pulsik Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Jsem Ti řikal, že parkování v Mostě je o hubu :D.. dáš do pořádku a bude zas dobře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 22, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Se nám to tady s těma bouračkama před svátky nějak rozjelo Tak hlavně, že s klukem byla řeč a dal nějakej peníz na opravu. Jinak dej oktu brzy do cajku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 Jojo Kluci Dneska sem si stím trochu hrál a už to vypadá líp než seženu pěknej blatník barvě :) Taková ta čára co tam jde vydět kdyby tam nebyla bylo by to lepší a to už se mi nedařilo srovnot uplně top ale kde to vydět jen z nějakého úhlu , a v tom lemu jak sou ohyby tak tam už neni šance co dát do puvodního stavu .... ale jinak super B) na to jak to vypadalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 Dobry :) bych se posral a frajera bych nekam dotahl do banky at si klidne pujci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 Dobře sis s tím pohrál , jinak s 1500,- bych se tedy nespokojil, buď by si musel jít vybrat do bankomatu nebo bych to hnal přes pojišťovnu, protože bych trval na novém (třeba i použitém blatníku), ale hlavně novém laku... :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 23, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2015 A novej lak jak kde se pohybuje 2-3 tisice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 3ka blatnik, lak 2ka, chtěl bych aspoň 5ku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Na parkovišti mi do golfa nacouval borec ....nic moc, ale lak praskl atd. nechtěl to řešit s pojišťovnou, že má auto půjčené od rodičů. Ok nemám problém, chtěl jsem 7 tis., kdyby byl náhodou prasklý nárazník ....nakonec jen lak. Kluk byl férový a hned šel vybrat, tak jsem mu pak volal, ať si dojede pro 3 tis zpět. Jednal férově a nesnažil se dohadovat, tak jsem jednal také fér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Deko - takový lidi by měli být Jinak octa po STK kde mi nemohli nic vytknout lehká koroze výfukové časti ,povrchová koroze rámu nebo pomocného rámu vozidla ,kerá nemá vliv na pevnost konstrukce vozidla . to jde na 16let starý auto příští léto před STK natřu zas spodek teď sem se na to vyprdnul nemusel sem mít nic napsáno se mě ptal jestli mám rád to auto :D říkám jasný proto je takový jaký je ;) jediný co zmínil co by nemělo být ale to neřeší, je ta samolepka OC na předním skle z boku .... kolikrát mě zastavili strážníci a ty mi taky nic neřekli pár fotek ..... jinak slouží jak má :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Tak gratulace k úspěšné STK ;) je dobře, že se o oktu staráš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Únor 12, 2016 Sdílet Odesláno Únor 12, 2016 Tak to ste narazily na fajn kluky s kterýma se se domluvily. Me naboural cikan v Bílině u nádraží. No tak se volali policajti a říkal to mu debilovi jestli ma pojistku ze jo. Tak se to sepsalo a jel sem druhy den volam na pojistovnu a myslel sem ze me mrdne cikan to nakonec pojisteny nemel ohanel se s neplatnou zelenou kartou. Nakonec po tom litani se to vyresilo pres ČKP. A poslali mi 5200,- takže pak to bylo vpoho ale toho litani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 13, 2016 Sdílet Odesláno Únor 13, 2016 Taky gratuluju k STK ! Máš ji moc pěknou! Ať stále dobře slouží . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2016 Díky kluci 312 - nikdy bych nechtěl potkat cikána a nikmu to nepřeji ! verbeš jednu aspoň že ti to dobře dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zvoncy Odesláno Únor 15, 2016 Sdílet Odesláno Únor 15, 2016 Tripling super :) čo si kupoval na to? Niekde som videl aj že sa natiahli nejaké kable z passatu ktore mali tripling a šlo to. A ešte som videl taky modul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 zvoncy -Díky , ano prodávají se z passatu kolem 1500kč a napojujese to na výstražný ale tu cenu sem neobětoval , Na Dieselpoweru nabízí ermish za 500kč modul ,snadné napojení ,dodá i návod http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=97367&highlight=tripling Jinak pár fotek na zimákách a dnes sem dal letní ,nějaká ta samolepková manie :Dna zkoušku jestli vydrží na brzdičích nápis :) jestli ano pak se budou nabízet ale to je až do budoucna cca měsíc testu :D více méně jaký koliv název Kdo pozná zásadní rozdíl na autě ? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Březen 27, 2016 Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Od kdy máš spidery vole?:D.. ti půjčil danda nebos mu je ukrad:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Hej ty práskači :D teď už nikdo nemusí hádat ....... spidery - no nepovím ,možná nikomu jinému řeknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 No, ty šedý Spidery oktě moc sluší ;) už je Dandovi nevracej :D A ten nápis na brzdičích nemá chybu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
43VTEC Odesláno Březen 28, 2016 Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 Divam se ze vsichni davaji Spiderxy , sakra :D hold to sjou asy nejhezci kola na O1 :) hned octa prokoukla jake si tam daval srouby, ted resim jestli tam muzou byt klasicke obyc co mam na plechach nebo tam musi byt s nejakou jinou dosedaci plochou :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2016 jojo spidery sou pěkný ale já na ně nejsem moc ujetej ... jen sem si je z kámošem propůjčil an dobu neurčitou :D Co se týče šroubů tak na spiderech teď mám origo škoda nemají takový zasedací kužel .ale co mám na svejch kolech tak tam je vetší zasedací kužel ... ale škoda simply clever tak mají normál šrouby na spiderech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Parádní nálepky! Jsem taky zvědavý, jestli tam vydrží - je tam celkem teplíčko :) ! Na těch spiderech je to špica 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 29, 2016 Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 Co to máš za ošklivý kola? :D Dej tam zpátky ty svoje :D Samolepky luxus, snad to vydrží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2016 ¨Dakie - sou to takový sušně z nosu :D jednou vrátím z5 moje :D možná teda jestli se nějak neodřou atdd :D pak bych si musel nechat tyto ošklivé :( ....... :D :P Snad jo ,kámoš testuje jinou folii tak kerá vydrží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 Tak pozná někdo rozdíl ? B) Jinak holka jezdí dostane nový kotouče s destičky na zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 střecha dobrá ;-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 Máš to moc pěkný, Spidery tomu hodně sluší ;) střecha parádní a jestli dobře koukam, tak je polepený i křídlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 Díky kluci .... je střecha ,sloupky ,křídlo ? Nějak spidery majitele nepostrádají ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 27, 2016 Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Parádní změny , nemá kámoš ještě jednu sadu nepotřebných spiderů :) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2016 Parádní změny , nemá kámoš ještě jednu sadu nepotřebných spiderů :) ? Díky to nemá bohužel ale je takovej že to střída tak třeba jednou půjdou do světa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.