Přejít na obsah

LED na osvetlenie SPZ

Doporučené příspěvky

Zdravim chlapci!

je tu niekto z vas kto ma LED ziarovky na osvetlenie SPZ? najprv som si mysel ze tam su sulfitky a ze kupim sulfitku, ktora ma vo vnutri ledky, ale ked som to ozobral zistil som ze tam su ziarovky s paticou tusim T10 a ze taketo led ziarovky by tam nemali vyznam, pretoze svetlo, ktore prechadza tou plastovou rozptylovacou krytkou dodava vlastne spodna strana ziarovky, cize ledka by tam nemala vyznam, pretoze by svietila rovno do plastu ale SPZ by nesvetlila.... nema to niekto z vas nejako mudro vyriesene?

dakujem za napady

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...

Mohl bys to zkusit, ale abys pak neskoncil jako ty rozkopany ledky. :D

Nehlede na to, ze bys v dnesni dobe musel rozkopat kazdy novy auto, protoze ty maji LED osvetleni SPZ uz z vyroby. ;) Navic ty 5-modulovy ledky nejsou nijak zvlast silny.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Mohl bys to zkusit, ale abys pak neskoncil jako ty rozkopany ledky. :D

Nehlede na to, ze bys v dnesni dobe musel rozkopat kazdy novy auto, protoze ty maji LED osvetleni SPZ uz z vyroby. ;) Navic ty 5-modulovy ledky nejsou nijak zvlast silny.

No tak jasne ze se nejdriv kouknu copak to sedi za volantem :-)

Ale urco ledky jsou na novych ale je to k tomu i prizbusobene

To co obcas vidam a nemyslim jen octavky je silenost ktera nejen bije do oci ale je i oslnuje

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak jsem chtěl taky vyměnit osvětlení SPZ za LEDky - dostal jsem totiž sadu darem od kolegy z práce.

No tak jsem je vzal do kapsy, vzal sadu nářadí, přijdu k autu, vezmu křížák abych vyšrouboval šroubky co drží tu průhlednou krytku světýlka a ejhle všechny ty šrouby byly totálně rozežraný, takže se mi ty křížový hlavy rozdrolily a nevim jak to teď vyndat :lool: - jako hlavy tam zůstaly, ale není v nich tvar pro šroubovák a když je vezmu kleštěma tak se taky asi rozpadnou...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 9 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...