak ať mě někdo opraví :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 5, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2017 Mám známého, který má origo RS zadní díl výfuku na TDi čku a zvuk je úplně normální, žádné problémy s tím nemá. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2017 Dneska sem koupil zadní díl kluk prodával díly z anglana rs,je přímo z Mostu jako já tak už ho mám doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2017 Tak už zase jak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 6, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2017 hned to vypadá líp s koncovkou,jen mi přijde,že je trošku na křivo nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 6, 2017 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2017 Jojo je lehce , teď to drží na spojkách musím domluvit cočko a zavařit to už se doladí přesně jak to má být :) elektrodou bych to propálil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 6, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2017 Je to moc fajn, polohu doladíš. Já jsem tu svoji svařoval nerez elektrodama a taky to šlo. Je to 2mm tloušťka. Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 Po delší době je další upgrade Turbo 96kw + soft 12? kW 17?PS ,není odbrzděno + výměna oleje a filtrů když se dalo turbo Je to repas ze specialturbo.cz mají jako jediný originální díly v ČR jede to parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 13, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2017 Půjdeš pak na brzdu? Od kolika otáček to začíná pořádně tahat? Slyšel jsem že tomuto turbu už trošku víc trvá,než se nafoukne. Jinak držím palce ať to správně funguje! Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 14, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2017 Já mám průběžný náběh od 1800 tis otáček(tam nejspíš bude ta tzv turbo díra 1 vteřina než se nafoukne) ale největší zátah je 1900-2000tis otáček to pěkně tlačí do sedačky, přítelkyně nevěděla že sem dělal turbo a jenom jak sem nastartovat tak to poznala jak to hezký zní a při jízdě už to i cítila a hned mi to řekla ty si dělal turbo ? Brzdu zatím ne,ale uvidím kdyby byl nějaký problém tak si na ni zajedu , ale logovalo se to za jízdy a vše bylo v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JohnyM Odesláno Říjen 16, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2017 Hodně pěkně to ladíš, jaká z úprav na výkon byla nejvíce znatelná? Vstřiky? Soft? Turbo se softem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2017 Vstřiky - tam není moc znatelné , mě teda přišlo lepší táhnutí za plyn Soft - tam už to bylo dost znatelné jiné auto prostě ? a schutí roste chuť Turbo + soft - to je prostě morda , čím větší ladění tím prostě pecka Moje původní turbo už dosluhovalo , axiální vůli mělo ,začlo houkat , podtlaková banka zarezlá turbo tim pádem mělo přidřené lopatky = nouzák Tak sem se rozhodl rovnou pro 96ku Turbo , svoje staré turbo si nechám kdybych potřeboval někdy , jen ho nechám vyvážit přetěsnit prostě repasovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Odešlo čidlo teploty ,tak sem rovnou udělal očistu chladící soustavy po 6ti letech ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Hezky pěkně ty ; -) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 29, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Nepřežeň to s koncentrací! Neplatí zde čím víc , tak tím líp.... Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2017 Díky , dával sem 1l vody na cca 0,9l G12 takle sem se to dočetl na internetu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Dneska přišel díl pro octu ,zdali holka má prasklý vlnovec a za katem první svár utrhly No a takle komplet novej za 2600kc no nekup to mazlovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 30, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2017 Tak to je parádní cenovka. Kde jsi kupoval a co je to za výrobce? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.