kocka87 Odesláno Červen 16, 2015 Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 Určitě kola nech, jsou pěkný a oktě sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 16, 2015 Sdílet Odesláno Červen 16, 2015 přesně tak, kola tam nech, moc sluší a nejsou na každé druhé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 18, 2015 Sdílet Odesláno Červen 18, 2015 Za mě taky kola super;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 Dík moc kluci kola nechám na 100% dneska proběha výměna olejů a filtrů ten olej z převodovky docela kakel smrdíto a zárověn vypadá jak nějakej starej fritovací olej :D už šlo poznat změna jen jak sem sjíždel z najezdu tak se řadilo líp ,zejtra projedu tak uvidím :) já nejsem vrah ty mušky mi skáčou sami od sebe do cesty akorát znich mám zaprasenej nárazník sem ani nevyfotil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 20, 2015 Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 ten nárazník dáváš dolů kvůli nájezdům? :D docela rozcvička před prací :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 20, 2015 Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 Naraznik je dole hnedka, ze :-) olej a filtry me cekaji pres tyden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 Jojo naraznik jde dolu kvuli najezdum, když sem měl normal naraznik a nesnizene tak to bylo tip top ale ted ho musím sundat, ale nastesti simply clever: ) a naraznik Je rychle dole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Zdravím ,potřeboval bych radu jakou značku zvolit ložiska před 2lety sem měnil za FAG 671kč už mi zas hučí po 2letech a najeto necelých 30tis Fag http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-predniho-kola Febi http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-predniho-kola-1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Meyle http://www.cc-autodily.cz/ulozeni-predniho-kola-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Díky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Buď si měl smůlu na špatný kus nebo špatná montáž ;) Jinak z tohoto výběru FAG ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Díky moc dělali mi to ve škodovce v Mostě - chci to tam dát znova :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Jedine fag ... Asi spatna montaz nebo dej hned i novou nabojku nebo zkontroluj tehlici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 23, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2015 Nemáž zač ;) jinak bych to dal preventivně jinam než do škoda servisu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2015 Diky moc!!! Fag objednan.Mám známého v té škodovce tak si myslim že mohl být spíš vadný kus,měl sem ji tam 3krat a vždy spokojenost.To je zrovna věc kerou si neudělám a ještě nechám vyměnit spojku.Jine servisi tady v Mostě no nevím: ( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 tak to trošku oživím ložiska neměněny :P měnil sem si destičky a zjistil že sem měl seklé zadní brzdy,na obou stranách ty spodnou pohyblivé šrouby zaseklé :( rozebráno vyčištěno promazano a vše fungue a nic nehučí Spojku sem nechal vyměnit za jednohmotu SASCH+VR6, manžetu na poloose a převodovce,výměna brzdovky - jinak servisák říkal že je auto v moc dobrém stavu :) ten spodek se mu líbíl natřenej no a 2 dny co sem měl auto po servisu sem potřeboval zajéct pro stůl a židle a nenastartoval sem tak sem vyndal startér ,rozebral vyčistil uhlíky sou ještě OK , vratíl do auta a už týden šlape jak hodinky :) octa odvezla postel proběhla změna blinkrů :P chtěl sem i zadní světla ale 2x sem to pokazil tak už došly nervy tak sem se na to už vypodnul a to sem chtěl udělat i přední světla <_< až budu mít chuť skusím udělat jen zpatečku a blinkry na zadních světlech :D dávám čest těm co lepí folie proběhla změna i ve světlech ;) ještě musím koupit usměrňovací diody abych udělal i brzdy ... takle sou jen obrysovky :) par aktuálních fotek po umytí :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 (upraveno) Pěkně se o ní staráš Na svoje roky vypadá fakt parádně. No a s těma zadníma světlama si mi nasadil brouka do hlavy... :D Poznal jsem na fotkách s postelí správně Chomutovský Asko? Upraveno Září 14, 2015 uživatelem Ladis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Díky moc ikdyž teď je docela zanedbávaná jak sem dělal byt jojo Asko Chomutov světla viz - http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-dvojita-obrysova-a-brzdova-svetla-pro-octavia-i-700.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 JJ, moc pěkná údržbička ! Jak se Ti chová jednohmota oproti původní dvouhmotě ? Je to znát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Jojo je to znát od prvního rozjetí hned zabere a jede v kopci se nic nechvěje na sešlápnutí ;) jenom mi přijde o něco hlučnější těď to mi ale vůbec nevadí , po novém roce chystám upravu výkonu něco málo už je doma a spojka na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2015 Sdílet Odesláno Září 14, 2015 Pěknej chladič jsi si pořídil...Co planujes všechno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Tady se půjde fest s koníkama nahoru ! Na kolik se chceš dostat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Chci dát minimalne race 512 vstriky .turbo min. 1749VB, 110kw, ARL aby bylo do tech 200koniku, nebo proste ještě vetsi turbo GTB1756 to měl predcjozi majitel na tomto Cooleru 260PS Uvidim musis rozmyslet a všechno procist pres zimu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 (upraveno) Hlavu na čerpadlo taky?Sání už mas?Co podavacka? Kudla abych začal zase šetřit... :P Upraveno Září 15, 2015 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Hm , tak to jsou veliké plány ! Tak ať se to podaří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Týjo, dobře ladíš! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Spooky1- jestli se rozhodnu nad 200PS tak mě to nemine ale zas je to o jiných penezích když se rozhodu do těch 200PS tak vyměním jen olej chladič a nechám odladit u DP zase :) přijde mi normál do těch 200PS nad už sou docela dost ůpravy a hlavně by to chtělo už i převodovku 6ti kvalt jestě musím pročíst fora a udělat si jasno co provedu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Nooo jsem zvedavej co vymyslis a držím palce... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2015 (upraveno) Dneska přišel balíček s tripplingem :D dalo se nastavit kolikrát chci bliknout ja dal 4x Upraveno Září 24, 2015 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 24, 2015 Sdílet Odesláno Září 24, 2015 Pekna vychytavka, taky musim poridit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 25, 2015 Sdílet Odesláno Září 25, 2015 JJ, mám ji taky nastavenou na 4x bliknutí a je to fajn. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2015 Tak po dlouhé době to tu oživím :D jedno foto jen tak za večera ;) druhé foto z dneška vyjíždím z parkoviště u Tesca ,samozrejmě dávám přednost z prava tak stojím a auto co bylo zaparkované do mě nacouval tak sem na něj vystartoval a on že se zapoměl kouknout že byl zakecanej z kámošem to mě samozřejmě nezajímá ... tak uznal chybu atdd .... tak sem mu řekl ať dá 2 tis a může jéct ,tolik neměl tak mi dal co měl - 1500kč ... mladej kluk co má půl roku řidičák a 3dny auto ,passata b5 promáčklý jen blatník na štěstí kdyby mi něco udělal z nárazníkem tak ho zabim ....zítra zkusím vyťukat ,vím že to nebude vypadat jako origo ale zatím než seženu blatník v barvě ;) za rozumnou cenu :) rozpočet je jen 1500kč :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.