Mr.Freezer Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 chalani... potrebujem odvzdusnit brzdy a chlapik co robi na STK mi povedal, ze ked to ma ABS ze v ziadnom pripade to nemozem odvzdusnovat tak ze napumpujem pedal a povolim odvzdusnovaky, ze to mam dat do servisu... nechapem celkom preco by to malo byt tak... ale radsej si necham poradit... viete ako na to?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Musíš Vagem zapnout čerpadlo ABS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Duben 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 nooo... presne toto som tusil, len som to nechcel napisat aby som nebol za hlupeho... takze cez VAG.. presnejsie?? akcne cleny?? diyk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Já své předchozí auto, které mělo také ABS odvzdušňoval a měnil kapalinu dle rady známého. "Povol odvzdušňovák a nech to v klidu výtéct. To je fyzika, nádržka na kapalinu je přece výš než odvzdušňovák, tak to nech vytékat a vytlačit vzduch". Žádné šlapání na pedál, žádný pomocník. A funguje to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 a 5 litrů brzdící kapaliny v háji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 no vedeli by ste mi niekto poradit ako natlakovat cez vag??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 a 5 litrů brzdící kapaliny v háji Proč 5 litrů? Jde to krásně, první bublinky a pak kapalina. Teče to pomaloučku, možná to trvá déle, ale funguje to naprosto perfektně a nikoho k tomu nepotřebuješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...pomocou+vagcomu Pěkný návod i pro blbce, ale ve 304 mi to nějak nejde, takže jsem asi hodně veliký blbec. Takže návod jak to udělat ve 304 taky uvítám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 S kamarádem jsem zadní brzdy (bubny) odvdušnil normálně našlapáním a ABS mi funguje normálně... nebo čerpadlo ABS musí být zapnuto jen u předních brzd? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
STIB Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Pokud jen měníte brzdovku nic se napojovat nemusí,ale pokud se dostane do cerpadla vzduch tak postup je nasledujici Odvzdusnenie brzdoveho systemu ABS pomocou VAG-COM Spojime sa z RJ ABS 03 Zakladne nastavenia - 04 skupina-001 a potvrdis enterom. Malo by sa rozbehnut cerpadlo asi na 10s. A je to. Hotovo,vzduch je vytlaceny,uz len odvzdusnit smerom ku kolesam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 A jak to funguje, kdyz tu kapalinu menim, tak aby se stara brzdovka dostala pryc z cerpadla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 to ti rozumim, ze budes slapat na brdu a odvzdusnovat jednu po druhe, ale pokud nezahybes s cerpadlem ABS, tak tam bude porad stara kapalina nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Pokud to nespustíš přes VAG a nezapneš čerpadlo, tak troška staré brzdovky v čerpadle zůstane, mechanik mi říkal že to nevadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Duben 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 chlapy.. dakujem velmi pekne.. a este by som sa chcel spytat ako je to so spojkou??? na prevodovke je odvzdusnovak az som dobre videl... takze to iste ako brzda?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 spojka úplně stejně. Našlapat, povolit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 chlapci, cital so si ten navod na diesel power, a ten chalan pise ze cerpadlo sa spusta len pri prednych brzdach a zadne sa odvsdusnuju klasicky, pytam sa preco je to tak? sak ABS je aj nazadnych kolesach nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 kdyz jsem si odvzdusnoval brzdy poprvy, tak jsem se vykaslal na cele abs cerpadlo a vsechny kolesa jsem odvzdusnil klasicky, taktez i pri vymene brzdove kapaliny a vse funguje bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.