Přejít na obsah

Moje RSo TFSI Combi

Doporučené příspěvky

Určitě to chce rukavici na mytí, třeba konkrétně od dodo, dva kýble a Ph neutrální šampón. Od Autoglymu mám Ph neutrální šampón, super dávkování. Clay s lubrikantem od DODO juice, pak mám na odstranění lehkých škrábanců na leštičku schratchX 2.0, je to super věc, nemáš tak velký uběr laku. Každopádně před clayem bych použil nějakej odstraňovač téru a asfaltu, ať to co nejvíc pustí a až pak clay... A po tom scratchX to chce zlehka vzít nějakou leštěnkou, která dobře váže ten vosk a máš vystaráno:) Já mám třeba Autoglym Ultra Deep Shine a na to Dodo Supernatural, ale nevím asi bych si znovu přírodní vosk nekoupil, ikdyž je párádní to nanášení rukou:D Tady je dobrá stránka - http://detailing-obchod.cz/ - Kuba Ti sežene co chceš, navíc dobře poradí. Pak je ještě stránka http://www.detailingshop.cz/ ale tam mi příjdou že Ti radí jen aby sis koupil swiss vax nebo aby na tom vydělali do nejvíc... Snad je to trošku srozumitelný :D

Odkaz ke komentáři

Jinak bych pořídil i na okna, třeba od dodo juice. S ironem a podobnýma věcma to nejde srovnat.. + samozřejmě hadry, ale to všechno by Ti poradil ten Kuba na prvním odkazu... Skvělý pomocník je APC (All Purpouse Cleaner) od Meguiars. Dají se s tím čistit jak kola, tak palubka nebo sedačky. Je to opravdu na všechno a skvěle to pouští. Koupit 5L balení a ředit si to do láhve se sprejem.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...